Bry... od wczoraj niewiele napisałyście więc na spokojnie Was nadrobiłam bo w pracy a....a. Wczorajsze popołudnie minęło bardzo szybko, na wyjeździe z okazji dnia Dziecka byliśmy u dzieci mojego męża siostry i u dzieci moich "przyjaciółek" z drobiazgami. Oliwia też dostała kilka drobiazgów z czego ogromnie się cieszyła:-)
Dziś z rana pobudka 5.30, kupa chyba przeszkadzała, dostała butlę i zabawa ale szybko się skończyła bo oczywiście musiałam narozrabiać :-( Sprzątałam w kuchni po śniadaniu, Oliwia oczywiście za mną przyraczkowała i bawiła się wałkiem do ciasta. Myłam talerze i wkładałam na suszarkę (taką zamontowaną w półce) po czym spadła mi ta suszarka a za nią talerze nawet jeden poleciał na podłogę... szczęście od Boga że ją nie pokaleczył bo oczywiście się rozbił, tak się biedna przestraszyła ciężko ją było uspokoić :-( żadne zabawki już ją wtedy nie interesowały tylko do mamy na rączki. Padła i śpi jeszcze...
Margerrita mega gratki suwaczkowe dla Ciebie i Patryka :-) Aż tak źle jest z tą pracą? jejku współczuję i tulam mocno, odpocznij troszkę.
Daaa to gartki, że praca złożona :-)
Efa mam nadzieję że dziś lepiej?
Makuc sama wiesz jak to jest z tymi facetami, czasami dają bardziej popalić niż dziecko !!!
Ika ja jeszcze nie próbowałam ale wczoraj dostała więc się będziemy zapoznawać z nowym sprzętem :-) moja mama uważa że dziecko powinno się sadzać na nocnik już jak samodzielnie siedzi, ja mam odmienne zdanie więc mimo iź siedzi od jakiś 2 miesięcy to jej nie sadzałam.
Dziulka widzisz, nie taki diabeł straszny a i mąż daje radę :-)
Emiliab jak ja Ci zazdroszczę uśmiechniętego, radosnego Frania :-)
Ida zdrówka Wam życzę, szybko kończ tą kurację bo uschniesz a w sobotę dokładnie trzeba się odstresować, ja zaczęłam od wczoraj w końcu dzień dziecka, dziś też będę bo kolejna okazja a jutro weekend się zaczyna więc cd... :-)
Malutka80 powiem Ci, że zmęczony może być z nadmiaru bodźców :-)
Strip mam nadzieję, że się wszystko poukłada u WaS, trzymam kciuki ze ślubem zawsze można poczekać :-)
Roxannka cieszę się, że badanie wyszło dobrze, że Patryk był dzielny zuch chłopak :-) i fajnie że z mężusiem wszystko w jak najlepszym kierunku zmierza !!!
Happybeti wow Amelka dziś pobiła rekord :-) super !!!!!!!! fajnie że się prezent podobał bratanicy :-)
Natolin dzień dobry :-) jak dziś nastrój? kwatera znaleziona?