reklama

Październikowe Mamy 2010

dobry oli piersza pobudke zaliczyla o 20 z wielkim placzem dostala lekarstwo i mleko polgodz i zasnela do 3 spala pozniej do 7 trzy poduki wie nie najgorzejpogoda okropna a ja i tak niewyspana poszlam pozno spac bo spr\edzalam milo wieczor z M moze jednak cos jeszcze z tegop zwiazku bedzie...
happy wspolczuje nocki

Ika , mała misuwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:
reklama
Helou,helou.

Ja wyspana na maxa. Pawcio spał od 21 do 7 bez pobudek, pewnie jeszcze by dospał, ale mąż go budził jak do pracy szedł i tak go rozbawił, że butlę musiałam dać. No, ale teraz słodko dosypia.

Ika, Mała mi gratki dla Waszych maluszków. I oby Łukaszek jak najszybciej wyzdrowiał.

Happybeti i inne nie wyspane mamusie tulam Was bardzo.

Alicja, oby wesele jednak było dla Ciebie udane, miłej zabawy.

Kasis Tobie również super abawy życzę a sukienka I klasa :)

Natolin szkoda, że pada. Super, że Piotrusiowi podobało się na basenie.

Makuc ubolewm, żem nie zdąrzyła Ciebie podziwiać może innym razem załapie się na Twojego fotosa.

Kania łączę się z Tobą w bólu ja też nie dostałam premii .... komentarz chyba zbędny.

Dorisku jak zaglądniesz to życzę Wam super, hiper udanego wyjadu. Przypomniało mi się, że w chorwacji jadłam pyszne lody, takie małe kuleczki, groszki ich smaku chyba nigdy nie zapomnę mniam :)

Sariska coś się mało odzywuje z tych Kielc, albo może nie doczytałam :)

U nas kiepściutka pogoda, wogóle na pomorzu nie zaciekawe prognozy pokazują buuuu.

witam, troszkę wyspana, w końcu z moimi dzieciakami, pogoda do tyłka się nadaje, a wy się napisałyście, a ja nie dałam rady, oczy bolały i jak patrzę na kompa to mam odruch wymiotny.

Ika i Mała Mi- gratulacje suwaczkowe :)
czarodziejka- chyba każdy striptiz w męskim wydaniu jest gejowski, a oni wiem, nawet tym jęzorem jak geje, ale szkoda, że geje mają takie ładne ciała.
dziulka- ja też miałam takie długie @ i póki biorę tabletki to nie mam a co będzie jak odłożę, wiem oszaleć idzie z wiecznie czerwonymi gaciami, oby poszła sobie i nie gościła 2 mcy jak u mnie.

eelwirka, happy-
moje też nie śpią i się ciągle budzą, w sumie jedno, a Olka ostatnio przychodzi w nocy mi do łóżka, chyba pilnuje, czy jestem. Chyba za ruchliwe są i płytko śpią, u Elwirki jeszcze te zęby dochodzą.

Ja poszłam spać przed 12 oglądałam fajny horror i wstaliśmy o 6tej ale sobie leżałam w wyrze.

No niestety moje dziecko się nade mną nie zlitowało i nocka była do d... :-( Generalnie 1-2 pobudki na godzine, tylko patrzyłam na zegarek jak się cyferki zmieniają :confused2:
Mąż spał w salonie coby powietrza nie psuć w sypialni, więc byłam sama na placu boju, ale dzisiaj sobie odbije ;-)

happy, po godzinie twojego posta moge się tylko domyślać, że miałaś nocke niezbyt udaną :no:

alicja,
pomimo wszystko mam nadzieje, że bedziesz się dobrze bawiła na tym weselu, może poprosi cię do tańca jakiś przystojniak i mężowi ciśnienie podniesie :-p

czarodziejka,
zazdroszcze nocki bez pobudek :zawstydzona/y:

elwirka,
widzisz a jednak nocka nie była taka najgorsza, oby teraz tylko lepiej było :tak: i fajnie że z mężem zaczynasz się dogadywać :-)

kroma,
fajnie że sobie poleżałaś w wyrku ;-)

makuc
, i jak tam molestowanie męża się powiodło wkońcu? jak nie to dzisiaj wykorzystaj rady dziulki i zakup duuuużą patelnie :rofl2:

kania, a jak nocka u ciebie ? kto bedzie stał na podium ? :rolleyes2:

ika, mała mi, suwaczkowe gratulacje dla Werki i Łukaszka :-):-)

Pogoda niezbyt fajna, ale i tak mam zamiar gdzieś wybyć bo ostatnio siedzenie w domu mnie przytłacza ... może na parade smerfów się wybierzemy :-)

witam z rana. wlasnie wrocilam z badania na czczo krwi w tym hcg... taaa w ciazy bez bzykania da sie???? porypalo ta gine....test byl negatywny przeciez. a po drugie bylo bzyku moze dwa razy i to w gumce ktora nie pekla ani nic.

nocka cacy. wlasnie glizdus maly sie budzi (w nocy zero) a duzy glizdus spi.

MALA MI i IKA ucmokajcie wasze misiaczki suwaczkowe:))

BETI no wlasnie prawdopodobnie o to chodzi co piszesz. pytalam czy to cos powaznego lub rakowatego to mowila ze nie ale mam leczenia hormonalne mimo wszystko, na zatrzymanie @ mam 5 dni a na to drugie 20 dni. a tak wogole godzina twojego mega posta!!!BETI padlam!!!!!!!!!!!!!!!!! moj mozg o tej godzinie nie dziala wcale "OFF".

wlasnie robie se kawe i butle kluseczce. potem ide na targ bo musze kupic cos na prezenty dla mojego taty na urodziny ( 3 wrzesnia jak ja hihih) i corce kuzynki i synkowi chrzesnej Leane bo ciagle cos przysylaja wiec chociaz male conieco musze poslac.

ALICJA baw sie dobrze na weselisku

IDA wstaw fotke kiecki bo padne z ciekawosci. ja uwielbiam takie dlugie i szerokie jak moja slubna:)))

reklama
Ja też właśnie uwielbiam smerfy i jestem ciekawa jak Patryk zareaguje na takie duże maskotki :D a ta parada jest chyba w kilku miastach w Polsce, zaraz znajde jakiegoś linka ...

Warszawa: parada smerfów - Wiadomości - Przewodnik w Onet.pl

tutaj jest o Wawie ale w treści jest też że teraz czas na Kraków, Łódź, Katowice, Wrocław, Poznań i Trójmiasto ... tylko nie wiem kiedy.

czarodziejka
, super ten filmik, pomysłowego masz męża ;)

dziulka, to kciuki za badania, tak na wszelki wypadek ;) i powodzenia na zakupach cobyś upolowała coś super :)

znalazłam linki do innych miast w polsce
Kraków
http://www.gazetakrakowska.pl/aktua...fow-przejdzie-przez-krakow,id,t.html?cookie=1
Łódź
http://www.mmlodz.pl/380270/2011/7/25/wielka-parada-smerfow-w-lodzi?category=news
Wrocław
http://www.mmwroclaw.pl/380522/2011/7/29/parada-smerfow-we-wroclawiu?category=video
Poznań
http://www.mmpoznan.pl/379906/2011/7/21/parada-smerfow-przemaszeruje-przez-poznan?category=news

http://www.rmf24.pl/kultura/news-wielkie-parady-smerfow-w-polsce,nId,351982

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry