reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
idus nie dokopala sie do gumek, maz na nocce a ona jelitowke ma....... pewnie ja przez bb zarazilam 

A nasz Idusia chyba dokopała się do gumeczek bo jakoś cichoooo ;-)a Dziulka chyba pod stołem siedzi i wcina paluszki bo też jakoś cicho
:-)
ja ci dam paluszki i przegryzki!!! wrrrrrrrrr
Oj tak, Dziula i Idusia mają chyba coś ciekawszego do roboty
umykam spaaaać :*********
tak, poniewaz nie moge podzerac swinstewek to jem lody o smaku MALZOWYM
ONESMILE- tak trzymam sie twardo strasznie i nie popuszcze tej diety a widzialam diete ELONY i chyba na nia pojde tylko juz po chrzcinach w wielkanoc.
a tak to popludnie ciulaste.
mlodej zachcialo sie spac przed 16h, tarla oczka i do spania, polozylam. karuzelka, smoczek. po 5 min gada- dalam smoczek i tak kilka razy-ale przy tym tak sakramencko mendzi ze zaczelam podnosic glos bo sie we mnei gotowalo. w koncu jak kolejny raz wyplula smoka nie piszlam wiec ryczala na dobre!!! zaszlam do pokoju opierdzielilam ze STOP to ta zaczela wyc i sie zanosic jak cholera. uspokoilam. polozylam ja i wyszlam. za sekunde to samo. wscieklam sie wyjelam z lozeczka i na bujaczek! za kare nie bawilam sie z nia, i przez chwile jej nic nie dalam do raczek!!! patrzyla na mnie i pojekiwala wiec powiedzialam znowu STOOOP!!! przestala. patrzy sie ale tym razem zagaduje z usmiechem i popiskuje radonie-handra przeszla?? wtedy dopiero zaczelam sie z nia przytulac i bawic. godzine pozniej patrze a ona zas trze oczka wiec do wyra-usnela wsekunde i na 40 minut ku chwale ojczyzny bo sie godzina jedzenia i kapieli zblizala. padla po kapieli od razu prawie.
a tak to dzis poraz pierwszy zrobilam jej swojej roboty marchewe+ziemniaczek to ku mojemu zaskoczeniu wciela calutenka miseczka z 250-300 gram,potem jogurcik i 30 melczka na koniec... szok...
stripMYmind
Fanka BB :)
przeczytałam STRUPUŚ hehehe b;aaah/ Ja już ok jelitowki brak tylko psychicznie smutno. ide spac moze jutro bedzie lepiej?
Aniawa opieka moze sie pokryc z L4 moim. Po prostu do 24.03 liczą mi opiekę, a od 25.03 L4 moje, bo teoretycznie nie mogę sprawować opieki nad dzieckiem jak jestem chora. A w ogóle to bez sensu, bo co mi nie wolno rozchorować się i wziąć L4 jak mam opiekę nad dzieckiem? Albo jakby mi się opieka kończyła dajmy na to 30.03, a do lekarza poszłabym 27.03 i chciałby mnie wysłać na L4 to mam powiedzieć, że po nie przyjdę jak mi się opieka na dziecko skończy? Czy oni mogą wypisać L4 na ileś dni do przodu?
sugar_and_spice
matka Króla
Dobranoc pchły na noc, karaluchy do poduchy, a szczypawki do zabawki :-)
reklama