reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc super,że nocka tak ładnie przespana,a co do męża to moj niestety też często się tak zbiera do wiadomo czego,aż ide w końcu spać,a on na to"OOO idziesz już spać?..." NOsz...taaaa jasne bo będę wiecznie czekać na zdejmowanie pajęczyny z mojej........(cenzura:-D) Ale teraz mi się kończy @,a raczej już się skończyła z dniem dzisiejszym i ja go dojadę,oj dojadę!:-D

Efa oby szybko skok się skończył,ja u nas obstawiam ząbki jednak.

reklama
...a ja w panice szukam pareo,które sis chce pożyczyć na wakacje...że też jej się przypomniało;/.Gdzie ja to mogłam wetknąć????Szafę u siebie już przejrzałam,został pokoik Synka...ech,czarno to widzę....

Witam w sobotnie przedpołudnie...

Ika, Mała Mi gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Skarbów.
Sheeney super, że zabawa w basenie podobała się całej Waszej Trójce.
Dziulka zatem życzę miłego wypadu na basen a co do terapii hormonalnej wszystko zależy od organizmu.
Happy godzina Twojego postu przyprawiła mnie o lekki zawót głowy...właśnie Happy tak mnie zrobili :-( wow Amelka na 1 miejscu, u Nas do północy 3 po 2 więc w sumie 5 :-/ wszystkiego naj dla Mamy :) bardzo fajny prezent, praktyczny i nigdy salaterek za dużo :-)
Alicja sama bym się pewnie zezłościła, mam nadzieję że jednak dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie, dla Was łaskawszy i spędzicie ze sobą więcej czasu niż przewidujesz.
Kasia33 super, że wyspałaś się :-) a u nas pogoda niestety też fatalna, całą noc lało teraz też leje :-(
Elwirka gratuluję kolejnego ząbka u Oliwki :-)
Kasis super, że Błażej wczoraj padł, baw się dziś dobrze i czekamy na zdjęcia :-)
Roxannka w sumie to zajęłaś 2 miejsce, pierwsze Happy, potem Ty a jak 3 więc i tak pudło się zaliczyć dało ;-)
Efa tęsknimy za Tobą, dobrze że ratowanie mimo oporów się udało :-)
Makuc super, że się wyspałaś, mówiłam że prezentów się nie oddaje, przynajmniej się do czegoś przydał :-) udanego wypadu do Nałęczowa:-) jedziecie we Trójkę czy tylko z D.?
CzarodziejkaM trzymam kciuki za niecny plan :-)

Dziś co najwyżej mogę do łóżka się udać, fatalna noc, dzień też się średnio zaczął, od bólu głowy, cięknącego nosa i bólu gardła. Na lotniksu miała być impreza z RMF ale przy takiej pogodzie wątpię czy cokolwiek będzie. Mieliśmy jechać na działkę z rodzicami - grill itd., przyjechała siostra z mężem i teściami, nici z wyjazdu. Może popołudniu wybierzemy się do rodziców na chwilę, co bym z siostrą się zobaczyła :-) Oliwka drzemie od jakiś 30 minut, mnie czeka jeszcze odkurzanie, ścieranie podłóg i jakiś obiad by zrobić... a energii mam dziś tyle co nic :-(

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 376862
o taką:) na necie zdj znalazłam bo sama nie mam kiedy robić. no chyba ze chwila się znajdzie to wstawię zdj tej sukienusi na modelce, czyli mnie;)))

a nocka do dupy choć niektóre z was miały jeszcze gorzej... o 22 alarm, o północy alarm zakończony nurofenem i bujaniem na leżaczku, o 4 mleko, o 5:15 alarm ale jakoś zasnęła i od 7:15 gadała już z misiami pół h:))) przed ósmą już miała dość i musiałam po nią pójść:)))

męża z wyra juz ściagnęłam, jedziemy na szybkie zakupy i po jego siostrzeńca, we dwóch gipsowanie szybciej pójdzie ( mam nadzieję:P)
może uda mi się później najnowszą produkcję waszą poczytać i odpisać:)
aha, dziula, czyli ogólnie pozytywnie! teraz czekać na efekt leczenia i odpoczywać w domciu;)

Ale teraz mi się kończy @,a raczej już się skończyła z dniem dzisiejszym i ja go dojadę,oj dojadę!:-D
Ja widzę, że tu się Twoje drugie-zbereźnicze-ja ujawnia :rofl2::laugh2: ja swojego też dojadę ale patelnią po łbie chyba :-p

...a ja w panice szukam pareo,które sis chce pożyczyć na wakacje...że też jej się przypomniało;/.Gdzie ja to mogłam wetknąć????Szafę u siebie już przejrzałam,został pokoik Synka...ech,czarno to widzę....
złośliwość rzeczy martwych to się zowie :confused2: powodzenia w poszukiwaniach.

KANIA jedziemy z Alicją :)) dużo energi na dzisiejszy dzień ślę! :*
IDA eee tam ona wcale taka nonstandardowa nie jest tylko kolor ma "inszy" :laugh2: faaaajna :)))

Ja sie tylko witam i zaraz znikam:-D
Nocka super,pobudka o 7,na dworze upal wiec zaraz jedziemy nad morze:-)

MILEGO DNIA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PAAAAAAA

Alleluja!!! MOje dziecko w końcu zasnęło,samo przy butli,która wciągnął do końca.Miał mleczko z 3,5 łyżki kaszki,wiec wyszło sporo bo około 240 ml.:szok: NO nie dojde z tym moim dzieckiem dziś o co chodzi,raz jedzonko beee,a raz zjada taką ilośc,że jestem w szoku,a miał dokładnie to samo mm z kaszką bananową.:eek: W każdym razie śpi,a ja odpoczywam przy kubeczku melisy,co by przywitać moje dziecko z uśmiechem na twarzy jak sie obudzi:tak:

Kania Przykro mi że nocka fatalna,no i głowy i gardla,ehh bez sensu... :-( Pogoda też nie nastraja do pozytywnego nastroju,a zapowiadał się taki fajny dzień,u nas zresztą też.Chciałam z malym posiedzieć dziś dlużej na dworze,porobić mu fotki na kocyku na trawce,a tu taka lipa...Życzę Ci jednak aby humorek dopisywał,mnie to dzis tylko BB jeszcze relaksuje i poprawia nastrój.:tak:
Elwirka chyba przeoczyłam,więc spóźnione gratki zebolkowe dla Oliwki :-)
Ida współczuje nocki,a sukienka śliczna,napewno wyglądasz w niej bardzo ładnie,mam bluzeczkę w takim kolorku.NIe tylko klasyczna czerń króluje,taki kolorek też piękny.:tak:
Sheeney Tobie też miłego dnia:-)
Makuc bo ja jestem jak rasowa kobieta,a jaka jest każdy wie - zmienna;-)Raz zbereźna,raz spokojna,raz śmiejąca,raz płaczaca:-D
a jeszcze do Mamyagusi chciałam bo wcześniej zapomniałam - Twoja córeńka miała jeden bardzo dobry dzień,dziś troche pomarudkuje,więc pozostaje mieć nadzieję,że jutro znowu zaświeci dla was słoneczko,a Agusia bedzie w super nastroju:tak:

kasia, ja jeszcze nie byłam, na poczatku nie chciałam pchać się z tłumami, a teraz jakoś pod drodze nie było ;-) ale wybieram się wybieram, podobno warto :tak: a kiedy do stolicy przybywasz ?

efa,
całuski przesyłam dla Ciebie i dla Olusia :***

czarodziejka
, przykro mi, że Krzys sie dzisiaj w terroryste bawi :-( o dobrze, że wkońcu zasnął :)

makuc, wow to Alutka chyba odespała wszystkie nie przespane noce :-)
a mężowi bardzo dobrze tak, niech wie jak to przyjemnie jak się czyjeś "zaloty" odrzuca ;-)

kania, życze dużo energii na dzisiejszy dzionek!

Ida, sukienusia ładniusia :tak: ja to się spodziewałam jakieś awangardy :rofl2:

sheeney,
to zapowiada ci się udany dzień, super :-)

My czekamy aż Patryk się obudzi, zjemy śniadanko i pewnie wyruszymy gdzies z domu, może do teściowej na obiad się wprosimy ;-)

Ostatnia edycja:
Ida - sukienka koloru koralowego b. ładna i wcale nie taka awangarda;).
Czarodziejka-to mi na skok jakiś wygląda,te cyrki z jedzeniem i marudzenie...dobrze,że padł,odpoczywaj i ładuj akumulatorki.A może ja Krzyś wstanie,to miła niespodzianka będzie i będzie grzeczny i uśmiechnięty?
Kania,no,to widze,że u Was tez nocka nie za wesoła....Zdrówka życzę i poprawy nastroju:***
A ja zamiast się pakowac,to tu siedzę...hm...oj,rehab ani chybi mnie czeka,jak tak dalej pójdzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry