reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
aaaaaaaaaaaa! moja kumpela właśnie urodziła dziewczynkę 3450g, 53 cm :-) poszła na kontrole, (termin za tydzień ) a tu zonk :-) miał być chłopiec - zgodnie z usg :-D teraz powoli wychodzi z szoku i sie głowią nad imieniem

Ja tylko na chwilę.
onesmile cieszę się,że się odzywasz:-). A co do moich kg,to na razie zrzuciłam 6...
Alicja no to niespodziankę miała twoja kumpela:tak:. To witamy nową obywatelkę:happy2:.Ale najważniejsze,że dzidzia zdrowa.

Wśród moich koleżanek wszystkie mają termin na czerwiec-lipiec:-). Ja nie wiem,jakieś zbiorowe tenteges było?:-). A nie,sąsiadka ma na połowę września termin... Normalnie zbankrutuję odwiedzając je wszystkie po kolei:-)

Idę przytulić się do męża.

P.S. Alicja wiesz,że ja byłam święcie przekonana,że masz na imię Alicja?????????????

Dorisku trzymam kciuki za Dodunia i za zabieg
Ones kurcze dobrze w PL :). Ciesze sie razem z Wami? a Ones-man do Was dołączy??
Kasis gratki dla Błażejka i Ciebie(przepraszam, ze takie spóźnione) niedobra ja ehhh. I tulam zobaczysz, ze juz niedługo zaświeci słoneczko - wierze w to i tego Ci zycze
Sugar ja siedze w domku od kwietnia 2010 i wierz mi nie TESKNIE( ale moze prawda taka, ze miejsce pracy do d...... choc to co robię uwielbiam)
Moni jupi..... Wy juz w kiwietniu :) super. My musismy jeszcze poczekać ehhh
Cass tylam Ty to jesteś biedna z tym cycem ehh. Zycze Ci zeby mala nauczyła się jeść normlane rzeczy
Makuc Tobie tez bo Alutek chyba tez od cycka uzalezniony?

My dzis po szczepieniu , ale wszystko w odpowiednim wątku.... a teraz wracam do UCD

A nasz Idusia chyba dokopała się do gumeczek bo jakoś cichoooo ;-):-D a Dziulka chyba pod stołem siedzi i wcina paluszki bo też jakoś cicho:-p
Onesmile super że Paffcio szczęśliwy, mam nadzieję że tak już pozostanie, :-)

A ja tak spytam gdzie Roxanka ?? No i własnie Kahaa w PL zameldowala sie i tyle ja widziano :( .Odezwijcie się.........

reklama
Czarodziejka dużo zdrówka.

Dawidowe gratuluję Lauruni samodzielnego stawania

Margerrita współczuję poniedziałkowego powrotu do pracy

Fogg a tobie wtorkowego kam beku.

Dawidowe szlafroczek na 86? Ja już dawno temu kupowałam taki na 2 latka. Podwinęłam rękawki i tyle.

E-lona chociaż pytanie już nieaktualne, to może pochwal się co ustaliła kadrowa. Wydaje mi się, że opieka nie może nachodzić na twoje zwolnienie, bo opiekę płaci ZUS a L-4 pracodawca. Ja miałam opiekę po zwolnieniu, bo poprosiłam lekarkę, aby mi wypisała od następnego dnia (właśnie, żeby się nie pokrywały). Co tobie powiedzieli? Jak to jest wg ZUS?

Monimoni współczuję przejść z mieszkankiem. Dwa tysiące to trochę mało jak na brak kuchni? Za same meble do zabudowy zapłacicie sporo więcej.

Cambria gratuluję ząbka.

emiliab pisze:
Do do rad odnośnie wychowywania czy pielęgnacji,to mam podobnie,jak ty,happybeti -kieruję się instynktem. Mimo,że od urodzenia Kuby minęło tylko 6 lat,ale w pewnych kwestiach to aż 6 lat. Przy Kubie kierowałam się poradami z książki i nie dałam sobie wytłumaczyć,że może być inaczej niż napisali w podręczniku. Teraz -może dlatego,że jestem starsza- kieruję się właśnie instynktem i ...zdrowym rozsądkiem...

Emiliab to podobnie jak ja. Wcześniej bazowałam głównie na książkach a teraz do nich w ogóle nie zaglądam- tylko instynkt i bb

Przebrnęłam przez główny i spadam spać, bo jutro kolejny wyczerpujący dzień biegania od samego rana. Dobrze, że chociaż po południu odpocznę, bo syn koleżanki ma urodziny i jesteśmy zaproszeni. Buziolki i kolorowych snów!!!

Do góry