makuc
Fanka BB :)
no to uskuteczniam swoją postową produkcję raz jeszcze (jak ponownie mi moje wypociny wsiorbie to
)
przede wszystkim chciałam złożyć najerdeczniejsze życzenia OLUSIOWI z okazji dzisiejszego suwaczkowego święta, pogratulować ZUZKOWI pierwszego zęba
i wyrazić swój niemały zawód faktem, iż IDA i STRIP się wczoraj w przeciąg bawiły i dłużej z nami nie zostały [nie mowiąc już o zaspokojeniu mojej żądzy czytania :-(].
ROXI dołączam się do apelu DORISKA co byś swe kulinarno-gulaszowe umiejętności na żywo nam pokazała
swoją drogą to nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo chcialabym Cie poznać
moje alter ego Ty :*
DORISKU: czytam, czytam i smutam. Przykre, ze w Waszym związku w dalszym ciągu chlodem wieje. a gdzie łoneczko? żar namiętności? ech. Oby szybko wszystko wrócilo na stare tory. I wiesz? Może ten pomysł ze spakowaniem manatków wcale nie jest najgorszy? Na odlegloś czlowiek często "trzeźwieje" i zaczyna dostrzegać jakim jest/ był

id.otą. Tulam. Oooo KANIA i u Ciebie tez podobnie? Ja nie wiem co to sie ostatnio z tymi facetami dzieje. na księżyc bym ich z chęcią wysłała! Tobie też rychłego unormowania spraw sercowych życzę!
DOBRANOCKA: zdrowiej! a co płci to jeszcze nie obstawiałam, więc UWAGA! UWAGA! Typuję KOBITKĘ .
ANIAWA: oby ta Wojtusiowa temperatura okazała sie tylko jednorazowym wybrykiem. Może przez rosnące zęby się wzięła?
EFA: igła? przekluwania kanalika? bosz dzielna z Ciebie kobita! mam nadzieję, że teraz wszystko przejdzie jak ręką odjął.
MAŁA_MI: brak mi słów na glupote Twojej teściowej. Ja nie wiem - stąd sie tacy ludzie biorą
z kapusty wychodza czy co?
Wee niech ona lepiej jedzie jak najszybciej spowrotem na ta swoją działkę i niech wszelkie flustracje na warzywach wyladowuje a nie na Was się cala jej jędzowatośc kumuluje 

SARISKA: :**** kochana jesteś
KROMA: robilaś sobie jakies testy na tle alergicznym? współczuję, że się tak męczyć musisz... [własnie doczytalam - robiłaś i tym bardziej współczuję ilości alergenów]
ooo EMIŚ u Was też ząbek się pojawil? GRATULEJSZYN

PONAWIAM APEL ODNOŚNIE RYSIOWEJ WENY: wróć o bestio przebrzydła! Makuc nakazuje! zaklina! i wznosi modły do jowisza!
a co u MAKUCKA? własnie odparła [prawie siła i przy bezcennej pomocy D.] nalot teściowej, o 8 rano była na spacerze i chodziła tak długo, że jej teraz nogi do tyłka wchodzą no i ma ochote na ciasteczka
więcej grzechów nie pamiętam 

)przede wszystkim chciałam złożyć najerdeczniejsze życzenia OLUSIOWI z okazji dzisiejszego suwaczkowego święta, pogratulować ZUZKOWI pierwszego zęba
i wyrazić swój niemały zawód faktem, iż IDA i STRIP się wczoraj w przeciąg bawiły i dłużej z nami nie zostały [nie mowiąc już o zaspokojeniu mojej żądzy czytania :-(]. ROXI dołączam się do apelu DORISKA co byś swe kulinarno-gulaszowe umiejętności na żywo nam pokazała
swoją drogą to nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo chcialabym Cie poznać
moje alter ego Ty :*DORISKU: czytam, czytam i smutam. Przykre, ze w Waszym związku w dalszym ciągu chlodem wieje. a gdzie łoneczko? żar namiętności? ech. Oby szybko wszystko wrócilo na stare tory. I wiesz? Może ten pomysł ze spakowaniem manatków wcale nie jest najgorszy? Na odlegloś czlowiek często "trzeźwieje" i zaczyna dostrzegać jakim jest/ był

id.otą. Tulam. Oooo KANIA i u Ciebie tez podobnie? Ja nie wiem co to sie ostatnio z tymi facetami dzieje. na księżyc bym ich z chęcią wysłała! Tobie też rychłego unormowania spraw sercowych życzę!DOBRANOCKA: zdrowiej! a co płci to jeszcze nie obstawiałam, więc UWAGA! UWAGA! Typuję KOBITKĘ .
ANIAWA: oby ta Wojtusiowa temperatura okazała sie tylko jednorazowym wybrykiem. Może przez rosnące zęby się wzięła?
EFA: igła? przekluwania kanalika? bosz dzielna z Ciebie kobita! mam nadzieję, że teraz wszystko przejdzie jak ręką odjął.
MAŁA_MI: brak mi słów na glupote Twojej teściowej. Ja nie wiem - stąd sie tacy ludzie biorą
z kapusty wychodza czy co?
Wee niech ona lepiej jedzie jak najszybciej spowrotem na ta swoją działkę i niech wszelkie flustracje na warzywach wyladowuje a nie na Was się cala jej jędzowatośc kumuluje 

SARISKA: :**** kochana jesteś

KROMA: robilaś sobie jakies testy na tle alergicznym? współczuję, że się tak męczyć musisz... [własnie doczytalam - robiłaś i tym bardziej współczuję ilości alergenów]
ooo EMIŚ u Was też ząbek się pojawil? GRATULEJSZYN

PONAWIAM APEL ODNOŚNIE RYSIOWEJ WENY: wróć o bestio przebrzydła! Makuc nakazuje! zaklina! i wznosi modły do jowisza!

a co u MAKUCKA? własnie odparła [prawie siła i przy bezcennej pomocy D.] nalot teściowej, o 8 rano była na spacerze i chodziła tak długo, że jej teraz nogi do tyłka wchodzą no i ma ochote na ciasteczka
więcej grzechów nie pamiętam 

Ostatnia edycja: