reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka jak czytam o Twoich przebojach w pracy to aż mnie ściska jak sobie pomyślę, że już za 3 miechy ide! Z jednej strony już trochę tęsknie za dorosłymi :tak: ale z drugiej to wiem, że bedę tęsknić za moją kruszynką :-( ale kasa potrzebna więc nie ma zmiłuj! Trza zakasać rękawy i iść zarobić na Julinkowe potrzeby :tak:

reklama
onesmile, e-lona moja też smoczka niet więc upodobała sobie kciuka, ssała podczas usypiania ale po odstawieniu tydzien temu cyca to masakra jakaś....kciuk-najlepszy przyjaciel. Z racji wyuczonego zawodu wiem jakie problemy wynikają z ssanie kciuka więc szału dostaje jak ją widze z tym paluchem:////

Makuc nie wiem czy superglue da radę, bo ona takiego powera dostała, że hej.
Dziulka odpoczywaj jutro ile się da po takim ciężkim dniu. A może mąż pomoże Ci się zrelaksować? :-p
Paolcia ja już stresa łapię na myśl o powrocie do pracy.
Ika mnie ssanie palców do też szału doprowadza i jak słyszę w nocy to nie zasnę dopóki nie dam jej smoczka.

Ostatnia edycja:
ELONKA musze go chyba zgwlacic:) moze on rozbuja moja @ ze w koncu przyjdzie???

MAKUC jak takie posty dlugie walisz to przypominasz mi IDULCA:)

a tak apropos to ja chyba mam zwidy ale NAT nie ma???

Dziulka no to dzieła. ;-)

A ja właśnie drugi dzień męczę martini bianco. Jakoś mi nie wchodzi. Nie wiem czy miski nie będę potrzebować. Oj odzwyczaił się człek od alkoholu.
A moja panna wreszcie zasypia.

E-lona a Ty kiedy wracasz do pracy?
Dziewczyny czy któraś z Was ogląda Pamiętniki Wampirów? Ja obejrzałam już wszystkie serie! Obecnie serial leci na tvn! No i jestem szaleńczo zakochana w tym wampirku :tak:

nq3c48.jpg

reklama
ELONA i PAOLCIA co do powrotu do pracy to radze wam sie nastawic ze odpoczniecie sobie od dzieci w pracy. u mnie tak dziala ze w pracy odpoczywam od malej a w domu od pracy odpoczywam jak sie bawie z Leane:) myslalam ze bede rozpaczac ale szczerze mowie: wyjscie do ludzi nastawilo mnie inaczej do samej dziecinki mojej:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry