reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Siva211 współczuję bardzo, już myślałam, że takich rzeczy to nie będzie na naszym forum......... że wszystkim wszystko się dobrze ułoży.

Efa fajnie, że po wizycie wszystko okej:)

A ja dziś u dentystki byłam i szczęka i dziąsła mnie strasznie bolą:(:(

Wizyta u gina dopiero w poniedziałek....... tyle czasu czekać.....................

siva Strasznie ci współczuję:szok::szok::szok::szok:. Jesteśmy z jednego miasta i mamy ten sam tydzień ciąży....
Teraz to ja się martwię, a wizyta dopiero za tydzień:-(.

Ściskam cię mocno i przesyłam buziaka.

malutka Dobrze,że u Ciebie ok....

emiliab dziękuję.

Powiem Wam szczerze że jestem w szoku po wiadomości od Sivej. Wszystko co złe powinno dziać się na początku jeśli musi a później już powinno być ok.

dorisday2512 - zmień lekarza, nie wyobrażam sobie wyjść od lekarza prowadzącego i płakać. Oczywiście nie liczę przypadków takich jak siva211 - strasznie Ci współczuje!! Nie wiem co powiedzieć... dawaj znać jak się czujesz. Mam nadzieję, że wiesz chociaż co było przyczyną żeby temu zapobiec w przyszłości.

Ren ale fajnie, ze się odezwałaś, cieszę się, że u Ciebie lepiej i, że zaczniecie staranka! 3mam kciuki!!!

malutka80 dobrze, że u Ciebie jest w porządku! Cieszę się bardzo. Ja również nie lubię tego krwawienia po cytologii.

Pozdrawiam Was dziewczyny i odpoczywajcie ile wlezie! :* Buziak

Siva bardzo Ci współczuję. Myślałam, że teraz już każda z górki będzie miała. Trzymaj się.

Dorisday ja też pewnie byłabym w podobnym nastroju gdyby mnie tak potraktowano oschle, ale tak jak już pisały dziewczyny najważniejsze, że z dzidzią jest wszystko w porządku.

Dagisu ciekawe kto Ci za skórę zalazł, że tak przez sen potraktowałaś?

Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. Z moim maluszkiem wszystko w porządku. W trakcie usg machał rączkami i nóżkami. Gin pokazał mi 2 półkule, serduszko, żołądek. Kość nosowa i przezierność karkowa ok. Kręgosłup bez wad. A z usg wychodzi, że ma 13 tyg i 4 dni. Płci jestem strasznie ciekawa, ale mój gin raczej stara się powiedzieć jak już będzie pewien tak po 20 tyg. Pytałam o usg 3D i kosztuje 150zł. Trochę dużo, ale z drugiej strony super pamiątka i teraz zastanawiam się czy je robić.

Co do zachcianek to kupiłam dziś sałatę i mam zamiar do obiadu ją zjeść.

Wracając do tej tragedii. Nie uważacie, że z tym Wawelem to przesada?

powiem wam tak niechce w to wierzyc naprawde zrobił to badanie dziwnie zmierzył dziecko mi sie wydawało ze sie rusza i wszytsko popatrzał kazał spojerzec na ekran i mowi ze serca nie widzi ze bije ale nie przyblizał i nie patrzał tym czyms ze bije ani nic .słyszałam ze był juz btaki u niego przypadek ze powiedział dziewczynie ze obumarło a w szpitalu okazalo sie ze zyje i ja mam cicha nadziej. a co do przyczyny twierdzi ze tam bywa i ze ciaza to kupowanie kota w worku zajebisty lekarz

Czesc dziewczyny. Ja po dłuuuuugiej nieobecności nadrabiam zaległości bo dużo tych wieści. Na pocztątku Siva bardzo mi przykro :( ściskam by dodać otuchy.
Mamusiom ktore sa po badaniach i wszystko ok :) gratuluje. Ja tez juz po genetycznym :) niestety płci nie znamy bo dzidziuś siedział jak w fotelu i gin się śmiał ,że w formule 1 jedzie. Ale najważnijesze ze wszystko dobrze i wszystko się dobrze rozwija. Ja biorę tylko kwas foliowy bo wyniki miałam bardzo dobre ,ale czytając forum się martwię ,że ja nie mam żadnych witamin. A następna wizyta 6.05 . Więc już sama niewiem . Pozatym jeśli chodzi o zakupy czegokolwiek dla maluszka to narazie nie mam do tego głowy.Tragiedia w Smoleńsku i pogoda tak mnie nastrajają ,że jestem w jakimś innym świecie i tylko płaczę jak widze relacje .
No nic dziewczynki pozdrawiam serdecznie wszystkie z Was :) i brzusie również .

Ostatnia edycja:
siva211 wiesz co takiego lekarza co tak mówi o ciąży to bym kopnęła w dupę za przeproszeniem. Bardzo Ci życzę tego, żeby się pomylił i żeby okazało się, że jednak jest maleństwo i żyje. Życzę Ci tego ze szczerego serca!

reklama
Siva co to za beznadziejny lekarz. Z tego co piszesz wnioskuję, że do badania się w ogóle nie przyłożył. A to zdanie podsumowujące?! Po prostu brak mi słów. Trzymam kciuki, żeby jednak w szpitalu byli lepsi fachowcy i żeby okazało się, że wszystko jest ok.

Do góry