reklama

Październikowe Mamy 2010

ELWIRKA super

ale ciocia maqc wie czemu to tak z tymi postami: CZARODZIEJKA za mało na BB bywa :P o! :D idźcie za moim przykładem. Miejcie włączonego kompa dzień cały i pół nocy. I potem nad rachunkami za prąd płaczcie ;-)

reklama
Elwirka super że usnęła :-)
CzarodziejkaM widzisz, jak Elwirka się stara i stara, a Ty jak tak będziesz często to za chwile będziesz mieć razy dwa :-) piszesz długie, długaśne. Ja też jestem zwolenniczką długich, zwłaszcza fajnie z rana Was poczytać :-)
Makuc jak zagraca to oddaj, po co Ci kolejny gracior w domu ;-) a szaleć raczej nie będziemy, tzn. zależy z czym przyjdą, na pewno z % ale jakim nie wiem.

Ostatnia edycja:
ale toż to długich postów nikt nie czyta :-p więc po co je pisac? [odezwała się ta co zawsze pisze krotko i na temat :cool2:]
KANIA % TO % nieważne w jakim wydaniu :rofl2:
ELWIRKA :laugh2:

* D. standardowo przed kompem a mi się nudzi. Moje lowelaszcze podchody zostały zbyte czyms w stylu "nieee chceee mi sięęęęęę" :confused2:

Ostatnia edycja:
Makuc a tam nie czyta, ten kto chce to czyta :-) ojjj może wyjdź z łazienki w jakiejś sexi bieliźnie to mu oko zbieleje i rzuci się na Ciebie nie dbając o szczegóły :laugh2:
Elwirka w moje się wkupiać nie trza :-)

reklama
KANIA jemu dzisiaj masakry w wiedźminie2 wystarczą :-(
KASIS dokładnie i to nie jedną rzecz nawet. A Błazejka może coś boli i stąd ta walka? tulam.
CZARODZIEJKA ano, ano - ona juz nasza i nie oddamy tak łatwooo [ELWIRKI of kors]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry