reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
CARODZIEJKA "artystyczny nieład pomiędzy nogami" woli? yhyyyymmmm :laugh2::rofl2::happy: u nas na szczęscie kabli niet bo D. ma na tym pkcie swira i wszystko jest ladnie pochowane i potentegowane także luz :laugh2:

zazdroszczę,ja się nie moge doprosić o te kable,jakims cudem udało się pochowac w małym pokoju i w dużym przy TV,ale pod tym biurkiem dalej jest czarno od tych kabli.NIe znoszę tego.Dlatego ja pod biurko nie wchodzę :-D

Edit:

Ida - odpowiadam raz,dwa,trzy...nic nie wiem o pistoletach do malowania.:sorry: A z mężem dałaś radę dziewczyno! Tak trzymaj ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny zwycięstwo:)spi smacznie:)może jeszcze caly czas wychodzi ta dwojka bo cały czas rośnie, z zębami to chyba spokój,a ktos wie kiedy wychodzą trójki?
Makuc a jaką wycieczke kupiłaś bo ja teraz poluje na coś ciekawego, patrzyliśmy na mielno,ale wykupili już:(

Rodzinka była, na przedpokoju zaproszenia dali i ... wyszli :eek: to na jaką cholere ja całe popołudnie sprzątała :confused2: ehhh no nic zostaje się cieszyć, że przynajmniej czysto w domku a i tak na ten ślub nie jedziemy ;-)
makuc, e tam wyjdź z łazienki bez bielizny a D. napewno od kompa sie oderwie :cool2:-)
a) dziwni jacyś czy cuuu? :eek::confused2:
b) tia pobiegnie mi ubranie dac żebym nie zmarzła przez przypadek :laugh2:

zbereźnice!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

1) ja tam lubię jak ktoś mi się w łaski wqpuje;-)szczególnie jak % nie żydzi przy tym:rofl2:
2)moja też walczy, tyle że z tatusiem! oj, nie trza było jej drzemki uskuteczniać o 17ej... niby pół h a o!!!! no ale od 14:40 do teraz to nie dałaby rady nichuchu...
3) efa, nie sczaiłam bazy ale kciuki 3mam:)
4) aha, maqc, ja bym już mu taką masakrę strzeliła w realu że tych wirtualnych miałby dosć na dłuuuugooooo;)
(a tak w temacie, przedwczoraj bylisy oboje padnięci po tych remontowych działaniach, ale ja jak to ja zmęczenie braku ochoty nie równe;) więc dawaj podpuszczać M. a ten mi niechcący wyzwanie walnął, że jak mi się uda hmmm no do stanu gotowości go tenteges to pojedziemy z koksem;) hehe, i co? zdziwił się :D i żeby nie było: bielizna została zdjęta dopiero później;)))

5) miałam być twarda i nie narzekać ale TAK MNIE PLECY NAPIERTENTEGES ŻE NIE WYTRZYMIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ad.2 Alicjusz wytrzymała od 14.30 ;-) nauczona ostatnim doświadczeniem dziecka wojującego do 23.30 stwierdziłam, że chociaż by się palić i walić miało to ja jej po 16 spac nie dam.
ad.4 czekam 30 min. i czas masakry nastanie [swoja drogą - zdolniacha z Ciebie. I to tak bez rozbieranek? ;)]
ad.5. wspólczuję. rozumiem. od wczoraj cierpie podobnie :crazy:

Makuc wyłącz kompa i powiedz mu wprost albo co lepiej pokaż ;-) a Twój kręgosłup to wytrzyma?
powiedziałam i cooo i doopa :sorry: a kręgosłup wytrzyma znaczy musi wytrzymac ale chyba nie będzie mu dane spróbowac...

[edit]

IDA zapytam D. bo on spec w tych sprawach. be raj bek.
KASIS do Nałęczowa na 3 dni relaksu w spa ale już jej nie ma w ofercie z tego co widziałam. no i ciesze się że Błażejek w końcu blanocia. oby dał i Tobie się dzisiaj wyspać.
CZARODZIEJKA cos za coś - bałagan i mąż kontaktujący albo kabelki poukladane za to fan gier rpg w domu. Ja chyba jednak wolę tą pierwsiejsza opcję;)

Ostatnia edycja:
Kasis super, że Błażej już smacznie śpi, teraz Ty odpocznij :-)
Ida ja co najwyżej z pistoletem na wodę miałam do czynienia ;-)
Makuc a wyłączyłaś kompa????

Ostatnia edycja:
Oni strasznie młodzi, takie dzieciaki i co bedą ze "starymi" siedzieć i gadać ;-) w sumie dla nas lepiej bo zaraz kąpiel Pyśka była, gorzej jakby siedzieli i wyjść nie chcieli :-p Chociaż wypadało chociaż usiąść :dry:

makuc, żebyś się nie zdziwiła, mi ostatnio w nocy było zimno i myślałam, że mi kołdre poda a on ramię wyciągnął cobym sie wtuliła :-)
zazdroszcze porządku w okablowaniu :tak:u mnie podobnie jak u czarodziejki, aż czarno, ale za to raj dla Ptyśka wrr...

kasis, ja też lukam na groupona za jakaś fajną wycieczką ale narazie nic mi w oko nie wpadło.

ida, ja takiego pistoleta nie znaju :no:

reklama
ROXI męskie ramię zawsze w cenie:)))
co do okablowania to już Czarodziejce pisałam, że wolę sajgon niż męża maniaka w domu. Zresztą jego przyjaciel ma podobnie albo i jeszcze gorzej bo potrafi kable w obudowie komputera układac tak, żeby ladnie wyglądały :eek: ostatnio zrobił własnie taki "porządek" i zamontował sobie przeźroczysta obudowe, zeby moc to podziwiac aaa i jeszcze jakiegos ludzika tam wsadzil, zeby mu strzegł kompa i kabli :sorry:

KANIA papa. udanej "imprezki" :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry