Kasia33, mamaagusi,sugar,makuc,sheeney, Alicja,efa, kania,happybeti,roxi ,ida,sarisa w sprawie ojca to pójdę tam :-( , ale nie będzie żadnych cieplych słów. W ogóle to zamierzam odzywać się do niego tylko jeśli będę musiala. Na szczęscie będzie tam wiele innych osób , z którymi chetnie pogadam.
mała_mi gratki dla Łukaszka z powodu zebolków
emiliab co to za ćwiczenia i masaże??? Zdradź tu zaraz jak było?
Makuc jak po fryzjerze?
a właśnie w sobotę była przeciez Roxi u fryzjera i nie wiem czy się chwaliła efektem koncowym???
dagisu fajnie ,ze już na swoim :-) , a z tą nianią to bym chyba pomyslała ,ze straszy ;-)
sheeney mnie to jak nic wygląda na trzydniókę. Także potem tylko patrzec czy go obsypie. Oby to tylko takie cuś, a nic poważnego.
Alicja co to te niebieskie źródła? No i jak z ta pracą?
Efa fajnie ,ze macie 'parasolkę' . Kochani dziadkowie :-)
kania wierz mi kochana , ze mój ojciec nie ma sumienia. Niestety taki typ. No a teraz buziaki i gratulacje dla Oliwki :-) ehhh raczusiowanie się teraz zacznie. Fajnie masz ,ze mozesz pracowac w domu.
Happybeti matko o której Ty dziś kobieto zawitalas na BB . Matko , podziwiam! Ja w tym czasie na drugi bok się przekladałam.
Sarisa udanego wypoczynku u mamci. :-)
Cambria super ,ze będziecie tak dlugo w PL.
strip ehhh te chlopy. Oby się małzyk opamietał i przeprosił. I nie bierz do siebie tego co mówi. W nerwach się dużo głupot wygaduje.
e-lona,makuc wam też wspólczuję nieporozumien z małzem.
Gdzie natolin????
.... no jestes!!!!!!!!!!