Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, prześliczne. Nasza moni ma do tego talent.Efcia dobrze,że z piersią lepiej... Piękne kolczyki robi monimoni,prawda? Wiem,bo kupiłam od niej kilka par:-)
mała-mi, niestety nie. Jesteśmy w domku na jakieś 2 tygodnie, na więcej finanse nie pozwalają. Może za parę miesięcy coś się zmieni...Hej laseczki.
Efa- a Wy z Olusiem już wróciliście na stałe do Tomka?:-) Super że spotkanko z monimoni się udało i dzieci się zapoznały.

.chyba naprawdę powinnam się cieszyć,że akurat my byliśmy osobno,bo może tezby coś się u nas zepsuło...
to przeciez nic takiego,jestem pewna,że kazda z Was by to samo zrobiła dla swojego przyjaciela
.
najlepiej przydałaby się jakaś niania (która się nim opiekuje a ja siedzę obok i patrzę jak wspaniale bawi się i rozwija moje dziecko)...ach ale to tylko marzenia
a w ogóle Miłosz upodobał sobie drapanie i bicie mnie po twarzy...że nie wolno,udawany płacz itp.nie przynoszą rezultatów no i co ja mam zrobić jak moja mordka jest już pokiereszowana (wiem 1 rada to obciąć paznokcie co już zostało wykonane)innych pomysłów mi narazie brak!!!

;-)