reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc hmmm też bym uważała na ten darmowy prezent, może jakieś prochy są w środku...
Paolcia jak głowa? obyście się z siostrą dogadały :-)
Efa fajnie, że wszystko ogarnięte, z suczką myślę że się dogadasz, a co do zębów i skoków to musimy to jakoś przeżyć, choć chwilami jest bardzooo ciężko. Mam nadzieję że kurs ratowniczy pomoże :-)
Roxannka super że winda już działa, że woda jest :-)

pewnie pod pod postem wyjdzie ale.... :rofl2::laugh2::happy:

RYSIA cieszę się, że nocka spokojna i przespana. oby Miłoszek już zawsze tak ładnie dawał Ci posopać!
USKA zdrówka dla Was i dużo sił, bo nieźle z tą wagą walczyć mosisz...
EFA kto wymyślił te skoki? toż to przecież odpoczynku nie ma przez to wszystko a pierwszy rok naszych szkrabów wygląda tak: problemy z brzuszkiem-skok-zęby-skok-zęby brrr... oszaleć można. tulam i jak tam ogórki? wszystkie udało Ci się w słoiki pozamykać? ;-)o, doczytałam, że 'ogorkowa sprawa" uwieńczona została sukcesem czyt. bez ofiar w ludziach i zwierzętach]. brawo! wirtualny ząb powiadasz? to u nas jak i u Justysiowej DOBRANOCKI cała Alutkowa paszcza już ich być powinna :happy::rofl2:;-) KCIUKI ZACIĄGAM moocno!
SHEENEY super, że kontakty z tatą ku dobremu zmierzają. no i jaki fotelik zdecydowaliście kupić? pochwalisz się?
ROXI o bólu przez BB nie pomyślałażem :zawstydzona/y: skończyć z nałogiem czy dalej się w bólach nieziemskich zwijać? hmmm oto jest pytanie :-p:confused::cool2: p.s. współczuje nocki.
KASIS wg. teorii EFY może wirtualne zęby Błażejkowi rosną? stąd ten atak histerii?

ciekawe jak ALICJA i jej jamochłon...

KANIA wnętrze niespodziewajki sprawdzone. prochów niet. za to masa kuleczek, którymi są worki sako wypełnione...

Ostatnia edycja:
no to sytuacja z tajemnicza przesyłka wyjaśniona:

""Drodzy Grouponowcy,

chcielibyśmy Was poinformować, że nasi przyjaciele z francuskiego Groupona
pomylili się: wysłali zamówione produkty, zamiast swoim użytkownikom, 90
osobom z Polski. W związku z tym mamy do Was ogromną prośbę: jeśli pojawi
się u Was kurier z dużymi, okrągłymi paczkami nie odbierajcie ich od niego i
zróbcie zwrot. Koszt odesłania przesyłki do nadawcy pokryje oczywiście
francuski Groupon.
Z góry przepraszamy za całe zamieszanie.

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Klienta Groupon.pl"

tylko teraz pytanie zasadnicze co jeśli nie przeczytałam maila w pore i mam teraz super świetną niespodziewajke w domu. Napisalam im maila. zobaczymy co odpiszą :laugh2::rofl2:

reklama
Dziewczyny ja jestem w sumie na forum,ale jakoś nie mam weny na główny.Kręce się po wątkach i cos tam sobie skrobę.Z mężem się pokłóciłam,pogodziłam,poszedł na piwo,niesmak pozostał i jakos tak mi dziwnie.NIe smutno,nie przykro,jakoś tak obojętnie.Jestem z Wami,ale na główny wrócę w lepszym nastroju.Buźki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry