Witam w sobotnie przedpołudnie...
Ika, Mała Mi gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Skarbów.
Sheeney super, że zabawa w basenie podobała się całej Waszej Trójce.
Dziulka zatem życzę miłego wypadu na basen a co do terapii hormonalnej wszystko zależy od organizmu.
Happy godzina Twojego postu przyprawiła mnie o lekki zawót głowy...właśnie Happy tak mnie zrobili :-( wow Amelka na 1 miejscu, u Nas do północy 3 po 2 więc w sumie 5 :-/ wszystkiego naj dla Mamy

bardzo fajny prezent, praktyczny i nigdy salaterek za dużo :-)
Alicja sama bym się pewnie zezłościła, mam nadzieję że jednak dzisiejszy dzień będzie dla Ciebie, dla Was łaskawszy i spędzicie ze sobą więcej czasu niż przewidujesz.
Kasia33 super, że wyspałaś się :-) a u nas pogoda niestety też fatalna, całą noc lało teraz też leje :-(
Elwirka gratuluję kolejnego ząbka u Oliwki :-)
Kasis super, że Błażej wczoraj padł, baw się dziś dobrze i czekamy na zdjęcia :-)
Roxannka w sumie to zajęłaś 2 miejsce, pierwsze Happy, potem Ty a jak 3 więc i tak pudło się zaliczyć dało ;-)
Efa tęsknimy za Tobą, dobrze że ratowanie mimo oporów się udało :-)
Makuc super, że się wyspałaś, mówiłam że prezentów się nie oddaje, przynajmniej się do czegoś przydał :-) udanego wypadu do Nałęczowa:-) jedziecie we Trójkę czy tylko z D.?
CzarodziejkaM trzymam kciuki za niecny plan :-)
Dziś co najwyżej mogę do łóżka się udać, fatalna noc, dzień też się średnio zaczął, od bólu głowy, cięknącego nosa i bólu gardła. Na lotniksu miała być impreza z RMF ale przy takiej pogodzie wątpię czy cokolwiek będzie. Mieliśmy jechać na działkę z rodzicami - grill itd., przyjechała siostra z mężem i teściami, nici z wyjazdu. Może popołudniu wybierzemy się do rodziców na chwilę, co bym z siostrą się zobaczyła :-) Oliwka drzemie od jakiś 30 minut, mnie czeka jeszcze odkurzanie, ścieranie podłóg i jakiś obiad by zrobić... a energii mam dziś tyle co nic :-(