dorisday2512
Fanka BB :)
Cześć Wam
Kroma buziaki dla Twojego suwaczkowego jubilata

lecę Was poczytać ;-)
Kroma buziaki dla Twojego suwaczkowego jubilata

lecę Was poczytać ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) itp ;-) najgorzej znosze jazde autobusem/autokarem - mam chorobe lokomocyjną i nawet tabletki niewiele pomagają.
miłego wypoczynku!
miałam wtedy 8 lat, okazało sie że to wynik przerostu migdała, to był ból nie do opisania 

ale oczywiście co jakiś czas trzeba sprawić żeby troche jednak facet poszalał
dlatego pomysł z seksi bielizną miałaś rewelacyjny. Ja myśle że jak Cie jutro w niej zobaczy to kopara do ziemi
a że mnie zainspirowałaś to ja jutro postanowiłam też mojemu suprajsa zrobić i wyciągam mój nocopoślubny komplecik ;-)
nie widział go prawie dwa lata więc czas odieżyć mu nieco pamięć 

moja bujna wyobraźnia podziałała
mam nadzieje że remont raz dwa Wam minie.
masakra! współczuje :* , jeszcze niedawno u nas też tak było, to był koszmar! mam nadzieje że w trybie expresowym to załatwią!
ja nie wiem skąd sie takie taborety biorą 

.A co do remontu,to..uch...bądź silna...:***.A na czas zacierania jako kofająca żona zaopatrz M. w maskę przeciwpyłową i gogle,a Ty z Misią ućknij do Gorzowa,bo nidyrydy inaczej i wróc dopiero,jak już będzie po...nocki współczuję- dobrze,że choć sis masz w odwodzie
] ja zdażyłam ise do stanu używalności doprowadzić, zrobic sniadanie i oto jestem.

może w momencie kiedy alutka pluć będzie to ja jej to śpiewać będę ;-)
albo na dobranoc zamiast kołysanki "llama, llama, duck..." zapodam i po sprawie?

oby paszła won do tej germanii to i Ty odpoczniesz od niej w końcu.

) to nie jest troche za duzo...(A pozniej nam sie w glowach poprzewraca i dojdzie do tego,ze pozniej jeden wyjazd nie bedzie nas juz cieszyl i bedziemy chcieli ciagle wiecej i wiecej...