reklama

Październikowe Mamy 2010

Zresztą jego przyjaciel ma podobnie albo i jeszcze gorzej bo potrafi kable w obudowie komputera układac tak, żeby ladnie wyglądały :eek: ostatnio zrobił własnie taki "porządek" i zamontował sobie przeźroczysta obudowe, zeby moc to podziwiac aaa i jeszcze jakiegos ludzika tam wsadzil, zeby mu strzegł kompa i kabli :sorry:
:

Że co ???? Padłam!:-D Ludzik w kompie? buhahahha:rofl2:

Ja tez spadowywuję :tak: Pa dziewczyny

reklama
U nas właśnie trwa usypianie Ptyśka ... chyba nawet sąsiedzi z obok bloku go słyszą :baffled:

ida, zrobiłam ten sam błąd co ty, czyli drzemka o 17, ale on od 13 nie spał no i trzeba było chociaż pół godzinki, a teraz jest lament :-(
mąż mnie dzisiaj tak podpuszcza ... ale ja się nie daje :-p

kasis
, gratuluje wygranej ;-)

kania, tylko grzecznie tam :rofl2: papatki

oj bedzie ciężka nocka ... :ninja2:

CZARODZIEJKA blanoć.
KASIS wczoraj :rofl2::laugh2: ale tak połowicznie tylko bo Alutek za bardzo nie dała ;-)
ROXI kciuki za wygraną walke zaciścięte!

i ja się ulatniam wyłączyć D. kompa :D baju, baj, do jutraranazapwnemojedrogie.

Ostatnia edycja:
makuc ja nie wiem jak u Ciebie pod biurkiem ale u mnie to jest plątanina kabli (mój mąz lubi taki artystyczny nieład między nogami...no to też super zabrzmiało :-D ) w każdym razie ja pod biurkiem bym nie ryzykowała,bo wolę aby mi włosy dęba stanęły od piorunującego orgazmu niż od porażenia prądem:rofl2:

Emiś dzięki,humorek już wrócił,a to wszystko dzięki BB,jakie to oczywiste hehe:tak:

Czrodziejko padłam leżę i zieje ;-). A Ty już sobie poszłaś :-(

Puk, stuk, (prook :)) Jest tu ktoś jeszcze?
Makuc u mnie komputr też od rana do północy na chodzie. I jak z namawianiem na tenteges?
Ida pochwal się jakie graffiti zrobicie tym pistoletem :-)
Emilia zdrówka dla męża.
Roxi dziwnie Was zapraszali. Ja też ostatnio takie dziwne zaproszenie dostałam.
Emilia, Kania jakie macie butelki, że Wam się tłuką?
Baśka fajnie, że znowu tu jesteś i zostań już na stałe.
Wszystkiego naj dla dzisiejszych suwaczkowych jubilatów.
Coś to komus jeszcze miałam, ale zapomniałam. A już wiem. Kasis, Roxi co do wycieczki na grouponie jest objazdowa po Turcji za jeden dwa trzy cztery od osoby (11 dni).

Po wizycie u gina jestem zadowolona. Jak wróciłam do domu to w końcu po nie wiem jak długim czasie udało się wyjść na spacer. Przy okazji pozbyłam się reklamówki suchych piętek, którymi zostały obdarowane łabędzie i ryby.

wszystkie blanociają a ja pana wareckiego w takim razie muszę wypić w samotności....:eek:
ooo jest Sariska i E-lona...tożem jednak nie sama...:happy:

Puk, stuk, (prook :)) Jest tu ktoś jeszcze?
Makuc u mnie komputr też od rana do północy na chodzie. I jak z namawianiem na tenteges?
Ida pochwal się jakie graffiti zrobicie tym pistoletem :-)
Emilia zdrówka dla męża.
Roxi dziwnie Was zapraszali. Ja też ostatnio takie dziwne zaproszenie dostałam.
Emilia, Kania jakie macie butelki, że Wam się tłuką?
Baśka fajnie, że znowu tu jesteś i zostań już na stałe.
Wszystkiego naj dla dzisiejszych suwaczkowych jubilatów.
Coś to komus jeszcze miałam, ale zapomniałam. A już wiem. Kasis, Roxi co do wycieczki na grouponie jest objazdowa po Turcji za jeden dwa trzy cztery od osoby (11 dni).

Po wizycie u gina jestem zadowolona. Jak wróciłam do domu to w końcu po nie wiem jak długim czasie udało się wyjść na spacer. Przy okazji pozbyłam się reklamówki suchych piętek, którymi zostały obdarowane łabędzie i ryby.

Wiem kochana ale to autokarem:((i powiem Ci,że pierwszy raz widze taką wycieczke,bo zazwyczaj to samolotem,a pózniej autokar.
dziękuje jednak:))

Roxi to ja tobie też życze szybkiego lulania i spokojnej nocki:))
Ja widziałam było fajne mielno,szybko poszlo w moim terminie:((((

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo Kochane
Roxanko,maKUC :*

Dziulasku i Joli spóźnione gratki dla Leane i Gabi . A Kroma dzisiejsze gratki dla Areczka

Jestem na bieżąco na BB, ale przez brak weny
Melduję się, ale powiem Wam, że humoru u mnie tyle co kot napłakał. Jestem na bieżąco na BB, ale kurcze weny brak i nie poodpisuję (bo nic sesnownego bym raczej nie napisała) chyba się zaraziłam od kogoś …………………
U mamy jest fajnie tylko tu cały czas ktoś jest i nie mam 5 minut dla siebie i dla małej ( wiecie mamy zaburzony nasz taki rytm ;-). Choc mała jest bardzo zadowolona).
Dziś byłam u ortopedy w związku z moim bolącym krzyżem i kręgosłupem. I zapisał mi zabiegi a czas oczekiwania hohoho za 4 tygodnie mam kontrolę, ale cóż tego jak do tego czasu zabiegów raczej mieć nie będę, żadnego zdjęcia mi nie zapisał ??. I muszę chodzić co najmniej 3 razy w tygodniu na basen i muszę ćwiczyć kręgosłup ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry