reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
E-lonko mam trzy zabiegi 1 to niewiem cosik na l......., UD(ultra dzwięki), i DD(cokolwiek to znaczy) i 1 i ostatni byłby gdzieś teraz a ultra dzwieki listopad ehh

E-lona dzięki...a co do siostry to powiem Wam że praktycznie po miesięcznym pobycie w szpitalu dzisiaj z niego wyszła i pojechała od razu wakacjować się na mazury:-)
Sarisko kochana cóż to za brak weny???współczuje dolegliwości z kręgosłupem...oby szybko przeszło:-)Gdybyś tylko bliżej mieszkała to użyczyłabym Ci "swojej" sprawdzonej masażystki Danusi albo masującego łóżka które ostatnio nabyliśmy ze względu na moje częste bóle nie do wytrzymania...

Nie wiem jak mój mąż to zrobił, ale Ptysiek śpi :shocked2: nie wiem co prawda ile ta sielanka potrwa ale śpi :-)

OXI kciuki za wygraną walke zaciścięte!
hahaha nieźle ci to wyszło :-D moja nowa ksywa :rofl2: brzmi troche jak proszek do prania :eek:
powodzenia w odrywaniu małża od kompa :rolleyes2:

sarisa, ciesze się że jesteś :**** a co się misiu z kręgosłupem twoim dzieje ? moja mama jakiś czas temu się przewróciła i ponad pół roku w gorsecie chodziła, a teraz na rehabilitacje chodzi, więc wiem że niezbyt to fajna dolegliwośc :-(

e-lona, ciesz, sie że wizyta u gina ok :-) o widze, że ty też takie fajne proszonko miałaś ;-)
u nas też komp od świtu do nocy, a jak ostatnio rachunek za prund dostałam to myślałam, że się nogą przeżegnam :szok: a kompa chciałam przez okno wyrzucać :crazy:

rysia
, miłych chwil z przystojniakiem wareckim :cool2:

aaa i miałam jeszcze napisać to że mój syncio "zaraził" się od naszego Doriska i też ma zapalenie ucha:eek:męczy się bidulek bo wyraźnie cosik go w tym uchu boli (no ale nie będę zaśmiecała tego wątku bo jest od tego inny)

Roxannko aby Patryk spał do rana tego życzę Ci ja:-)

a teraz uciekam se coś obejrzeć a Wam życzę dobrej nocki:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysia nie proponuj nie proponuj bo jak przyjade do kielc to na łózko sie loguje :-). A i przykro mi, ze Miloszek chory :-(
Roxanko to nie pytaj małża jak to zrobił ;-). Cobys wieczorami z nami mogła posiedzieć :-). Oj biedna mamcia, a kochana u mnie 2 lata temu mnie zgieło wyprostować się nie mogłam i wyłam z bólu. pojechała do lekarza zapisał tabl. przeciw dla konia(takie silne ) i zalecił leżenie i pionizacja w razie potrzeby. Nie przestało boleć na RTG wyszło, że mam splycona lordozę dostałam rehabilitację, ale przez te terminy nie zrobiłam pojechaliśmy do UK i tak sie to ciągnie niestety :-(

Ostatnia edycja:
Rysia a co będziesz oglądać? Miłej nocki

I ja też zmykam, bo małż jutro przybędzie, a jak nocka będzie taka jak dziś to znowu będę na rzęsach chodzić ;-)

Blanoc

reklama
rysia, super, że siostra się wakacjuje ;) my też mieliśmy coś oglądnąć ale przez to usypianie Ptyśka, mąż poszedł spać :/

sarisa, no to faktycznie nieciekawie :( tulam i dużo zdrówka życze :* a nocka kiepska u was była, no to życze żeby ta była super przespana :)))

e-lona, marzenia ściętej głowy żeby on do 9 pospał, ale mi wystarczy 7 bez pobudek ;)

Też mykam coby być w gotowości jak się niuniek obudzi ... kolorowych snów!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry