ELWIRKA 25
Mamuśka
kania miłego spaceru
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Na pewno Andrzeja przyjęli ;-) 
. Ehhh czasem ludziom odwala. Ja mam znajomego , którego mama ma na imię Jadźka ,ale od zawsze karze na siebie mówić Tatiana . Zeby tego bylo mało , kupila sobie tytuł baronowej – hahaha 

chyba żartujesz że tak powiedział??? współczuję naprawdęa apropo zpomnialam ci moi bezszczelni tesciowie robia sobie imieniny bo przeciez bylo anny i kszysztofa to maja kase a do dziecka niemieli ze by na chciny przyjechac zreszta nic on nich praktycznie nie dostala a dziecko dziadka sie boi to dziadek stwirdzil ze dobrze bo ma spokoj i na rece nie musi jej brac
miała 2 przerwy na jedzenie ale to takie 5 minutowe tylko. teraz się bawi u siebie w pokoju a ja tam zaglądam tylko. nadal marudna jest troszkę mniej ale jest i nadal nie wiem dlaczego. ale przynajmniej nadal ma apetyt. i waży już 7420!!! sukces. bardzo ładnie przybiera na wadze. no dobra. to idę zrobić jej jakąś zupkę na obiad bo pewnie zaraz się znudzi i przyjdzie po mnie.
potem małż zajął się Julką, a ja jeszcze dospałam UWAGA do 9:30 
oj jak błogo mi było!!
i systematycznie przybiera po ok 100 g na tydzień, czasami mniej. Więc może to w Waszym przypadku zaskutkuje?

żebym tylko dała jej spróbować! I to też niezależnie od tego kiedy jadła ostatnim razem!
a mnie się dzisiaj śnił jakiś przystojny pan 

już ją ciągnie do fajków??? nu nu nu!!!
;-)
:-)No i oczywiście zdrówka