coffee pozwol ze ja wrzuce swoje 5 groszy

))))
omdlenia ,zawroty glowy to przywilej 2 trymestru ciazy wiec obawiam sie ze ciebie wlasnie to dopadlo....
a jezeli to niedocukrzenia to bardzo latwo to sprawdzic kiedy bedziesz sie tak zle czula zjedz cukierka landrynke, lub napij sie dobrze oslodzonej herbaty. Odradzam natomiast czekoladke bo zawiera tluszcz a on blokuje szybkie wchlanianie cukru.
Jak byla w ciazy z moim Jackiem to mialam cukrzyce ciezarnych ,od 26 tyg ciazy na diecie i pamietam ze lekarz diabetolog dal mi wskazowki jak sobie z tym radzic. Teraz tez zakladaja ze bede ja miala dostalam glukometr do mierzenia cukrow, na razie w normie ale po 20 tyg mam cie kluc 4 razy dziennie

(((((( ale co sie nie robi dla dobra dzidziusia.
Ja dzis zaliczylam wizyte u poloznej sluchalysmy serduszka dziecka ale powiem wam szczerze ze ona slyszala to bicie i stwierdziloa ze nawet slyszala ze dziecko sie rusza a ja nie slyszalam nic .....to znaczy myslalam ze bedzie bardzo dobrze slychac. Tlumaczyla ze jeszcze dzidzia za mala i dlatego a ja do szczuplych nie naleze

(((( wiec czekam na moja przesylke zakupilam kilka dni temu detektor tetna plodu

Juz sie nie moge doczekac!!!!