Roxannka
Pracująca mama!
o jacie ... właśnie zobaczyłam, że nat 5000 postów przekroczyła
szacun kobieto
makuc, zaistniała pewna sytuacja i nie wykluczone, że jeszcze zanim ty do wawy się wybierzesz to ja do Lbl zawitam
ale cicho sza póki co
a tak wogóle to strasznie mi smutno, związek bardzo bliskiej mi osoby roztrzaskał się na małe kawałeczki :-( i teraz dwoje dorosłych ludzi nie może się dogadać, a najbardziej na tym cierpią dwa cudowne szkraby
makuc, zaistniała pewna sytuacja i nie wykluczone, że jeszcze zanim ty do wawy się wybierzesz to ja do Lbl zawitam
a tak wogóle to strasznie mi smutno, związek bardzo bliskiej mi osoby roztrzaskał się na małe kawałeczki :-( i teraz dwoje dorosłych ludzi nie może się dogadać, a najbardziej na tym cierpią dwa cudowne szkraby

???
bo wczoraj powinnam dostać, a tu ni widu ni słychu
,cobyś mogła złożyć reklamację,jak nie dojdzie;-)
. Teraz wysłałam Jakuba do centrum zabaw,aby sobie poszalał. Ponieważ jest to niedaleko nas,więc poszłam do domu a około 15 po niego pójdę. Zjemy obiad i może znowu pójdzie. Mamy takie wejście na cały dzień
. Niech chłopak też coś ma fajnego przy tej pogodzie.
. Ale teraz na szczęcie spi,więc moge odsapnąć
. Próbuje go uśpić,ale coś nie bardzo chce-uśmiecha się szeroko,jak tylko wejdę do pokoju,żeby np. dać smoka... Co jest? Przecież w taką pogodę powinien spać i spać i spać....