dawidowe
Fanka BB :)
rysia wiesz co nakarm kurewne gówienkiem z pieluchy i powiedz że to pasta miesna
. Brak słów to tej kobiety.
Roxi oj wypoczełam ze do pracy wracać sie nie chce tymbardziej że kolezanka idzie na 3 tygodnie urlopu.
mała mi to najlepiej sie tam przeprowadz na ten czas
efa gratki suwaczkowe
czarodziejka współczuje choc nie wie co znaczy wstawac w nocy do małej.
dziulka to wykap sie jak Kleopatra w mleku
Sarisa a z czym sa pierożki?
a ja dzis pojechałam z kolezanka i jej córka na zakupy i kupiłam sobie klapki, dwie pary bluzek, bielizne a małej sexi komplecik w groszki z kokarda (leginsy + tunika), jeansy pumpy i takie leginsy czarne zakonczone koronka ale tak fikusna że hej
i jeszcze gumowe klocki. Niunia sie tak zesrała w sklepie ze przesiakneła az na wózek. Najgorsze ze zapomniałam pieluchy i chusteczek i kolezanka dała nam pieluche córki 2 letniej nr 5 i niunia wyjechała ze sklepu w nowo zakupionych ciuszkach.
A teraz mysle nad kupnem rolet co by moja niunia myslała ze o 5 jest noc.
Roxi oj wypoczełam ze do pracy wracać sie nie chce tymbardziej że kolezanka idzie na 3 tygodnie urlopu.
mała mi to najlepiej sie tam przeprowadz na ten czas
efa gratki suwaczkowe
czarodziejka współczuje choc nie wie co znaczy wstawac w nocy do małej.
dziulka to wykap sie jak Kleopatra w mleku
Sarisa a z czym sa pierożki?
a ja dzis pojechałam z kolezanka i jej córka na zakupy i kupiłam sobie klapki, dwie pary bluzek, bielizne a małej sexi komplecik w groszki z kokarda (leginsy + tunika), jeansy pumpy i takie leginsy czarne zakonczone koronka ale tak fikusna że hej
i jeszcze gumowe klocki. Niunia sie tak zesrała w sklepie ze przesiakneła az na wózek. Najgorsze ze zapomniałam pieluchy i chusteczek i kolezanka dała nam pieluche córki 2 letniej nr 5 i niunia wyjechała ze sklepu w nowo zakupionych ciuszkach.
A teraz mysle nad kupnem rolet co by moja niunia myslała ze o 5 jest noc.

NO i była przymusowa wcześniejsza kąpiel
Dziecko oczywiście przeszczęśliwe,bo pluskać sie uwielbia.