Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szpile maja 12 cmhaha
uwielbiam takie!
tzn od 2 3 lat dopiero wczesniej chlopaczara bylam przechodizlam rozne metamorfozy swojego czasu milam 32 kolczyki, a z tych czasow mi 3 tatuaze w tym jedna wielka mega kokarda czerwona na plecach zostalaa od jakiegos czasu mam faze na kobiece spodnice olowki szpilki dekolty ,itp
wcześniej miałam okres love glany i za nic nie założyłabym szpilek, o mini nie wspomne :-) wtedy też pojawił sie tattoo i kolczyk w pępku. I gdzieś mnie wzięło na 4-5 roku studiów, przez te moje babiszony z mieszkania :-) (podnajmowałyśmy mieszkanie w trójkę) i tu nagle szpileczka, sukieneczka, fiu fiu w życiu bym sie nie spodziewała
ale można w środku mieć pogo a z zewnątrz wyglądać jak kocica
i mówcie co chcecie ale make up, mini to wszystko sie chowa jak laska nie ma odpowiednich butków, ja nie wiem co szpilki mają w sobie ale faceci tracą głowe :-) teraz potrzebuje takich wiosenno jesiennych szpilek bo sezon spódnicowy czas zacząć 

:*** mam nadzieję, że dzisiaj ju lepiej?chyba mi się znowu zaczyna zły nastrój...
facet zapewne albo jakaś stara, zgryźliwa baba
święte słowa.Kochamy się, ale jak widać po dziecku i przed dzieckiem związek ma inny statut.

a teraz jak założę buty na 5cm. obcasie to jest święto na wsi dosłownie. Jakoś nie mam fazy na strojenie się itp. Może dla tego, że w sumie poza spacerami z wózkiem mało gdzie bywam
Ostatni raz tak na prawdę "odwaliłam się" na wesele kolegi jakieś 2 mies. temu i od tej pory cisza w tym temacie
marzy mi się taki jeden na łydce albo plecach (nawet mam już wzór wybrany) ale:

Dzień dobry!
7.30............................... juuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!!! :-)
). Teraz boję się,czy bym się nie przewróciła