witam porannie

)
FROGG,DAA,CAMBRIA,RENATA suwaczkowe cmokaweczki dla waszych malych misiow
u nas jaja...niech ktos mi powie ile trwa ten skok rozwojowy zanim wyskocze oknem pod betoniarke?????? glizdus tyle wczoraj zjadl , a 5.15 pobudka. maz mnie z wyra sciagnal bo Leane zasikana po pachy.... w srodku nocy zmienialam posciel a on przebieral glizdencje i karmil. poszlismy spac. slyszalam jak mloda pokwekuje az w koncu alarm na dobre o 9.00.
wkurzeni oboje nieco ale mloda jak nam sie zasmieje w nos to nie mozemy i wszystko puszcza

)) maz ja przewija a ta mu mostki na przewijaku odwala, ten sie wkurza na nia "Leane przestan" a ona hiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! gagagag hiiiiiiiii!!!!!!!!!!
poza tym juz ta czwarta jedynka sie przebila wiec mamy wsyskie ctery zemby

pp
wlasnie siedzi mloda obok mnie i ukladamy puzle misiowe z drewna i co drugi puzel przechodzi przez buzie.
@ ciag dalszy.... oszaleje....
a wczoraj zapomnialam powiedziec- mezus z ojcem zlowili karpia 10 kilo bestia miala!!!! podobno walczyli zeby go wyciagnac z wody ze omal do rzeki nie wpadli

))
a co do Norwegii moja kumpela mieszka tam od lat tylko nei wiem gdzie dokladnie. i zaczynam sie martwic bo nie widze jej na gg od czasu tej katastrofy a nie mam telefonu do nich....