reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

frogg poplakalam sie na Twoim poscie, normalnie opisalas moj dzien wczorajszy, tylko bez tych pocieszajacych mam, bo nawet pogadac nie moglam z nikim, wszyscy zawaleni gora roboty, dzis tez mialam lezki, ale juz zdecydowanie lepiej, najgorsze to, ze TESKNIE STRASZNIE ZA SYNKIEM.
Buziole ide spac :******

zly nastroj natolin akysz

reklama
MARGERITTA trzymam kciuki i za Ciebie, żeby każdy dzień był coraz lepszy. Ja gdyby mały mógł zostać z moją mamą to byłabym spokojna, ale też bym bardzo tęskniła
DZIULECZKA właśnie chodzi o to, że nic się nie stało, tak jakoś...

walniej sobie jakis rozweselacz NATUS:)))

a maz wlasnie pije heinekena a mnei slina wisi do podlogi:pppppppp ale juz teraz trzymam twardo diete:))) efekty sa i to motywuje:)

Alicja - jutro o 17:30 mam ten wewnętrzny egzamin. Niby przerabiałam te wszystkie testy, no ale jednak nie wszystko człowiek spamięta a niektóre pytania się daremne.
Trzymam kciuki za szczepienie Isi. I zarazem dziękuję Ci bo przypomniałaś mi że w czwartek mały ma szczepienie,ale chyba będę musiała je przełożyć, bo się nie wyrobię ze wszystkim. Muszę jeszcze pomyśleć.

Ida- nieźle wkurzyłabym się na tego kolesia, no co za typ. Żeby wyżalić się to musiałabym powymieniać stos rzeczy które mnie drażnią ostatnimi czasy, a na dodatek dużo z nich dotyczy męża. Wrr.
Czuję się ostatnio taka jakaś nieszczęśliwa troszkę.. mam nadzieję że to szybko minie.

Tak w ogóle to jutro mam ten wewnętrzny egzamin z prawka, w czwartek mam mieć pierwsze jazdy, a w piątek mam egzamin na uczelni. Powiem Wam że jakaś zmęczona jestem tą ostatnią intensywnością życia. Brak mi jakoś sił. Do tego czuję że jestem z tym sama wszystkim.

onesmile- super że sobie wypoczywacie w PL :-) i niech Paffcio przeskoczy ten skok:-).
natolin- przytulaski, nie wpadaj w zły nastrój.
margerrita, frogg- dla Was ogromne medale za to że dajecie radę!!
emilab- super ,że dostałaś zwolnienie. A no i teraz to się Wam zacznie przewracanie i przewracanie. Ah.

Mamaagusi skoro mąż twierdzi, że chudzielców nie lubi, to myślę że tak jest, chyba że nie jest z Tobą szczery.
no właśnie jest szczery i tego jestem pewna. on nie lubi chudych kobiet ale ani też oczywiście bardzo otyłych. on generalnie uważa że jeśli mi to poprawi samopoczucie to mogę schudnąć ale jeśli chodzi o niego to nie ma takiej potrzeby.

frogg napewno będzie coraz łatwiej ci chodzić do pracy. sama jestem przeszczęśliwa że mogę z małą siedzieć

Mam L4 do 13 kwietnia. Lekarz powiedział,:"spokojnie z tym zwolnieniem",bo chciałam na dwa tygodnie.. A jak spytałam,czy nie będzie problemu,żebym później dostała jeszcze L4, to powiedział,że nie powinno. :-). Powiedziałam mu,że jak moja lekarka mi nie da zw. to się do niego przepiszę-uśmiechnął się tylko.

Kolejna miła wiad. to ta,że Franek w końcu przewraca się na brzuch:-):-D:happy2:. Wczoraj zrobił to dwa razy,ale myślałam,że przez przypadek. Jednak dzisiaj to już szalał na całego:happy2:.

Buziole:*

A ja mam jutro egzamin wewnętrzny z prawka, a chyba testów nie umiem.

[/QUOTE]
ja też tak miałam ale zdałam czego i tobie życzę:-)

witam wieczornie:))

KASIS- wspolczucia i mam nadieje ze bedzie dobrze wszystko.
FROGG -mocno przytulam domyslam sie co czujesz i ja wiem po sobie ze najgorszy jest pierwszy dzien zawsze po dluzszej nieobecnosci w pracy.
EMILIAB- moja prawie juz sie przewrocila na brzuch tylko ma zakodowane ze mamusia poda paluszek i wtedy dup!!! ale fajnie ze sie "ruszyl":)
MAMAAGUSI- jesli twoj chlop ci zarzuca wage a niedaj piernik szatnazuje ze cie zostawilby albo cus to pokaz mu drzwi!!!! a jesli sie ty sama czujesz zle ze soba to zrob to co ja-dieta!!! myslalam nad tym tydzien ponad i sie przemoglam.
no właśnie on nie ma do mnie pretensji tylko sama mam do siebie i chyba się wezmę za dietę jakąś albo przynajmniej postaram sie jeść zdrowiej i więcej niż 2 czy 3 razy dziennie....

chyba mi się znowu zaczyna zły nastrój...
przytulam, przytulam i jeszcze raz przytulam!!!!

reklama
Emiliab, gratuluję i oby więcej takich dobrych newsów na forum :)
Frogguś, Margerrita, jesteście dzielne i podziwiam Was!
Natolinku, nie smutaj się! Przytulaski!
mała_mi, kciukasy za egzamin!
Alicja, kciuki za udane szczepienie.
mamaagusi, skoro mąż lubi przytulać ciałko, a nie wieszaka, to może się tak nie stresuj :). A jeśli Tobie źle, to weź dietę od Dziulki - popatrz, jaka zadowolona po paru dniach i paru kilogramach mniej)
onesmile, super, że pobyt w PL Ci się podoba. Życzę samych przyjemnych chwil! Uściskaj Pafffcia

Do góry