sheeney
Fanka BB :)
Czytam od rana i nie moge skonczy tyle naskrobalyscie
Jestem totalnie niewyspana,jakos nie moglam zasnac wczoraj
do tego znowu mnie glowa boli
Co do meczu wczorajszego to nie ogladalam ale widac slusznie

Polacy to maja cos takiego,ze lubia sami sobie gole strzelac hahahaha
Alicja ja tam Cie doskonale rozumiem,chyba tez bym bez mojego Tomka nie pojechala.Ja poprostu uwielbiam z nim byc,rozmawiac i nie ma to nic wspolnego z uzaleznieniem od niego.My zawsze wszedzie razem i zadne z nas nie widzi w tym zadnego problemu.Milosc jest wazniejsza nic te stracone pieniadze(swoja droga ryanair powinien wsprowadzic opcje odwolania lotu ale poniewaz sa to jedne z najtanszych lini wiec pewnie dlatego nie maja) a jak masz jechac i miec wyrzuty sumienia to i tak bys nie odpoczela,takze jestem z Toba
P.S bardzo podobaja mi sie kolory salonu!!!
Happybeti ja tez jestem za spotkaniem w Krakowie bo od miesiaca to jest moje ulubione miasto

Makuc gratulacje prawie calej przespanej nocy!
Roxannka
niezlego sikacza masz hahahhaha
WojtusAmelkaMajeczka wielku nowych umiejetnosci z okazji ukonczenia 8 miesiecy!!
Jestem totalnie niewyspana,jakos nie moglam zasnac wczoraj
do tego znowu mnie glowa boli
Co do meczu wczorajszego to nie ogladalam ale widac slusznie

Polacy to maja cos takiego,ze lubia sami sobie gole strzelac hahahahaAlicja ja tam Cie doskonale rozumiem,chyba tez bym bez mojego Tomka nie pojechala.Ja poprostu uwielbiam z nim byc,rozmawiac i nie ma to nic wspolnego z uzaleznieniem od niego.My zawsze wszedzie razem i zadne z nas nie widzi w tym zadnego problemu.Milosc jest wazniejsza nic te stracone pieniadze(swoja droga ryanair powinien wsprowadzic opcje odwolania lotu ale poniewaz sa to jedne z najtanszych lini wiec pewnie dlatego nie maja) a jak masz jechac i miec wyrzuty sumienia to i tak bys nie odpoczela,takze jestem z Toba
P.S bardzo podobaja mi sie kolory salonu!!!
Happybeti ja tez jestem za spotkaniem w Krakowie bo od miesiaca to jest moje ulubione miasto

Makuc gratulacje prawie calej przespanej nocy!
Roxannka
niezlego sikacza masz hahahhaha
WojtusAmelkaMajeczka wielku nowych umiejetnosci z okazji ukonczenia 8 miesiecy!!
,ale dużo...6 albo i więcej...straciłam rachubę