dorisday2512
Fanka BB :)
makucyczku to ja nawet nie chce wiedzieć czego Ty ich na tych lekcjach dzis nauczysz;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rozumiem ,ze o 16-tej , 20-tej masz lekcję , ale z tą 30-ta to juz przesadziłaś![]()

sama wolę nie wiedziećmakucyczku to ja nawet nie chce wiedzieć czego Ty ich na tych lekcjach dzis nauczysz;-)![]()

ja też sobie tego nie wyobrażam, ale wiem że ludzie teraz sa tacy że moja wyobraźnia jest poprostu za mała żeby to ogarnąćWiecie co , ja sobie nie wyobrażam ,ze kupuje cos , przesylkę otrzymuję a mimo to chce zwrot kasy (ze niby nie otrzymalam.) No nie wiem , moze jakas dziwna jestem , ale nawet przez mysl by mi cos takiego nie przeszlo!!!! To jakis wogóle szczyt bezczelności.

:-)
a z tych muzykantów to ja tylko beyonce i j.lo znam ... oj chyba się starzeje 
oby dzionek w pracy szybko zleciał i bez większych ekscesów ... chociaż u ciebie to się chyba nie da ;-)
;-) gratki dla Julci, że tak ładnie sobie radzi
a co do rodzeństwa to ja też uważam, że ważne żeby było, tylko że przy dużej różnicy wieku to ten kontakt jednak słabszy jest, wiem sama po sobie, nie ma się wspólnych zainteresowań celów itp. Ale w dorosłym życiu to już ta różnica nie robi takiego znaczenia. A ja chce szybko przede wszystkim dlatego żeby się potem nie rozmyślić
bo wiem że czasem zebrać się jest ciężko i na nowo w pieluchy ładować ;-) no i zawsze chciałam być młodą mamusią a i tak się jakoś późno za to wziełam 
buahahaharozumiem ,ze o 16-tej , 20-tej masz lekcję , ale z tą 30-ta to juz przesadziłaś![]()

musze to nagrać kiedyś 
:

a to łajza z tego sprzedawcy, wcale bym sie nie zdziwiła gdyby sie okazało że w ogóle tej paczki nie wysłał. Tulam Kochana :* a tego gnoma powinnaś mieć głęboko w