reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MALA MI trzymam mocno kciuki badzo mocno!!! zdasz!!! zobaczysz:)
MAMAAGUSI- zacznij stosowac moje dietke kopenhaska 13 dni i zobaczysz efekty:)))) ja w szoku jestem bo nawet cycki mi sie lzejsze zrobily i mniejsze a to moja czesc ciala ktorej nie cierpie.w tydzien pojechalam 4 kilo w dol. tzn 6 dni. zaufaj ze sam fakt ze robisz to dale SIEBIE zmotywuje cie i nabierzesz powera jak ja::))) moze chodze glodna czasem ale cala hepi:)))
IDA-mam nadzieje ze w koncu zakwitna wam kwiatki w ogrodzie milosci i ze maz odblokuje jedna szara komorke odpowiedzialna za myslenie pt " moja wina":)))
NAT- ja sama siebie podziwiam ale chyba motywuje mnei ten chrzest gdzie kazdy bedie cykac foty i jakbym zobaczyla siebie sprzed tygodnia to chyba bym ryczala.

aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomnialam powiedziec ze jutro dzwonie do fryzjera i umawiam sie na wizyte zanim moje dziecko mi wlosy powyrywa do reszty:))) modelka jedna nawet jak ja kapie i wisi mi pejs jakis to zlapie i ciagnie z calej sily:)

Ostatnia edycja:
DZIULKA mój też tak ma, więc chodzę ciągle w związanych. a co do diety to trochę mnie to kusi, ale pamiętam, że tam są takie produkty co ja bym ich chyba nie zjadła

No właśnie ja też myślałam o tej diecie, ale co mam rozumieć przez słowo befsztyk?
I do tego szpinak ugotowany, bleee...
Chyba że ja jakiś inny jadłospis wytrzasnęłam.
A i tam rano się pije kawę, a co jeśli ja jej nie cierpię?

to i ja wieczornie witam.
Dawidowe ja też się przejechałam na "koleżankach" szkoda nerwów na takich pseudo znajomych,
mała mi zazdroszcze Ci tej "grzecnzości" Łukaszka, bo ja mam też ostatni semestr w szkole, a moja bestia bawi się sama max 5 minut :(
kasis ściskam ciepło!
ida. . .
jak ja ciebie rozumiem!!!!!!!
U mnie A. pracuje różnie, ponieważ mamy swoją działalność. Czasem załatwia towar, biega tu i tam, wyjeżdża i w rezultacie cały tydz sama jestem. A czasem ma ze 3 dni wolnego cięgiem, ale też wiecznie zmęczony, chociaż nie zawsze powinien być bo jak ma wolne i go budziłam o 5 jak mał zaczynął dzień żeby z nim pobawił się bo ja chcę dospać, to zanim się zwlekł........ a ja po nocach karmiłam same wiecie ile razy. W dzeń pretensje, że w domu nei jest jak w katalogu, chociaż zapier.... równo. No, ale wieczoryromantiko odeszły w niepamięć i jeszcze foch, że mało seksu... ale ja nie mam chęci bo podświadomie jestem wściekłą czasem na niego, że nie docenia mnie, że sam nie wyjdzie z inicjatywą, żeby coś pomóc, zaroponować, czy wymyśleć.. a wymagania to ma. kiedyś nasz związek to był wulkan namiętności, teraz w uśpieniu;-) ale ja nie mam sił nic robić, rzez mojego małego terrorystę, a A. też głównie o pracy myśli. Kochamy się, ale jak widać po dziecku i przed dzieckiem związek ma inny statut.

onesmile w pt bede w Łodzi ten i następny. Jakaś ustawka?:D no i nei wiem czy doczytałaś, ale na mm jesteśmy:D

sugar ja często się bałam jak mały w nocy przełykał ślinę, a później się nią zakrztuszał tak jakby zapominał ją przełykać. maj gad jak pomyślę, ze coś mu się mogłoby stać. mój bobas najkochańszy!

aliszja i dobranocka : specjalnei dla was moje nowe szpilunie :d
IMG_0193.jpgIMG_0191.jpg

NAT- nienawidze szpinaku i go nie zjem bo zwrocilabym wszystko. mieso-nielubie wolowiny wiec zastepuje drobiowymi tez da sie przezyc. a tak to np brokula zastepuje kalafiorem bo mi smierdzi jakos brokul i nie zjem. salate polubilam tu we FR bo cale zycie bylam anty salatowa. dodaje troszeczke octu winnego do tej salaty poza sokiem z cytryny i oliwka z oliwek. a mieso nieraz beztluszczowo pieke zamiast gotowac i przyprawie troszke soli (ale troszke, pieprzem i np paprykami).powiem ci ze to kwestia przyzwyczajenia i nastawienia psychicznego. A co do wlosow to ja tez mam zwiazane a i tak gdzies cos wyjdzie mi z kuca i wisi przy twarzy- mloda wyczaja z miejsca glizdusia jedna i lapie i ciagnie.

No właśnie ja też myślałam o tej diecie, ale co mam rozumieć przez słowo befsztyk?
I do tego szpinak ugotowany, bleee...
Chyba że ja jakiś inny jadłospis wytrzasnęłam.
A i tam rano się pije kawę, a co jeśli ja jej nie cierpię?

befsztyk? to kawal miecha i tyle. jak lubisz wolowine to wybieraj sobie chude miesko bez przerostow. szpinaku nie jem bo nie cierpie, jadlospis masz dobry jak najbardziej, a co do kawy to hmmmm zastap herbata??albo ziolami jakimis.

STRIP butki niezle:))) ja jutro musze porobic moim zdjecia bo mam kilka fajnych ze tylko koronki na dupsko do niech i do dziela:))))))))) nie wiem czemu ale nieraz ...kochalam sie w butach i jakos ...podswiadomie czulam wladze nad moim mezuniem:))))))))))) poczulam sie szlona wyuzdana i wogole wrrrauuuuuu:)

strip buty czadowe! Jakbym takie założyła i powiedziała mężowi że wychodzę z domu to chyba nigdzie nie puściłby mnie...
dziulka to zamiast befsztyka bo ja wołowiny nie tknę też zbytnio można zjeść pierś gotowaną czy jak?
Kawy to ja nie piłabym nawet bo jej nie cierpię a przyzwyczajać się nie będę. Mnie się zawsze wydawało że kawa to zbędne kalorię, ale w diecie jest, hm...

reklama
MALA MI - ja wlasnie zamiast wlowiny (zmuszam sie mimo to ale tylko 1 raz w tygodniu) wlasnie jem kurczak albo indyk-piers, a kurczaka nawet noge. nieraz gotuje w odrobinie wegety i soli albo pieke tak jak pisalam beztluszczowo lub doslownie na lyzce jednej oleju (wtedy nie dolewam do salaty oliwy), co do kawy to kawa ma kalorii 0 jesli bez cukru a jak nie lubisz to ziolka jakies na trawienie sobie pij tylko bedzie ci ciezko bo dzieki tej kostce cukru latwiej dotrwac do obiadu hihi. ja nigdy nie pilam i nie pije z cukrem kawy ale na tej diecie wiem ze to dobrze robi. szkoda ze nie mozna se dolac mleka bo taka wlasnie pijam od lat z mlekiem rozpuszczalska i bez cukru.

Do góry