Cześć mamusie

Dawno nie zaglądałam,a to z powodu braku czasu i nawału pracy. Zabralam sie za pisanie pracy licencjackiej.
Do tego zaczynam odczuwać w końcu pełną radość. Moi rodzice bardzo się już cieszą ze będą dziadkami. Mama z początku nie mogla się z tym oswoić,ale tata mi powiedział ze ona już wariuje na punkcie tego malucha.
Mojej mamy siostra ma juz 5 letnia coreczke i powiedziala ze ma odlozone tak zwane "perełki" jeśli chodzi o ciuszki i wszystkie mi je da, nawet jak będzie chłopak bo powybiera się te neutralne a wykluczy różowe sukieneczki. Do tego będziemy mieli łóżeczko z całym wyposażeniem do niego oraz wózek, nawet śpiworek na zimę do niego. Wszystko jest w bardzo dobrym stanie, bo ciotka zawsze dbała o takie rzeczy. Do tego dostałam od niej parę superowych spódniczek, spodni ciążowych. Do tego jeszcze jedna osoba z rodziny która ma już 3letniego syna i teraz w styczniu urodziła zaoferowała mi stertę ubranek i ubrań ciążowych , kołyskę itp

Znajomi mojego G. tez zaoferowali ciuszki dla maluszka.
Rodzice G. już chyba powoli oswajają się, może bardziej tata bo mama to taka dziwna kobieta.
Siva bardzo Ci współczuję. Nie wyobrażam się znaleźć w takiej sytuacji.
muszę powoli zbierać się na zajęcia, a tak mi się nie chce