reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

dziewczyny ja zaraz jajo zniose tak mi sie dłuzy do tego usg łu :szok:normalnie szału dostaje juz 2 razy chate posprztałam he zajob .loliszka co to kobinezonu to lepiej sie w niego zaopatrzyc bo pazdziernik bywa juz czasemm zimny i nawet snieg pada niewiadomo co nam zafunduje tym razem jesien :-)

reklama
trzymam kciuki za wasze usg dziewczyny! dajcie znac jak juz bedzie po. i zdjatka jakies wstawcie.
a moj M mial dzis do polski leciec, ale wszystkie loty odwolane bo chmura wulkaniczna i leci dopiero w sobote. chodzi zly, a ja sie ciesze :-):-):-)

Jestem juz po wizycie .... i jestem strasznie zawiedziona. Ryczeć mi sie chce strasznie :-((.... Mój gin idzie do zmiany, on nigdy nie był zbyt rozmowny ale dzis to już przeszedł samego siebie. Po za tym , że z dzieckiem wszytko w porza dku to nie dowiedziałam sie nic innego. Naprawde zabolało mnie to jak mnie dzis potraktował, wyszłam od niego i sie pobeczałam. Na moje pytania rzucał od niechcenia tak lub nie. Spytał jeszcze tylko jakiej płci jest moje pierwsze dziecko i jak powiedziałam , że chłopiec to powiedział , że mam szukac nowego imienia dla chłopca bo "na dziewczynkę mam marne szanse". Jakoś dziwnie sie poczułam. Mój ukochany mężulek też mnie zawiódł , bo jak mu powiedzialam ze chyba bedziemy miec chłopca to odparł " no nie żartuj".I jakos sie nie ucieszył.Jestem załamana dzisiejszym dniem.... :-(((

dorisday rozchmurz się, najważniejsze, że z dzidzią w porządku. Przecież nieważne co, ale by zdrowe było i tego trzeba się trzymać. Gina jeśli taki to wymień, ale mężowi daj jeszcze szanse;) przecież to jeszcze niepewna informacja, a on też niewątpliwie tym żyje i na bank myśli właśnie tak jak napisałam wyżej, że nie ważne co, byle zdrowe i będzie kochał na zabój:) cokolwiek by nie było:) Głowa do góry moja droga:)

lolisza ja mojego pierwszego syna powiłam 23 październik i miałam dla niego taki lekko ocieplony polarkowy kombinezon który bardzo lubiłam i w zimie też się sprawdził, zwłaszcza że miałam wózek głęboki to miał w nim ciepło, tylko na mrozy zakładałam grubszy "ortalionowy" więc jest forma pośrednia.

cześć :) dawnooooo mnie nie było ale po prostu miałam odpoczynek od forum żeby całkiem dojść do siebie
u nas już całkiem nieźle

a co u Was Dziewczyny mam nadzieję że wszystko w porządku a fasolki ładnie i zdrowo rosną
my już w maju zaczynamy staranka więc trzymajcie kciuki :)

Serdecznie pozdrawiam :-D

witam Was wszystkie...
mnie też tragedia "trochę" wybiła z rytmu, do tego dużo pracy i studia... mam trochę dość wszystkiego.
gratuluję tym, które są po udanych wizytach i cieszę się bardzo.
jeśli chodzi o ginekologa to mój też w sumie nie jest jakiś wyjątkowo rozmowny i też chciałam już zmieniać, ale potem sobie wszystko przemyślałam i postanowiłam przy nim zostać, bo wydaje mi się, że jest dobrym lekarzem i takim uczciwym człowiekiem, co dla mnie ważne. Chociaż z tego co piszecie to może stwierdzicie, że to niedobry lekarz, bo też jak na razie twierdzi, żeby tylko kwas foliowy brać. Morfologię i mocz mam bardzo dobre wyniki.
Rozumiem problem z zaparciami...
Z dolegliwości to u mnie chyba tyle, choć kręgosłup pobolewa i ręce puchną przy zmęczeniu fizycznym.
No i fizycznie jestem rozstrojona, czasem podziwiam męża za cierpliwość, generalnie, że nie jest to jego mocna strona...
Pozdrawiam.

Siva współczuje ogromnie!!!, trzymaj się dzielnie choć wiem że nie będzie łatwo ale doskonale Cie rozumiem miałam podobną sytuacje, to straszne jak coś takiego się przytrafia , obyś w szpitalu trafiła na dobrą opieke.
Strasznie mi przykro ;(

reklama
Hej dziewczynki. Dziękuję za trzymanie kciuków. Z dzidzią wszystko dobrze. Jak zaczęliśmy usg to smacznie spała ale po chwili się obudziła i machała nóżkami i rączkami. Cudowny widok. Lekarz śmiał się że gardę trzyma :-D Wymiary dzidziula identyczne z wiekiem wynikającym z OM czyli 12 tyg i 2 dni.
O to co ma miedzy nóżkami nie pytałam. Interesowała mnie przezierność karkowa i kość nosowa. I jest ok.
Małż zadowolony bo pierwszy raz był na usg i cieszy się że dzidziul do niego machał. Niestety mały łobuz nie chciał ustawić się tak ładnie z profilu.
Jeszcze raz dziękuję za trzymanie kciuków. Gratuluję mamom które miały dzisiaj usg.
Teraz trochę krwawię bo miałam pobieraną cytologię :wściekła/y: Grrr nie lubię tego.

Siva211 ogromnie mi przykro. Strasznie ci współczuję. Trzymaj się kochana.

Ostatnia edycja:
Do góry