reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Amelka nadal śpi sobie słodko= ja na BB:))).Wiecvzorami tez dlatego nie jestem w stanie siedziec- tylko modlę się,coby to moje dziecko już zasnęło,żebym i ja wreszcie mogła...
Kania,co do "kulezanki",to ja unikam,jak mogę- NIGDY do niej nie dzwonię,nie pisze,nie chodze...nie wiem...może ona myśli,że wyświadcza mi przysługe,tak mnie nawiedzając????Że niby ja taka biedna ,sama w domu siedze,to przyjdzie i mnie "rozerwie"????!!!

Happy możliwe że tak myśli, widzisz jak miło że myśli o Tobie, chce Cię jakoś oderwać od codziennej rutyny i zamęczyć swoją codziennością, naprawdę współczuję.
Elwirka współczuję nocki.
Emiliab plastikowa Ci pękła? a jak zdrówko męża?

Córcia padła, zamiast położyć się to ja oczywiście kawa (już druga) + BB :-)
Wczoraj jeszcze byłam w dwóch sklepach żeby kupić Oliwce buty, niestety nie znalazłam nic co by mnie interesowało, tzn, były jedne ale malutkie 18 rozmiar, a jak mierzyłyśmy inne to 20 byłyby takie w sam raz.

hello

wpadam tylko złożyc najserdeczniejsze zyczonka naszym suwaczkowym jubilatkom: Isi, Julci i Błazkowi i ich mamusiom: alicji , paolci, kasis.

No i uciekam. Nie wiem czy uda mi sie nadrobić i być dziś z Wami, ale... i'll do my best:-p:tak:.
Dzis ostatni dzień w pracy takze muszę wszystko ogarnąć przed urlopem.

Ostatnia edycja:
Helou.

Gratki dla Juleczki, Isi i Błażejka.

U nas nocka w miarę znośna :)

Kania zakupy mi się super udały. Dziękuję. Pawcio dostał nową furę czyt. spacerówkę i bardzo mu się podoba. No i ja się troszku obkupiłam i córcia :) Wogóle miło spędziliśmy czas na zakupach, tylko portfel duuużo lżejszy.

Natolin wycieczka autokarem to też i dla mnie hi,hi. Nawet się troszku zastanawiałam nad nią.

Kasis mam nadzieję, że szybko znajdziesz wymarzoną wycieczkę :)

Sariska dużo zdrówka kochanie Ci życzę. Całusek.

Doris Tobie również naprawy ucha. I przykro mi, że Doduś znów miał upadek.

Ja również mam butelki z aventu i póki co jest ok. Tylko jedna jest taka jakby mniej plastikowa ta antykolkowa.

KASIA też się boisz latać?

mam pytanie ważne dla mnie na dzisiaj - są dziewczyny, które były ze swoimi maluchami na basenie??

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!!
Witam sie w wysmienitym nastroju!!:tak: Nocka cudownie przespana,Dziecko znowu w dobrym humorze,zakupy wczorajsze bardzo udane(be safe zakupiony jeszcze nie zamontowany,do tego pchacz i kilka mniejszych rzeczy:-),pogoda przepiekna(zero chmur i bardzooo cieplloooooo)
No i najwazniejsze Tomka ostatni dzien pracy przed urlopem:-):-):cool2:
Normalnie bajka !!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry