emiliab
Fanka BB :)
Witajcie
Ja też miałam dwie cc i gdyby był 3 raz to na pewno też byłaby cc.
Mała_Mi

. Co za walnięta baba z tej teściowej. A tak swoją drogą,to może szkoda,że nie puściły ci nerwy i nie wygarnęłaś jej właśnie wtedy. Może lżej by ci się zrobiło...
A co do ślubu kościelnego, to rozwiązaniem jest też wzięcie ślubu,ale bez żadnego wesela. Aż tak dużo to nie kosztuje... Albo bez slubu kościelnego....
Ja obie ciąże przechodziłam o tych samych porach i dla mnie to było bardzo dobre rozwiązanie właśnie ze względu na ubrania...
Jutro od rana będę się dobijać telefonicznie do lekarza. Już posmarowałam Kubę pudrodermem i...mam teraz Kropka w domu;-).ciekawa jestem,czy Franek się zarazi...
Aha,no i cieszę się,że Gienek Loska wygrał:-):-):-)
ja nawet nie chce myslec o sn, mialam dwie CC i za kazdym razem bylo lepiej
Ja też miałam dwie cc i gdyby był 3 raz to na pewno też byłaby cc.
Mała_Mi

. Co za walnięta baba z tej teściowej. A tak swoją drogą,to może szkoda,że nie puściły ci nerwy i nie wygarnęłaś jej właśnie wtedy. Może lżej by ci się zrobiło...A co do ślubu kościelnego, to rozwiązaniem jest też wzięcie ślubu,ale bez żadnego wesela. Aż tak dużo to nie kosztuje... Albo bez slubu kościelnego....
Ja obie ciąże przechodziłam o tych samych porach i dla mnie to było bardzo dobre rozwiązanie właśnie ze względu na ubrania...
Jutro od rana będę się dobijać telefonicznie do lekarza. Już posmarowałam Kubę pudrodermem i...mam teraz Kropka w domu;-).ciekawa jestem,czy Franek się zarazi...
Aha,no i cieszę się,że Gienek Loska wygrał:-):-):-)
? pewnie gania sie z małżem po łóżku ;-) oby