reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A nasz Idusia chyba dokopała się do gumeczek bo jakoś cichoooo ;-):-D a Dziulka chyba pod stołem siedzi i wcina paluszki bo też jakoś cicho:-p
:-)

ja ci dam paluszki i przegryzki!!! wrrrrrrrrr
Oj tak, Dziula i Idusia mają chyba coś ciekawszego do roboty :-D
umykam spaaaać :*********

tak, poniewaz nie moge podzerac swinstewek to jem lody o smaku MALZOWYM:)))))))))))))))))))))))))))) hahahaha:))) a tak na serio to pisze lsity motywacyjne i wsylam cv bo nie mam zamiaru wracac do starej roboty, a w piatek sie dowiem czy to co chce zrobic nie pozre mnie finansowo jesli sama rozkrece interes z ta szkola co kiedys pisalam.

ONESMILE- tak trzymam sie twardo strasznie i nie popuszcze tej diety a widzialam diete ELONY i chyba na nia pojde tylko juz po chrzcinach w wielkanoc.
a tak to popludnie ciulaste.
mlodej zachcialo sie spac przed 16h, tarla oczka i do spania, polozylam. karuzelka, smoczek. po 5 min gada- dalam smoczek i tak kilka razy-ale przy tym tak sakramencko mendzi ze zaczelam podnosic glos bo sie we mnei gotowalo. w koncu jak kolejny raz wyplula smoka nie piszlam wiec ryczala na dobre!!! zaszlam do pokoju opierdzielilam ze STOP to ta zaczela wyc i sie zanosic jak cholera. uspokoilam. polozylam ja i wyszlam. za sekunde to samo. wscieklam sie wyjelam z lozeczka i na bujaczek! za kare nie bawilam sie z nia, i przez chwile jej nic nie dalam do raczek!!! patrzyla na mnie i pojekiwala wiec powiedzialam znowu STOOOP!!! przestala. patrzy sie ale tym razem zagaduje z usmiechem i popiskuje radonie-handra przeszla?? wtedy dopiero zaczelam sie z nia przytulac i bawic. godzine pozniej patrze a ona zas trze oczka wiec do wyra-usnela wsekunde i na 40 minut ku chwale ojczyzny bo sie godzina jedzenia i kapieli zblizala. padla po kapieli od razu prawie.

a tak to dzis poraz pierwszy zrobilam jej swojej roboty marchewe+ziemniaczek to ku mojemu zaskoczeniu wciela calutenka miseczka z 250-300 gram,potem jogurcik i 30 melczka na koniec... szok...

Aniawa opieka moze sie pokryc z L4 moim. Po prostu do 24.03 liczą mi opiekę, a od 25.03 L4 moje, bo teoretycznie nie mogę sprawować opieki nad dzieckiem jak jestem chora. A w ogóle to bez sensu, bo co mi nie wolno rozchorować się i wziąć L4 jak mam opiekę nad dzieckiem? Albo jakby mi się opieka kończyła dajmy na to 30.03, a do lekarza poszłabym 27.03 i chciałby mnie wysłać na L4 to mam powiedzieć, że po nie przyjdę jak mi się opieka na dziecko skończy? Czy oni mogą wypisać L4 na ileś dni do przodu?

reklama
Do góry