reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobranoc oczom, co świat oglądały
Dobranoc ustom, co się uśmiechały
Dobranoc sercu, które radośnie biło,
aby coś miłego Wam się przyśniło:-)
1290702710_by_seseker_500.jpg

Dzień dobry.Amelka,niestety,tez juz nie śpi,ale to moja wina- w nocy znów był ryk i wzięłam ją do siebie,a rano jak sie obudziłam na siusiu,to bojąc sie ją zostawić sama na łóżku choc na chwilkę(co z tego ,że spała- mogła sie obudzić),przeniosłam ja do łóżeczka.No i teraz mam niewyspana marudę,która sama nie wie,czego chce...no,nic...liczyc tylko,ze sie zmęczy i jeszcze dośpi zaraz.A po opisie Doris,jakie ma przeboje z Dodem wstającym w łóżeczku zamiast spać,to nie mam juz dylematu turystyczne czy szczebelkowe- zostaje na razie w turystycznym.Już oczyma wyobraźni zobaczyłam "powtórkę z rozrywki"- jak kiedyś było przewracanie sie na brzuch i ryk,tak teraz by było wstawanie przed snem- więc dzięki,ale nie skorzystam;).W turystycznym nie ma jak wstać,bo jest dość głębokie ,a siatki sie nie złapie,by sie podciągnąć.
Ojjjj...musze kończyc ...jeszcze sie odezwę...:-(

no musze powiedziec ze dzien wczoraj byl udany nawet Oli poszla spac bez histeri co dla mnie jest szokiem niestety obudila sie o 3 i po godz jeszcze zasnela ale ja juz tylko godz spapalam a teraz juz wojujew lozeczku
happybeti ja do tej pory mam nocne przekrecanie saie na brzuch i ryk.tez mam niewyspana marude

Ostatnia edycja:
Witam mega niewyspana w ten pochmurny poranek. Wczoraj chciałam z wami jeszcze pogadać/popisać, ale że wzięło nas na wspominki, słuchaliśmy sobie różnych kawałków na YouTube. W międzyczasie zaczęłam odpisywać i gdy po raz drugi z rozpędu skasowałam, to co wyprodukowałam, odpuściłam sobie. Wojtuś ładnie spał całą noc, ale rodzicom po wieczorze wspomnień zachciało się tiru tiru i w efekcie kładliśmy się koło 1:00 ;-) Oczywiście pobudka standardowo o 6:00 :crazy:
Dzisiaj w nocy myślałam, że padnę. Zrobiłam Wojtusiowi butlę zanim zasnęłam. Wiele nie wypił, więc odpuszczę sobie nocne karmienia (kolejną noc nie chce butli w nocy), ale za to miałam okazję obserwować jak moje dziecię na śpiocha szuka i ładuje sobie do buzi smoka. Istna komedia!:-D Teraz już wiem dlaczego rzadko budzi się, by podać mu smoczek- sam się obsługuje :tak:

Happybeti u nas młody nie chciał przebywać w łóżeczku turystycznym odkąd nauczył się wstawać. Darł się w nim z nerwów, że nie potrafi sam wstać, bo nie ma czego się złapać. Teraz daje radę, choć musi się bardziej namęczyć niż zwykle. Skoro Amelka nie spała w szczebelkowym łóżeczku, przynajmniej nie będziesz miała problemu. Póki co nie wie że można się łapać szczebelków w celu podniesienia tyłeczka :tak:

Idę wypić kawę, zjeść coś i spadamy do lekarza na ważenie i mierzenie :happy:

Ostatnia edycja:
witam, ja szybciutko, moje już wstały i coś kaszlą

makuc
- ty to masz poczucie humoru, ciągle plujesz :-)
paolcia- ja nie mogę się w czuć w ten serial, ale aktorzy niczego sobie, chociaż ja osobiście wolę ego Pana, młody jest, młodszy o 10 lat ale popatrzyć się można. Taylor LautherZobacz załącznik 369444

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry