Tak na szybko wpadam. Sugar to ta dieta Dieta oczyszczająca tylko dla zmotywowanych | rp.pl
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
aaaaaaaaaaaa! moja kumpela właśnie urodziła dziewczynkę 3450g, 53 cm :-) poszła na kontrole, (termin za tydzień ) a tu zonk :-) miał być chłopiec - zgodnie z usg
teraz powoli wychodzi z szoku i sie głowią nad imieniem

emiliab
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilę.
onesmile cieszę się,że się odzywasz:-). A co do moich kg,to na razie zrzuciłam 6...
Alicja no to niespodziankę miała twoja kumpela
. To witamy nową obywatelkę
.Ale najważniejsze,że dzidzia zdrowa.
Wśród moich koleżanek wszystkie mają termin na czerwiec-lipiec:-). Ja nie wiem,jakieś zbiorowe tenteges było?:-). A nie,sąsiadka ma na połowę września termin... Normalnie zbankrutuję odwiedzając je wszystkie po kolei:-)
Idę przytulić się do męża.
P.S. Alicja wiesz,że ja byłam święcie przekonana,że masz na imię Alicja?????????????
onesmile cieszę się,że się odzywasz:-). A co do moich kg,to na razie zrzuciłam 6...
Alicja no to niespodziankę miała twoja kumpela

Wśród moich koleżanek wszystkie mają termin na czerwiec-lipiec:-). Ja nie wiem,jakieś zbiorowe tenteges było?:-). A nie,sąsiadka ma na połowę września termin... Normalnie zbankrutuję odwiedzając je wszystkie po kolei:-)
Idę przytulić się do męża.
P.S. Alicja wiesz,że ja byłam święcie przekonana,że masz na imię Alicja?????????????
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
emiliab
mysle że nie tylko Ty ;-) a tu suprajsik, mam ich jeszcze kilka w zanadrzu - bo jak to mówią kobieta musi umieć zaskakiwać

Dorisku trzymam kciuki za Dodunia i za zabieg
Ones kurcze dobrze w PL
. Ciesze sie razem z Wami? a Ones-man do Was dołączy??
Kasis gratki dla Błażejka i Ciebie(przepraszam, ze takie spóźnione) niedobra ja ehhh. I tulam zobaczysz, ze juz niedługo zaświeci słoneczko - wierze w to i tego Ci zycze
Sugar ja siedze w domku od kwietnia 2010 i wierz mi nie TESKNIE( ale moze prawda taka, ze miejsce pracy do d...... choc to co robię uwielbiam)
Moni jupi..... Wy juz w kiwietniu
super. My musismy jeszcze poczekać ehhh
Cass tylam Ty to jesteś biedna z tym cycem ehh. Zycze Ci zeby mala nauczyła się jeść normlane rzeczy
Makuc Tobie tez bo Alutek chyba tez od cycka uzalezniony?
My dzis po szczepieniu , ale wszystko w odpowiednim wątku.... a teraz wracam do UCD
Ones kurcze dobrze w PL
Kasis gratki dla Błażejka i Ciebie(przepraszam, ze takie spóźnione) niedobra ja ehhh. I tulam zobaczysz, ze juz niedługo zaświeci słoneczko - wierze w to i tego Ci zycze
Sugar ja siedze w domku od kwietnia 2010 i wierz mi nie TESKNIE( ale moze prawda taka, ze miejsce pracy do d...... choc to co robię uwielbiam)
Moni jupi..... Wy juz w kiwietniu
Cass tylam Ty to jesteś biedna z tym cycem ehh. Zycze Ci zeby mala nauczyła się jeść normlane rzeczy
Makuc Tobie tez bo Alutek chyba tez od cycka uzalezniony?
My dzis po szczepieniu , ale wszystko w odpowiednim wątku.... a teraz wracam do UCD
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Oj tak, Dziula i Idusia mają chyba coś ciekawszego do roboty 
umykam spaaaać :*********

umykam spaaaać :*********
Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejka dużo zdrówka.
Dawidowe gratuluję Lauruni samodzielnego stawania
Margerrita współczuję poniedziałkowego powrotu do pracy
Fogg a tobie wtorkowego kam beku.
Dawidowe szlafroczek na 86? Ja już dawno temu kupowałam taki na 2 latka. Podwinęłam rękawki i tyle.
E-lona chociaż pytanie już nieaktualne, to może pochwal się co ustaliła kadrowa. Wydaje mi się, że opieka nie może nachodzić na twoje zwolnienie, bo opiekę płaci ZUS a L-4 pracodawca. Ja miałam opiekę po zwolnieniu, bo poprosiłam lekarkę, aby mi wypisała od następnego dnia (właśnie, żeby się nie pokrywały). Co tobie powiedzieli? Jak to jest wg ZUS?
Monimoni współczuję przejść z mieszkankiem. Dwa tysiące to trochę mało jak na brak kuchni? Za same meble do zabudowy zapłacicie sporo więcej.
Cambria gratuluję ząbka.
Emiliab to podobnie jak ja. Wcześniej bazowałam głównie na książkach a teraz do nich w ogóle nie zaglądam- tylko instynkt i bb
Przebrnęłam przez główny i spadam spać, bo jutro kolejny wyczerpujący dzień biegania od samego rana. Dobrze, że chociaż po południu odpocznę, bo syn koleżanki ma urodziny i jesteśmy zaproszeni. Buziolki i kolorowych snów!!!
Dawidowe gratuluję Lauruni samodzielnego stawania
Margerrita współczuję poniedziałkowego powrotu do pracy
Fogg a tobie wtorkowego kam beku.
Dawidowe szlafroczek na 86? Ja już dawno temu kupowałam taki na 2 latka. Podwinęłam rękawki i tyle.
E-lona chociaż pytanie już nieaktualne, to może pochwal się co ustaliła kadrowa. Wydaje mi się, że opieka nie może nachodzić na twoje zwolnienie, bo opiekę płaci ZUS a L-4 pracodawca. Ja miałam opiekę po zwolnieniu, bo poprosiłam lekarkę, aby mi wypisała od następnego dnia (właśnie, żeby się nie pokrywały). Co tobie powiedzieli? Jak to jest wg ZUS?
Monimoni współczuję przejść z mieszkankiem. Dwa tysiące to trochę mało jak na brak kuchni? Za same meble do zabudowy zapłacicie sporo więcej.
Cambria gratuluję ząbka.
emiliab pisze:Do do rad odnośnie wychowywania czy pielęgnacji,to mam podobnie,jak ty,happybeti -kieruję się instynktem. Mimo,że od urodzenia Kuby minęło tylko 6 lat,ale w pewnych kwestiach to aż 6 lat. Przy Kubie kierowałam się poradami z książki i nie dałam sobie wytłumaczyć,że może być inaczej niż napisali w podręczniku. Teraz -może dlatego,że jestem starsza- kieruję się właśnie instynktem i ...zdrowym rozsądkiem...
Emiliab to podobnie jak ja. Wcześniej bazowałam głównie na książkach a teraz do nich w ogóle nie zaglądam- tylko instynkt i bb
Przebrnęłam przez główny i spadam spać, bo jutro kolejny wyczerpujący dzień biegania od samego rana. Dobrze, że chociaż po południu odpocznę, bo syn koleżanki ma urodziny i jesteśmy zaproszeni. Buziolki i kolorowych snów!!!