reklama

Październikowe Mamy 2010

no to uskuteczniam swoją postową produkcję raz jeszcze (jak ponownie mi moje wypociny wsiorbie to :wściekła/y:)
przede wszystkim chciałam złożyć najerdeczniejsze życzenia OLUSIOWI z okazji dzisiejszego suwaczkowego święta, pogratulować ZUZKOWI pierwszego zęba :laugh2: i wyrazić swój niemały zawód faktem, iż IDA i STRIP się wczoraj w przeciąg bawiły i dłużej z nami nie zostały [nie mowiąc już o zaspokojeniu mojej żądzy czytania :-(].

ROXI dołączam się do apelu DORISKA co byś swe kulinarno-gulaszowe umiejętności na żywo nam pokazała :happy: swoją drogą to nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo chcialabym Cie poznać :zawstydzona/y: moje alter ego Ty :*
DORISKU: czytam, czytam i smutam. Przykre, ze w Waszym związku w dalszym ciągu chlodem wieje. a gdzie łoneczko? żar namiętności? ech. Oby szybko wszystko wrócilo na stare tory. I wiesz? Może ten pomysł ze spakowaniem manatków wcale nie jest najgorszy? Na odlegloś czlowiek często "trzeźwieje" i zaczyna dostrzegać jakim jest/ był :wściekła/y::crazy::szok: id.otą. Tulam. Oooo KANIA i u Ciebie tez podobnie? Ja nie wiem co to sie ostatnio z tymi facetami dzieje. na księżyc bym ich z chęcią wysłała! Tobie też rychłego unormowania spraw sercowych życzę!
DOBRANOCKA: zdrowiej! a co płci to jeszcze nie obstawiałam, więc UWAGA! UWAGA! Typuję KOBITKĘ .
ANIAWA: oby ta Wojtusiowa temperatura okazała sie tylko jednorazowym wybrykiem. Może przez rosnące zęby się wzięła?
EFA: igła? przekluwania kanalika? bosz dzielna z Ciebie kobita! mam nadzieję, że teraz wszystko przejdzie jak ręką odjął.
MAŁA_MI: brak mi słów na glupote Twojej teściowej. Ja nie wiem - stąd sie tacy ludzie biorą :confused: z kapusty wychodza czy co? :confused2: Wee niech ona lepiej jedzie jak najszybciej spowrotem na ta swoją działkę i niech wszelkie flustracje na warzywach wyladowuje a nie na Was się cala jej jędzowatośc kumuluje :wściekła/y::angry:
SARISKA: :**** kochana jesteś :laugh2:
KROMA: robilaś sobie jakies testy na tle alergicznym? współczuję, że się tak męczyć musisz... [własnie doczytalam - robiłaś i tym bardziej współczuję ilości alergenów]
ooo EMIŚ u Was też ząbek się pojawil? GRATULEJSZYN :happy::happy::happy:

PONAWIAM APEL ODNOŚNIE RYSIOWEJ WENY: wróć o bestio przebrzydła! Makuc nakazuje! zaklina! i wznosi modły do jowisza! :rofl2:

a co u MAKUCKA? własnie odparła [prawie siła i przy bezcennej pomocy D.] nalot teściowej, o 8 rano była na spacerze i chodziła tak długo, że jej teraz nogi do tyłka wchodzą no i ma ochote na ciasteczka :laugh2:więcej grzechów nie pamiętam :rofl2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje że jestem...a teraz idę tylko szybciutko wykąpać Miłosza i wracam bo Twój apel Makucku zdziałał cuda:-D:-DNo i jeszcze cieszno mi niezmiernie że poradziłaś sobie z czarownicą (i co jak co ciasteczka się za to należą);-)
No i gdzież jest Natolinka???!!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
TO I JA SIĘ PRZYŁĄCZĘ DO ŻYCZEŃ DLA NASZYCH MALUCHÓW DUŻO ZDRÓWKA I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH PAŹDZIERNIKOWYCH DZIECIACZKÓW:))

Efa dużo zdrówka dla Olusia:)
Emiliab, Sarisa gratuluje zębolka u Frania i Zuzi
dobranocka ja typuję chłopca :))

A Wercia dalej babuleńka bezzębna:)) hmm jest jeszcze dzieciaczek bez ząbków? czy zostałyśmy ostatnie?
Dziewczyny nie wiem czy któraś pisała może na którymś z wątków pobocznych ale tych ostatnio w ogóle nie czytam więc pytam tu: czy któraś z Was próbowała już sadzać dzieciaczka na nocnik?ciekawam bardzo jaki efekt:))

RYSIA: ciasteczka może i się należą ale ciasteczek brak :-( a mąż wredota powiedział, że do sklepu nie pójdzie, bo sie odchudza i nawet argumenty, że jak się przejdzie to trochę tłuszczu spali, nie skutkują :nerd:

Ostatnia edycja:
No w końcu!!!!!!Usłyszałam "stuku puk stuk". Ząbek wyszedł:-D:-):tak:
gratulejszyn dla Frania. Piękny dzwięk no nie?
A ja mam już jedną pracę zdaną w dziekanacie. :-):-) Z drugą właśnie walczę :confused2:
no to super to jeszcze 1 i juz będziesz nasza. trzymam kciuki teraz za obronę :)

Ja sama zaczynam pękać, to znaczy - zaczynam być ciekawa ;-)
.

ja też i cosik mi się zdaje, że źle postawiłam na dziewczynkę ?hmmm? jakaś taka myśl mnie naszła ehh

B A co do zaglądania to chyba będę mieć możliwość podczytywania was bo zmieniłam biurko i już nie siedzę na oczach mojej kierowniczki. Teraz mam monitor obrócony w drugą stronę.
toż to piękne wieści :). Froguś z nami częściej juuuuuuuuuuupi

O i Rysia jest , tylko coś nam się Nat zagubiła , Idusia, Strip........ i wiele wiele innych Mamus
My pojechaliśmy kupić Zuzkowi krzesełko do karmienia i co i wróciliśmy bez krzesełka za to kupiliśmy jej nocnik ;) różowy z myszki Minnie hehe

czy u Was tez pada/padało? jeju jak ja lubie deszcz! szczególnie gdy pojawia sie po takim upale..okno na oścież rozwarte,tak mi cudownie pachnie w pokoju...mmm...

speszyl dla makucinki :-) :

markizy1.jpg
ciastka_z_mm2.jpg

ciastkacytrynowo-migdalowe.jpg
201001_zu_ciastka_03.jpg

jak to małż nie pójdzie? no nie! powiedz mu że jestem po stokroć oburzona! On mężczyzna z krwi i kości, dzielnie dbający o byt i bezpieczeństwo rodziny nie chce zadbać o drobną zachciankę kobiety swej, która dzielnie trwa u jego boku, wspiera, pomaga jest jego opoką??? toż to oburzające :no: :-p :-D

Sariska gratuluje zakupu :-) my nocnikowanie zaczniemy najwcześniej jak mała skończy roczek ;-)

reklama
Ika Fifi też nadal dziąślasty :) czyli bezzębny
Sarisko :*:*:*:*:*
Martwi się trochę o to moje maleństwo. Od wczoraj nie dojada mleka, dziś obiadku zjadł tylko pół. Mam nadzieję że to wina zębów, ślini się strasznie pcha wszystko do buzi i mam wrażenie że dziąsełka trochę się rozpulchniły.
Ciekawe jak tam Dziulka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry