reklama

Październikowe Mamy 2010

Ala chłopcy z reguły nie lubią się myć, co niektórzy mężczyźni też... ale kobiet nie myjących się dłuższy czas myślałam że nie ma, ale pamiętam jak dziś jak leżałam na patologii ciąży, trafiła jedna pani, lekarz zanim ją zbadał to dał jej gąbkę, mydło i kazał się iść wyszorować (publicznie na korytarzu), potem trafiła się kolejna ale tym razem pielęgniarka dyskretnie jej zwróciła uwagę... hmmm i to nie były jakieś starsze panie, które nie dały by sobie rady umyć się...

Ostatnia edycja:
reklama
:no::no::crazy::angry::wściekła/y::no:

napisałam taaaaakiego posta i mi go zjadło! :nerd: ctrl + z nie działa :wściekła/y: idę się pod śmieciarkę tentegnąć :angry: no cóż na moje wypociny będziecie musiały poczekać, bo właśnie Alutka wstała :unsure:

dobranocka zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
aniawa i dla Wojtusia też zdrówka i zeby ta gorączka nie wróciła
mała mi normalnie nie wiadomo co napisać na tą twoją teściową... naprawdę pierwszy raz słyszę w ogóle o takim człowieku. nawet czasem jak się rodzic kłóci z dzieckiem to przynajmniej wnuka czy wnuczkę się kocha bo co dziecko winne? napawdę dziwne, że nie chcą z Łukaszkiem czasu spędzać.
Natolin gratuluję Pudziankowi 2 ząbka a sariska wam pierwszego!!
u nas nadal w buzi pustki:-)
i ode mnie również życzenia dla waszych wszystkich dzieciaczków i buziaki:*:*:*:*

hej wspaniałe mamuśki:-)
U mnie cd.braku weny na pisanie,na nic nie mam czasu i w ogóle mój humor coś ostatnio nie chce ze mną współpracować:wściekła/y:
Życzę wszystkim dzieciakom i tym małym i tym nieco starszym, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej!:-):-)
Efa wszystkiego najnajnaj lepszego dla Olusia w dniu jego święta:-)
Sarisa,Emiliab gratki zębulkowe dla Zuzi i Franka:-)
Dziulka by dzień w pracy zleciał Ci bardzo szybciutko:-)
Aniawa zdrówka dla Wojtusia:-)
Mała_mi współczuje teściowej...i wiesz co ja mogę przyjąć tą Twoją teściową i zrobię jej gratis pranie mózgu+tortury;-)
kroma nie zazdraszaczam alergii....walcz z nią dzielnie i obyś to Ty była w tej walce zwycięzcą:-)
Doris życzę by poukładało Ci się z tym Twoim chłopem...albo jak wolisz bez niego. Grunt to byś była szczęśliwa:-)
Dobranocka zdrówka no i gratuluje półmetka...teraz to już z górki:-)

Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sarisa,Emiliab, zębowe gratulacje.

dobranocka, winszuję połówkowego ciążowego :-). Wiesz, klima to jednak 140 kosztowała, więc coś źle usłyszałam przez telefon, jak wcześniej się umawiałam.

Ja już po operacji. Przekłułam ten kanalik igłą od strzykawki, wydłubałam to żółte i przystawiłam dziecko. Zobaczymy, czy pomoże. Na razie dalej boli, ale tutaj to chyba dziwne, żeby nie bolało po takiej akcji.

aniawa- ja mam przede wszystkim na pyłki i to na większość, a także na zwierzęta, roztocza, grzyby. Teraz jest kumulacja pylenia i mnie normalnie dusi, ale odczulałam się i chyba bym musiała powtórzyć.

sarisa- my też gratulujemy tego ząbka. Będzie mały gryzoń teraz.

emiliab- super, dla was też gratulacje, no mój ząbka nie ma ale on chyba poszedł w moje ślady i będzie miał później, córka też miała na rok :)

rysia- jeszcze najdzie cię wena, a dzisiaj to chce mi się chcieć :)[video=youtube;dULOjT9GYdQ]http://www.youtube.com/watch?v=dULOjT9GYdQ[/video]

Efa- dzielna jesteś, aż mnie ciarki przeszły, oj te twoje cycory, szkoda ich, jeszcze ci muszą posłużyć dla przyjemności a nie samego bólu.

Dobranocka- i zleciało 20 tyg. jeszcze raz tyle i dzidziuś będzie z wami.

A mój królewicz zaczął jeść w końcu, z łyżeczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sariska,Emilka-gratki dla Zuzi i Franka- małych gryzońków:).I zaległe z powodu braku weny dla Piotrusia Pana:).
Efa,przypomniało mi sie,że mi laktator "otwierał " te kanaliki na otoczce.Strasznie mnie to wkurzało wtedy,bo cały upakany w mleku przez to był:/.Ale Tobie akurat może by się przydało,czy może Olus ładnie wysysa?
dobranocka,no to ostatnia chwila,bym się okresliła- raz kozie smierć- mówię DZIEWCZYNKA:-).No,to teraz " z górki"- gratulejszyny:)))).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry