Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
wiecie co? z tą maqcową doba to niezły trik... jakby tak funkcjonować - przy założeniu ze dzieć ma dobę 24h i przez pozostałe 6h jest ubezaktywniony;P - cud miód orzeszki!!! dospać, poczytać cuś... alem się rozmarzyła...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i może fakt jak ja byłam dzieciakiem to one wychodziły za mąż, ale zawsze wiedziałam, że mam siostry i mimo, że nie miałyśmy wspólnych tematów to bardzo się kochałyśmy i nawet zwykłe zapytanie jak mi w szkole idzie było fajne ;-) teraz natomiast różnica wieku się tak zatarła, że w sumie nie ma żadnej
razem na imprezach, razem o plotach i dzieciach! Piszę o tym bo wśród moich znajomych często słyszę, że max 3 lata różnicy musi być żeby dzieci się razem bawiły bo jak jest większa różnica to już nie jest tak fajnie! Ja się z tym nie zgadzam. Ale jakbym teraz zaszła w ciążę to też byłabym szczęśliwa ;-) 5 lat to taki optymalny termin, cobym za bardzo się nie zestarzała 

SARISKA ja tez chętnie poznam odpowiedź bo u nas to samo sie wyprawia i już mi ręce do podłogi opadaja powoli :-(Ps. Padła, ale jeszcze kwilia przez sen i musiałam przutylać i głaskać po główce :-( i kto mi powie co jej dolega?
wypiłam druga kawę plus kappuccino i daje radęMakuc i jak się czujesz? zaczęłaś trzeźwo myśleć? I chciałam powiedzieć, że z tą 30 to przegiełaś ;-)
szkoda, że tylko w marzeniach ;-)Makuc, długą masz dobę :-)
IDA na prezydenta dosłownie!wiecie co? z tą maqcową doba to niezły trik... jakby tak funkcjonować - przy założeniu ze dzieć ma dobę 24h i przez pozostałe 6h jest ubezaktywniony;P - cud miód orzeszki!!! dospać, poczytać cuś... alem się rozmarzyła...