dawidowe
Fanka BB :)
FROGG,DAA,CAMBRIA,RENATA gratki suwaczkoweJa juz w pracy. Przygotowałam sobie biala spodniczke, moje nowe buciki na koturnie w kolorze lila o których wczoraj pisałam, wyprostowałam włoski i co i rano jeden wielki h....j leje deszcz. Wtypakowałam wkurzona dzinsy, klapki a włoski sie niestety zwichrowały od wilgoci. ech. Tylko czas straciłam a którego nie mam wiele. Niunia przy buciku odwrociła sie dupskiem i beszczelnie nakryła kocykiem. Znaczy dała znac mama odczep sie i dupy nie zawracaj bo spie. Wyszykowałam wszystko i na ostania chwile ubrałam i dałam mleko.Teraz siedze i czekam na pismo poki nie przyjdzie nie mam nic do roboty. chyba poczytam ksiazke bo mnie wciagneła.Happybeti u nas tez tak powinni postepowac z pedofilami i mordercami.A co losowania to ja jeszcze nigdy nie grałam. Obiecałam sobie ze jak znajde kiedys pieniadze na ulicy ale papierkowe to zagram.Kroma moja mama 30 lart temu była przedszkolanka i pracował u niej taki pan od wszystkiego znaczy ciec. Czesto z nim siedziała do pozna jak i inne panie. Okazało sie ze wyszedł z wiezienia bo był skazany za zgwałcenie jakis dzieci. Ktos go wkoncu wydał i został natychmiast zwolniony. Podobno miły człowiek. spoko nieNatolin wiesz moja jak dzis trzeba było wstac o 5 to ona nie ma mowy ale w weekend jak by mogła pospac wrac mamusia dłuzej to ona aktywna od 5. ech te dzieciaczki. Sarisa szerokiej drogi i miłego pobytuAlicja popieram sheeney ja mam zawsze właczone TVN24 bo nie lubie radia a lubie jak cos brzeczy i ciagle pokazywali Oslo i tą wyspeDziulka moja tez uprawia gimanstyke przy zmianie pieluchy i przebieraniu. Normalnie pot mi cieknie z czoła jhak gdzie wychdozimy. Teraz moj tata miał urlop wiec jak babacia zmieniała pieluche to on trzymał mała a babcia zmieniała i zapinała. Gorzej jaj pelucha pełna konkretów a mała sie wije i strach w oczach.Jakie puzle?dzis moze bede miała was na bierzaco

ot taki "zboczenie"
no i GRATULUJĘ LEANIE DRUGIEJ GÓRNEJ JEDYNKI ! 
]
ja nie wiem kiedy będzie mi dane się wyspać w końcu.