reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc wypisz wymaluj zachowanie i prezenty jak mojej teściowej. normalnie identyczne!!!!!!
No w końcu!!!!!!Usłyszałam "stuku puk stuk". Ząbek wyszedł:-D:-):tak:
no to gratuluję ząbka!!:-)

A Wercia dalej babuleńka bezzębna:)) hmm jest jeszcze dzieciaczek bez ząbków? czy zostałyśmy ostatnie?

jeszcze my:-)
margeritta gratulacje 8 na suwaczku!!:-)
Natolin!!!! wow!!:-) ja też się boję burzy o ile jest w nocy bo w dzień to mi obojętne i nigdy spać wtedy nie mogę..
Dziulka cieszę się że mąż podołał i jeszcze jedzonko zrobił

Aguś śpi a mnie boli nos i nie wiem dlaczego. mąż nadal chory i teraz odsypia. u nas pada więc na spacer nie pójdziemy. Nam noc minęła średnio bo Aga wstawała 2 razy z czego 2 nie wiem za bardzo po co bo ani głodna ani nic... zębów nadal nie ma i chyba nic się narazie nie szykuje. za to dostała wyspkę na policzku i nie wiem od czego ale pewnie od jakiegoś owocu więc będziemy sprawdzać

Witajcie

Patryczku margerritkowy gratuluję piękniego suwaczka:-)

Idulinko oczywiście,że się nie gniewam:blink:. Rozumiem,że,jak jest choroba,to na nic nie mamy ochoty. Przesyłam wirtualne przytulaski:*.
Oby makucowe modły do jowisza podziałały...

strip zyczę poprawy w relacjach z A.
natolin nie dziwię ci się,że nie znalazłaś kwatery. Ja zaczęłam szukać na weekend czerwcowy. I.... sama nie wiem... Współczuję nocki:*
makuc normalnie teściowa ograniczona:wściekła/y:. Naciągnąć ubranie,co za pomysł... Może kup teściowej ubranie o 2 numery za małe i powiedz,że może sobie naciągnie i się zmieści:-p
doris fajnie,że szefa nie ma,możesz z nami poharcować;-)

Franek śpi,a ja zamierzam posprzątać:cool2:

makuc, emiliab ja to zawsze mogę z Wami byc (szef akurat mi w tym nie przeszkadza) ;-), ale taki luzik dzisiaj mam,ze go nie ma . Wiem ,ze nie wymysli dzis nic 'speszyl for mi'. Normalnie imprezkę bym zrobila w biurze ,ale nie mam z kim :-D

Alicja to teściowie rzeczywiście zachowali się jak... kuźwa, chyba z ich pamiecią nie wszystko jest ok? może na Alzheimera chorują? Ciesz się że nie musisz z nimi mieszkać. Ja sobie nie wyobrażam mieszkania w tej chwili ani z moim rodzicami ani z teściami... mieszkaliśmy po ślubie prawie 1,5 z moimi rodzicami szkoda gadać... długo by opowiadać ale humor by mi się na dobre popsuł...
Makuc kuźwa Twoi to wyczucia też nie mają, a teściowa jak taka mądra to niech sobie na głowę wciągnie przymaławe ubranko... teściowa pewnie miała nadzieję że pojedziesz z nimi :-/ u Nas jest tak - jak wychodzimy to teściowa od razu "to gdzieście się tak zerwali? to już jedziecie? Olwicia już mi Cię zabierają"...
Doris znowu wrrrrrrrrrrr..... a Dorian boi się burzy? kurczę moją nie wzrusza burza ale jak kichnę jej za uchem to po prostu panic....życzę miłego opierniczania się przy kubku kawki. Ja też właśnie drugą spożywam co by nie zasnąć przy kompie :-)
Mamaagusi zdrówka życzymy Wam wszystkim :-)
Emiliab bierz butelkę i miłego sprzątanka :-)

Stawiam wszystkim w końcu dziś moje święto - butelka na głowę :-)
Zobacz załącznik 359756

Jak braknie to dołożymy :-)

Ostatnia edycja:
My też jeszcze bez zęba jesteśmy aczkolwiek widziałam na dole takie dwie małe białe kreseczki, czy to zęby ?

Leni odkąd się nauczyła pełzać to pełza wszędzie. Każdy kabel, każdy paproch goni. Śmiesznie to wygląda :)

reklama
SARISKA my nie mamy samochodu, więc miejsca są ograniczone, ale dzięki.
MAKUC dobrze, że chociaż Ciebie przekonuje coś, że powrót do pracy nie jest taki straszny, mi się nawet myśleć nie chce
STRIP na pewno nerwy ogólne na niego też wzięły swoje. mi się zdarzyło czasem nakrzyczeć z takiego powodu, ale raczej wtedy, gdy generalnie byłam zła. staram się hamować, bo mi też się zdarza nie przypilnować.
MAKUC no zaraz padnę z tą Twoją teściową...
MAMAAGUSI no to Tobie też współczuję skoro Tobie też taki egzemplarz jak i MAKUC się przytrafił.
KANIA sto lat, sto lat! spełnienia marzeń

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry