reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
CASS gratulacej dla Majeczki! i oby z tą niania wszystko ok wyszło.
EFA przykro mi :*
SHEENEY Ty Kobieto chcesz żebym zawału przez to czekanie dostała? ;-)
KROMA i jak alergia? minęło trochę?
ROXI brawo za Patryczka! za to że tak ładnie przybrał na wadze, że tak łanie mierzy i że szczepienie dzielnie zniósł. Oby tak dalej.

Ferajna blanocia a ja zabieram się za przygotowywanie lekcji na jutro rano ale jakoś mi nie po dordze. Znając życie dopiero w nocy mi się cokolwiek zrobić uda :nerd: poza tym cały dzień spędzony w domu, bo pogoda taka, że aż mnie na samą myśl wyjścia na dwór wzdryga :wściekła/y:

cofam wszlekie marudanie na upały.
Ja już wole 30C niż to chulerstwo za oknem :no::crazy::angry::wściekła/y:

Sheeney ja nie moge, ale Ty potrafisz napięcie budować :-D ściskam kciukaski żeby wszysto wyszło po Waszej myśli :-)

Roxi kciuki za szczepienie zaciśnięte :tak:

edit: widze że sie już nie przydadzą :-p w zamian gratuluje Patrysiowi wagi, super że już jesteście po!

E-lonko zdrówka dla malutkiej :*

Efa przytulam, przykro :-(

cass gratulejszyny zębolkowe!

my wreszcie po zakupach ufff! zdecydowanie o wiele bardziej lubie kupować ciuchy niż farby, listwy i tym podobne rzeczy :-p jutro pierwszy dzień brudu i kurzu ale tym razem wyczekiwany wiec nie sadziłam że kiedykolwiek to powiem ale: ciesze sie na remont :-)

a i nieco męża pomolestowałam o ten wylot :rofl: i zdecydowaliśmy że ostateczną decyzje podejmiemy we wtorek bo sie okazało że ma kolejną rozmowe w sprawie pracy, która o wiele bardziej by mu podpasowała. I jeśli zaoferują mu posadę i będzie miał iść od początku lipca to gitez majonez lecimy. Ale jak będą chcieli od razu to odpuszczamy - bo wylot mamy w czwartek 16.06 ;-)

makuc- dzięki, że pytasz, już lepiej, ciągle kicham, ale już mnie nie dusi i mam jakieś krople do oczu, więc znikło zapalenie spojówek. Ale muszę iść chyba do okulisty, bo mam zamazany obraz w prawym oku, chyba ślepne.
u nas na szczęście nie ma złej pogody, nie jest gorąco, świeci słońce, czasem chmurka i wieje wiatr chłodny. Widać, że u was pada na wschodzie. A ty nauczycielka Mkuc jesteś?

ALICJA no, no super, że zakupy udane:) no i oby wtorkowa decyzja odnośnie wyjazdu była POZYTYWNA (a co za tym idzie oby Twoj Luby dostał lepsiejszą pracę od lipca ;-))

KROMA a może to reakcja na te krople, które dostałaś? Zazdroszczę pogody i chętnie bym się zamieniła ech. Tak źle i tak niedobrze :baffled: a co do nauczania to tak, uczę niemieckiego w szkole, która prowadzi lekcje przez internet. w sumie to bardziej hobby niż zarobek ;-)

Alicja, oby remont przeszedł migusiem, a Wam jednak udało się pojechać do tej irlandii :*
Cass, super, że są zębusie. Gratki!
Ja czekam na męża i zaczynamy weekend. Jutro działeczka, grillek i w ogóle milusio.
A chwilowo to tutaj co chwilę zaglądam, żeby wiedzieć, czy Sheeney już wie :)

Ja też:).A że musiałam zdjąć soczewki,to z pisaniem kiepsko,więc króciutko:
Efuś...tulam...:***
Cass,gratki zebolków Majutkowi
Alicja,życzę małżowi tej drugiej,lepszej pracy od lipca,a co za tym idzie- Wam wspólnej wycieczki.No i szybkiego i "bezbolesnego" remontu
Sheeney....????;)

reklama
Alicja w takim razie mam nadzieję, że mężowi uda się zdobyć tą lepszą pracę i wyjazd dojdzie do skutku.
Cass gratuluję ząbków.
Sheeney co z testem?
Happy a co z Twoimi oczami?
Efa współczuję straty :(
A mnie się udało przeczytać pół książki. Oczy mnie bolą, ale zajrzę tu sprawdzić co tam u Sheeney.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry