czarodziejkaM
Fanka BB :)
KROMA i Ty też? no weeee ja to o Twojej dupencji marzę![]()

Wchodzę na BB, zaczęłam czytać od d.u.p.y strony,że tak sie wyrażę i myślę sobie - a Makućkowi znowu zberezy w głowie?

NO musialam się dokładnie wczytać co tam wczesniej pisałyście bo już zaczęłam myśleć o głupotach.I teraz nie wiem co tu by pasowało o mnie powiedzieć? " Głodnemu chleb na myśli" ? Czy może - "Głodny,głodnemu przytakuje "
Kania współczuję sytuacji z kasą :-(,ale nie wpadaj w żadne dołki słońce!
Elwirka czemu ten dzien taki okropny dzisiaj?A może nocka nie będzie taka zła?
Kasis,no no no rozmiar 38? Fajnie,fajnie ja to może taki u siebie w szafie znajdę....ale buta.
Sukienka śliczna!Kroma no fajne chłopaki,ta dupka tańcząca bardzo fajna,tylko że to chyba geje,ale nic to,zawsze można oko nacieszyć

Makuc jakiś ten Twój chłop nieruchawy,może go dopadło jakies zmęczenie materialu bo najwyraźniej woli czas spędzać sam...a może i on ma jakiegos małego ludka w kompie,co mu tam podpowiada i prosi- NIe zostawiaj mnie...

Ika współczuję @ no i witaj w klubie,u mnie już końcówka.
Roxi no juz myślałam,że Ty z mężem siedzisz,a tu czytam dalej że on już chrapie?Ehh te chłopy,chociaz wiesz ważne,że miał chęci dobre,a pysiaczki faktycznie słodkie.

Ida nie bądź taka i pochwal się sukieneczką.

Alicja przykro,że masz tak mało męża dla siebie,zwłaszcza że go potrzebujesz i tęsknisz.Ja już dawno nie tęskniłam za swoim,czasem mi nawet tego brakuje.Dziwne to troche...hmm..
A co do świadkowej,to uważam że nawet jeśli nie ma partnera,to powinna przyjśc np z kolegą. Zresztą kto powiedział,że świadek i świadkowa mają się bawić ze sobą.Emiliab dokładnie tak: "zawsze po deszczu wychodzi słońce", ;-)dobrze że z mężem już lepiej.
Margerrita opis usypiania Patryka mnie powalił " trzymanie za fraki"
Fajny dzionek Ci się jutro szykuje
No i na koniec co u mnie.W skrócie - młody śpi,nie wymiotował już na szczęście( tfu tfu,odpukać)raz musiałam już zmieniać mu pozycję w łóżeczku,bo całkiem się odwrócił,tak że nogi miał na poduszce,oczywiście cały odkryty i na kołderce,z dupka w górze.
Wczoraj tak samo spał ;-)mąż przy drugim kompie w słuchawkach,chyba musi odreagować po pracy.A ja sobie siedzę,popijam cole light i rozkoszuję się ciszą w domu,Tv,radio,no wszystko wyłączone jest.Jest tak cicho,że slysze czego mąż słucha na słuchawkach w drugim końcu pokoju.Odpoczywam jednym słowem