reklama

Październikowe Mamy 2010

e-lona największe stężenie jest rano i to istotne jak się test robi przed terminem @ a jak jest po to bez różnicy o której godzinie bo powinno na teście już wyjść nawet wieczorem:-p

reklama
Albo ma niemiecką,jak moja sis kiedys,tez literki porzestawiane były.A ja to do francuskiego lapka z klawiaturą AZER podłączyłam zwykła od peceta QWERTY ,bo tez szału dostawałam;)

makuc zzbieram sie do apteki i cos nie moge...wynajduje sobie zajecia,zeby nie isc(bo i tak zaczekam az Tomek wroci z pracy)
i zaczelam sie stresowac az mnie brzuch boli :szok::baffled:
E-lonka jak juz kupie to nie wytrzymam do jutra

Aaaaaaaaaaaaa.................jak mi sie przypomina "ostatni raz".Bylo bardzo podobnie...

:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Nie ide bo znowu pada::angry::sorry2:

Ostatnia edycja:
A ja powoli tez się zbieram stad wreszcie...postanowiłam coby ludzi na mieście swoim wyglądem Terminatora nie straszyć,wziąć kocyk ,książke i Niunię za miasto ,na łąki.No...może z ta książką to przesadziłam...chyba nici z czytania.No,ale sie polenimy .Wezmę jej deserek i chrupki na przekąskę i sobie posiedzimy:).Mam nadzieję...

Dorisku,hehe,to prowokacja była taka mała;)- bo przegapiłaś Amelkowa ósemeczkę;)."Nas"- czyli mnie i Amelki;).Focha nie strzelam,bo na pewno z pośpiechu:):-)
E-lonko,dzięki za powrót do normalnych literek,bo z moim okiem chorym to...ojjj,ciężko było mi czytac...:tak:

MATKO jedyna, ale porażka. Normalnie aż się sama spoliczkowałam.
Zatem szczególnie dla Amelki :
Lubię Twoją słodką buzię
mój kochany łobuzie
I serduszko Twoje gorące
Dlatego chcę Ci dziś dać całusów tysiące.

Doris sprawdzam czy wzrok macie dobry ;-) No i mniej miejsca taki tekst zajmuje. No i chyba więcej osób wtedy widzi co napisałam, bo jak napisałam zwykłą czcionką, że Laura przeziębiona to chyba tylko 2 osoby zauważyły i zdrowia życzyły, a im tekst mniejszy tym wiecej osób spostrzegło, że Laurutek chory i zdrowka życzyło :-);-)

zdróweczka dla Laurity!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry