reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
CzarodziejkaM poprawy nastroju, tulam mocno :***
Makuc to dobrze że się wyjaśniło, bo ja tu już jakiś szmugiel podejrzewałam, nie oddawaj :-)
Elwirka przytul, pogłaskaj, powiedz jak mocno kochasz :-)
Ida spoko jak u Was to działa, na moją tylko piosnki śpiewane przeze mnie, co prawda słoń mi na ucho nadepnął i chyba dlatego jej się tak podoba :-)
Też sobie pomyślałam o Alicji bo się nie odezwała od rana.
Może Sarisa się pokaże?

Po 21 mają do mnie dwie kumpele przyjść, jedna dziś przyleciała z UK więc witać się będziemy i zarazem żegnać bo za dwa dni wylatuje :-)

Elwirka jeżeli nie jesteś sama z dzieckiem to wyjdź ty na chwilę na klatkę.Jak Ty uspokoisz troche emocje(policz do 10 ) to bedzie Ci łatwiej zapanować nad sytuacją.Dziecko zawsze wyczuje jak jesteś poirytowana i zmęczona.

CZARODZIEJKA święte słowa:) [p.s. i nie znikaj - może wtedy humor do normy wróci?]
KANIA tylko nie szalejcie za bardzo. A tą niespodziewaję oddam, bo mi dom zagraca ;-)
ELWIRKA grunt to spokój i opanowanie. Nawet największy terrorist kiedyś musi skapitulowac. Wdech, wydech. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.

wogole to wiecie co? niedawno zmienili nam sie sąsiedzi na górze. Znaczy nastapiła wymiana studentów wynajmujących mieszkanie. I na moje nieszczęście trafił nam się pasjonata glośnego słuchania muzyki. W sumie to nawet mi nie przeszkadza, az tak bardzo, bo sama wiem jak to jest ;-) ale ten TYP [bo raczej typka takiej nut hh by nie słuchała] od tygodnia puszcza w kółko jedną nutę :wściekła/y: [właśnie po raz enty ją dzisiaj właśnie słyszę] wprawdzie hh ale jakiś taki przegięty i irytujący, że mam ochote iść na góre i dosłownie udusić typa. A i GG ma tak glośno wlączone, że u siebie przychodzące do niego wiadomości słyszę :szok: oszaleję.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry