reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się połikendowo

Nie mialam kiedy się zameldować w weekend i nie wiem co tam się dzialo u Was.
Rano mialam tu jeszcze awarię neta , ale na szczęście juz jest ok więc postaram się teraz nadrobić przynajmniej wczorajszy dzionek.

Witam sie z rana..

Kolejna nieprzespana noc:baffled: Juz nie wiem czemu on tak placze w nocy (ewentualnie nad ranem).I to jest taki placz,ze jeszcze pare razy a moja cierpliwosc laskawie sie skonczy:wściekła/y:
Weekend minal oczywiscie pod znakiem tego swira co strzelal w Oslo,ogladamy non stop wszystkie wiadomosci i sledzimy co tutaj pisza...A ze padal deszcz to nigdzie nie bylismy.
Pije kawke,jak wypije i troche sie obudze to nadrobie zaleglosci.

Hej ja również się melduję.Dziś dla odmiany zaczęłam od bocznych wątków a teraz musze uciekać bo mały się już zaczyna wybudzać i trzeba wodę wstawić na mleczko bo już pora na jedzonko.Zajrzę potem,paa:-)

witam porannie:))
FROGG,DAA,CAMBRIA,RENATA suwaczkowe cmokaweczki dla waszych malych misiow:)

u nas jaja...niech ktos mi powie ile trwa ten skok rozwojowy zanim wyskocze oknem pod betoniarke?????? glizdus tyle wczoraj zjadl , a 5.15 pobudka. maz mnie z wyra sciagnal bo Leane zasikana po pachy.... w srodku nocy zmienialam posciel a on przebieral glizdencje i karmil. poszlismy spac. slyszalam jak mloda pokwekuje az w koncu alarm na dobre o 9.00.

wkurzeni oboje nieco ale mloda jak nam sie zasmieje w nos to nie mozemy i wszystko puszcza:))) maz ja przewija a ta mu mostki na przewijaku odwala, ten sie wkurza na nia "Leane przestan" a ona hiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! gagagag hiiiiiiiii!!!!!!!!!!

poza tym juz ta czwarta jedynka sie przebila wiec mamy wsyskie ctery zemby:ppp

wlasnie siedzi mloda obok mnie i ukladamy puzle misiowe z drewna i co drugi puzel przechodzi przez buzie.

@ ciag dalszy.... oszaleje....

a wczoraj zapomnialam powiedziec- mezus z ojcem zlowili karpia 10 kilo bestia miala!!!! podobno walczyli zeby go wyciagnac z wody ze omal do rzeki nie wpadli:)))

a co do Norwegii moja kumpela mieszka tam od lat tylko nei wiem gdzie dokladnie. i zaczynam sie martwic bo nie widze jej na gg od czasu tej katastrofy a nie mam telefonu do nich....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry