sarisa
Fanka BB :)
Frogus jak dziąsełka opuchnięte i brak aptety i jakbyś jeszcze napisała, że w nocy budzi się czasem z płaczem to znaczy że ząbki (bynajmniej u nas tak było- 2 tygodnie temu się w nocy budziła z płaczem i pomagał dentinox i smok. W dzień niby apetyt a niby nie no i te opuchnięte dziąsełka). trzymam kciuki, zeby to było to 
edit: Alus ja niewiem kiedy zaczniemy nocnikowanie. Nocnik po porstu mamy hehe, bo mi się spodobał , a też chciałam koło roku zacząć. Choć moja T, twierdzi, że mojego M. sadzała od 9 miesiąca i miał rok i 4 miesiące jak niby już wołał na nocnik
i mi mówi, żebym już probowała , ale jakoś w to mi się wierzyć nie chce...
edit: Alus ja niewiem kiedy zaczniemy nocnikowanie. Nocnik po porstu mamy hehe, bo mi się spodobał , a też chciałam koło roku zacząć. Choć moja T, twierdzi, że mojego M. sadzała od 9 miesiąca i miał rok i 4 miesiące jak niby już wołał na nocnik
Ostatnia edycja:
każda mama chce przecież dla swojego dziecia jak najlepiej ;-)
. Najlepiej jest mieć ciągle coś do roboty,to czas szybciej zleci. No i mężuś się super spisał
.
Emiś, pasiam że nie odpisałam ale nastrój miałam tak podły, że nie chciało mi się na tel patrzeć i odczytałam dopiero niedawno...i tak sie zastanawiam, kiedy ja ten karnet "wychodzę", jak nie mam kiedy jeździć, buuuuuuuu:-(a u ciebie rezultaty są po trzęsawicy?;-)