reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

STRIP butki niezle:))) ja jutro musze porobic moim zdjecia bo mam kilka fajnych ze tylko koronki na dupsko do niech i do dziela:))))))))) nie wiem czemu ale nieraz ...kochalam sie w butach i jakos ...podswiadomie czulam wladze nad moim mezuniem:))))))))))) poczulam sie szlona wyuzdana i wogole wrrrauuuuuu:)
moja qmpela podsumowałaby to tak: "TY ZBOCZUSIU JEDEN!!!":-D
STRIP, ile te szpile mają??????? ja muszę jakieś korki w sprawie chodzenia na obcasach zamówić... która chętna do przyuczania?:-)tylko takie obcasy wyższe niż 4cm bo takowe posiadam i używam, a na wyższe choruję ale nie umiem w takich chodzić inaczej niż kaczuchowato... nie no moze i umiem: na bociana:-D
kochana a jak ci idzie ręczne ściąganie? nie robią ci sie nie daj boszzzzzz jakieś zastoje?

małf małf obejrzane...
hmm, co będzie dalej?:confused:

reklama
szpile maja 12 cm:D:D:D haha
uwielbiam takie!
tzn od 2 3 lat dopiero wczesniej chlopaczara bylam przechodizlam rozne metamorfozy swojego czasu milam 32 kolczyki, a z tych czasow mi 3 tatuaze w tym jedna wielka mega kokarda czerwona na plecach zostala:D a od jakiegos czasu mam faze na kobiece spodnice olowki szpilki dekolty ,itp

sciaganie idzie ok, mam laktator czasem jakis zastoj maly jest, ale sciagam w miare na bierzaco, powoli wydluzajac odstepy, nie chce jeszcze rezygnowac z mojego mleka, zwlaszcza, ze dzis 1 raz bez masazu, wojtek zrobil kupe na mm!!!! osral cale nogi skarpety, plecy mnie materac smrod, az wietrzylam! :D radosc obojga:D

dziulka tez mam ochote na male co nie co perwera jakas spzilka podwiazki:D

strip, anie masz wrażenia że to "kobietowanie" zaczęło się przez macierzyństwo?:))) bo ja też spodniara (nie aż tak wyluzowana jak ty, ale marzy mi się mały tatuaż i kolczyk w pępku;)), ale teraz mam ochotę na spódniczki, szpileczki itp:-D
a propos perwery to mąż właśnie tankuje głodomorrę... czyli nastepne butlowanie między 3 a 4... wiecie że u nas jest tak, że jeśli M ma z góry zapowiedziane że w nocy on tankuje to i tak ja wstaję przygotować butlę?!?!?! on w tym czasie pilnuje dziecka (chyba żeby z kołyski nie wyskoczyła:p) - a jak on jest na nocce to co? niby rozdwajam się??? no to ma wymówkę (pfFFFFF) że ja robię butlę szybciej:angry:więc najbliższa przespana noc czeka mnie jak dziecię zdecyduje się nie podjadać nocami...

dobra, mykam i ja:)
spokojnych!!!
buziale:-)(dlaczemu nie ma ikonki "buziaka"???)

kobietowanie zaczelo sie na 4 roku moich studiow, nie wiem czemu:D
milych snow. ja wciaz czekam, az wojtek bedzie mial mniej niz 4 pobudki nocne. narazie jedna za nami po 2 h spania.

no u nas minęły 2,5h:)))
ja takie fazy na coś bardziej babskiego łapie raz na jakiś czas od zawsze ale teraz mam jakiś pęd po prostu:cool2:może to przez niepewność czy wciąż jestem kobietą czy tylko matką i żoną?:-D

matki, zony i kochanki.... kiedys kolezanki:d ta melodia z serialu mi sie przypomniala:d
spadam spac;p bo oka mnie bolą od tego laptopa!
wrzucilam na galerie smiechniete dotki mojej aldżaziry:D

a widziałam!!! skąd masz tego bodziaka??? do mojej pasuje jak ulał:-Da Wojtek taki roześmiany że jakby uszka nie hamowały to dookoła główki miałby uśmiech!!!:-Dcudny jest!!!
przez ciebie teraz mi sie będzie śniła ta piosenka:-p

Dzień Dobry BB:-)!Ale dzis nie mam za bardzo czasu na pisanie,bo wreszcie wzięłam się za ten patchwork dla Amelki:-).Pewnie nie dam rady go i tak skończyc do niedzieli,ale wreszcie mam natchnienie,to wykorzystam:tak:.miłego dzionka wszystkim,pewnie jeszcze tu zajrzę potem:).

A my wstaliśmy. Po pięciu pobudkach 3 na wodę dwie na mleko. Rewelacji nie widzę w nocnym budzeniu się Wojtka :( Dalej co 2 h. Może jednak polecę z kaszką na noc? Tyle, zę on juz 9600 waży!

happy witaj!;-)

reklama
Do góry