Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mąż stwierdził, ze to był chyba pierwszy raz jak w niego czymś rzuciłam i nie trafiłam w, hmmm, noo miejsce strategiczne - traktować jako zażalenie?![]()

no mistrzem kuchennych rewolucji to ja nie jestem ale po dokładnej instrukcji od mamusi, krok po kroku, nastepnie po kilku telefonach że chyba coś nie teges, okazało się że gulasz zjadliwy a nawet zaryzykowałabym stwierdzenie że smaczny
a ty moja droga przekonałabys się o tym na własnym podniebieniu gdybyś raczyła wziąć wolne w pracy i zjawiłabyś się w stolicy
a tak to musi ci wystarczyć siła wyobraźni i wiara w to czego zobaczyć na własne oczy nie możesz 

tak zupelnie z zaskoczenia, bo kładłam się długo po nim i myślałam że już mocno śpi, a on przywitał mnie buziakiem i jakoś tak się dalej samo potoczyło
;-):-)
;-).No i Amelka juz zaprzyjaźniona z jego pieskiem,więc będzie wesoło

- smiechu było co niemiara,jak po kolei musielimy udawać 

.A Amelka siedziała jak zaczarowana (hihi;-)) ,grzeczniutka taka i przyglądała się całemu zamieszaniu - zabawki nie były ciekawe,tylko nasze wysiłki;-).Było "baciebije";-)

.
.
.
.Misiulince zdrówka życze :***,Tobie też szybkiego powrotu do Żubra:-)
.