• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranoc oczom, co świat oglądały
Dobranoc ustom, co się uśmiechały
Dobranoc sercu, które radośnie biło,
aby coś miłego Wam się przyśniło:-)
1290702710_by_seseker_500.jpg

Dzień dobry.Amelka,niestety,tez juz nie śpi,ale to moja wina- w nocy znów był ryk i wzięłam ją do siebie,a rano jak sie obudziłam na siusiu,to bojąc sie ją zostawić sama na łóżku choc na chwilkę(co z tego ,że spała- mogła sie obudzić),przeniosłam ja do łóżeczka.No i teraz mam niewyspana marudę,która sama nie wie,czego chce...no,nic...liczyc tylko,ze sie zmęczy i jeszcze dośpi zaraz.A po opisie Doris,jakie ma przeboje z Dodem wstającym w łóżeczku zamiast spać,to nie mam juz dylematu turystyczne czy szczebelkowe- zostaje na razie w turystycznym.Już oczyma wyobraźni zobaczyłam "powtórkę z rozrywki"- jak kiedyś było przewracanie sie na brzuch i ryk,tak teraz by było wstawanie przed snem- więc dzięki,ale nie skorzystam;).W turystycznym nie ma jak wstać,bo jest dość głębokie ,a siatki sie nie złapie,by sie podciągnąć.
Ojjjj...musze kończyc ...jeszcze sie odezwę...:-(

no musze powiedziec ze dzien wczoraj byl udany nawet Oli poszla spac bez histeri co dla mnie jest szokiem niestety obudila sie o 3 i po godz jeszcze zasnela ale ja juz tylko godz spapalam a teraz juz wojujew lozeczku
happybeti ja do tej pory mam nocne przekrecanie saie na brzuch i ryk.tez mam niewyspana marude

Ostatnia edycja:
Witam mega niewyspana w ten pochmurny poranek. Wczoraj chciałam z wami jeszcze pogadać/popisać, ale że wzięło nas na wspominki, słuchaliśmy sobie różnych kawałków na YouTube. W międzyczasie zaczęłam odpisywać i gdy po raz drugi z rozpędu skasowałam, to co wyprodukowałam, odpuściłam sobie. Wojtuś ładnie spał całą noc, ale rodzicom po wieczorze wspomnień zachciało się tiru tiru i w efekcie kładliśmy się koło 1:00 ;-) Oczywiście pobudka standardowo o 6:00 :crazy:
Dzisiaj w nocy myślałam, że padnę. Zrobiłam Wojtusiowi butlę zanim zasnęłam. Wiele nie wypił, więc odpuszczę sobie nocne karmienia (kolejną noc nie chce butli w nocy), ale za to miałam okazję obserwować jak moje dziecię na śpiocha szuka i ładuje sobie do buzi smoka. Istna komedia!:-D Teraz już wiem dlaczego rzadko budzi się, by podać mu smoczek- sam się obsługuje :tak:

Happybeti u nas młody nie chciał przebywać w łóżeczku turystycznym odkąd nauczył się wstawać. Darł się w nim z nerwów, że nie potrafi sam wstać, bo nie ma czego się złapać. Teraz daje radę, choć musi się bardziej namęczyć niż zwykle. Skoro Amelka nie spała w szczebelkowym łóżeczku, przynajmniej nie będziesz miała problemu. Póki co nie wie że można się łapać szczebelków w celu podniesienia tyłeczka :tak:

Idę wypić kawę, zjeść coś i spadamy do lekarza na ważenie i mierzenie :happy:

Ostatnia edycja:
witam, ja szybciutko, moje już wstały i coś kaszlą

makuc
- ty to masz poczucie humoru, ciągle plujesz :-)
paolcia- ja nie mogę się w czuć w ten serial, ale aktorzy niczego sobie, chociaż ja osobiście wolę ego Pana, młody jest, młodszy o 10 lat ale popatrzyć się można. Taylor LautherZobacz załącznik 369444

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry