Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a auto nowe z salonu czy od kogoś używane ?

My robiliśmy weselicho bo bardzo tego chciałam, brakowało mi takiej imprezy bo u nas już od dobrych kilku lat w rodzinie zero ślubów, raczej smutne uroczystości :-( Weselicho raczej małe, ale my sami placiliśmy więc zapraszalismy tylko tych których chcieliśmy, najbliższą rodzine i znajomych. Rodzice troche nam pomagali ale raczej się nie wtrącali, tylko moja mama poprosiła żebysmy zaprosili jej znajmych których nie znamy, ale że nie było nikogo z jej rodziny to potraktowałam to jako prośbe którą można spełnić ;-) a dodam jeszcze że ci jej znajomych bawili się lepiej niż niektórzy z rodziny i jeszcze imprezke rozkręcali
wiec tym bardziej nie żałuje, ale jak patrze z perspektywy czasu to wogóle niczego nie żałuje i naprawde było rewelacyjnie, wszyscy się dobrze bawili a przede wszystkim MY :-) i tobie też tego życze kochana

U mnie było identycznie.... i stanęło na tym, że jak chcą to proszę - niech zapraszają kogo chcą ale ONI płacą i się wszystkim zajmują. No i koniec końców właśnie na tym stanęło.
Oj ja wogóle mam dziwne podejście do niektórych spraw i dla mnie takie wciaganie na listę gości osób, bo tak trzeba jest kretyniz.mem i wogóle z chęcią bym wszelkie formalności pominęła jakby się dało.
Trzymam mocno.Jutro nad ranem lecimy, wiec prosze trzymajcie kciuki, zebysmy to spokojnie przezyli. Glownie Pafffcio.
A co się stało? Sprawdzaliście auto przed kupnem na jakiejś stacji diagnostycznej?A ja tylko napiszę, że nasz kupiony wczoraj samochód z dzisiejszej przejażdżki wrócił na lawecie... zatankowaliśmy, ruszyliśmy, po 300m zgasł i koniec...