reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobranocka seksualne czyli wszystko pie....lę ;-) fajnie że połowa ciąży już za Tobą teraz to już z górki !!!
Sarisa gratulujemy 1 zębolka u Zuzi.
Kroma życzę, żeby uczulenie poszło w niepamięć !!!

Ostatnia edycja:
reklama
aniawa biedny Wojtuś, mam nadzieje że to była jednorazowa akcja :***

Efa biedactwo, współczuje :-( o ja właśnie doczytałam o igle..jeju! aż sie spociłam :-D trzymam kciuki! dzielna kobieta z Ciebie :tak:

Dziulcia
u Was leje, a tu skwar taki że ledwo wytrzymać można..ehhh...kciuki za dziś wciąż zaciśnięte ;-) myślami jestem przy Tobie :****

Mała mi jeju co za babsztyl :szok: ona sama aż sie prosi żeby ją na wozie z gó... znaczy obornikiem :-D wywieźć na jakiś Sybir czy co...przytulam :****

Dorisku ciężko coś doradzić, Ty sama najlepiej wiesz dokąd Wasz związek zmierza. Czy to chwilowe "rozluźnienie" czy coś poważniejszego. A może za mało czasu tylko we dwoje? mam nadzieje że mimo tych wszystkich problemów uda Wam sie odbudować to co nadszarpnięte i że małż zrozumie że zaniedbując taką kobietę, popełnia wielki błąd.

kroma współczuje, biednaś Ty :-( . Miałam w klasie chłopca, który na wiosne dosłownie puchł cały, a najgorszy był przełom maja/czerwca (nie wiem co pyli czy rośnie w tym czasie)- normalnie na oczka nic nie widział i sie dusił :-( czasem ten świat jest do d... urządzony.

sariska
gratulacje dla Zuziaczka :-D

dobranocka wow! jak ten czas leci :-) a znacie już płeć maluszka? ja pamiętam że dowiedziałam sie że noszę Isie dokładnie w Dzień Dziecka :-D

Piję już 3 kawę, z piżamy nie wyskoczyłam i tak pewnie będzie do obiadu... praca idzie marnie, czyli podejście się jak najbardziej sprawdza... a Natolin jeszcze nie było, pewnie sobie dzień Dziecka z Piotrusiem zrobiła :-)

trzecia kawka? oj nieźle niskie ciśnienie u Was..ehh ja kawy w ogóle nie pijam, więc pewnie po 3 bym zawału dostała :-p a co do pidżamy do zdecydowanie popieram - w końcu jest Dzień Dziecka :-D i myć sie też nie musimy :-D :rofl:

Ala, mam umówione usg połówkowe na 6 czerwca (wstępnie). Nie pali nam się do poznania płci bo... mamy problem z wyborem imienia
embarrassed.gif
i postanowiliśmy to odłożyć do czasu poznania płci... ;-)

Ala ciśnienie jest niziutkie, ale ja to jestem też "kawoszką", uwielbiam kawę w każdym wydaniu :-) co do mycia to ja raczej z ulgi taryfowej nie skorzystam bo @ i tak dziennie po dwa razy korzystam z prysznica !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry