reklama

Październikowe Mamy 2010

KROMA i Ty też? no weeee ja to o Twojej dupencji marzę :D

:-D:rofl2::laugh2::eek::szok:

Wchodzę na BB, zaczęłam czytać od d.u.p.y strony,że tak sie wyrażę i myślę sobie - a Makućkowi znowu zberezy w głowie? :laugh2::rolleyes2:NO musialam się dokładnie wczytać co tam wczesniej pisałyście bo już zaczęłam myśleć o głupotach.I teraz nie wiem co tu by pasowało o mnie powiedzieć? " Głodnemu chleb na myśli" ? Czy może - "Głodny,głodnemu przytakuje ":-D

Kania współczuję sytuacji z kasą :-(,ale nie wpadaj w żadne dołki słońce!
Elwirka czemu ten dzien taki okropny dzisiaj?A może nocka nie będzie taka zła?
Kasis,no no no rozmiar 38? Fajnie,fajnie ja to może taki u siebie w szafie znajdę....ale buta. :-D Sukienka śliczna!
Kroma no fajne chłopaki,ta dupka tańcząca bardzo fajna,tylko że to chyba geje,ale nic to,zawsze można oko nacieszyć:-p
Makuc jakiś ten Twój chłop nieruchawy,może go dopadło jakies zmęczenie materialu bo najwyraźniej woli czas spędzać sam...a może i on ma jakiegos małego ludka w kompie,co mu tam podpowiada i prosi- NIe zostawiaj mnie...:eek:
Ika współczuję @ no i witaj w klubie,u mnie już końcówka.
Roxi no juz myślałam,że Ty z mężem siedzisz,a tu czytam dalej że on już chrapie?Ehh te chłopy,chociaz wiesz ważne,że miał chęci dobre,a pysiaczki faktycznie słodkie.:tak:
Ida nie bądź taka i pochwal się sukieneczką.:tak:
Alicja przykro,że masz tak mało męża dla siebie,zwłaszcza że go potrzebujesz i tęsknisz.Ja już dawno nie tęskniłam za swoim,czasem mi nawet tego brakuje.Dziwne to troche...hmm..:rolleyes2:A co do świadkowej,to uważam że nawet jeśli nie ma partnera,to powinna przyjśc np z kolegą. Zresztą kto powiedział,że świadek i świadkowa mają się bawić ze sobą.
Emiliab dokładnie tak: "zawsze po deszczu wychodzi słońce", ;-)dobrze że z mężem już lepiej.
Margerrita opis usypiania Patryka mnie powalił " trzymanie za fraki" :-D Fajny dzionek Ci się jutro szykuje:tak:

No i na koniec co u mnie.W skrócie - młody śpi,nie wymiotował już na szczęście( tfu tfu,odpukać)raz musiałam już zmieniać mu pozycję w łóżeczku,bo całkiem się odwrócił,tak że nogi miał na poduszce,oczywiście cały odkryty i na kołderce,z dupka w górze.:-DWczoraj tak samo spał ;-)mąż przy drugim kompie w słuchawkach,chyba musi odreagować po pracy.A ja sobie siedzę,popijam cole light i rozkoszuję się ciszą w domu,Tv,radio,no wszystko wyłączone jest.Jest tak cicho,że slysze czego mąż słucha na słuchawkach w drugim końcu pokoju.Odpoczywam jednym słowem:tak:

reklama
Roxannka no to jej pojechałaś ;-)
Ja też bym chciała przegrać tę licytację ale czuję, że z Oliwką będziemy na pudle :-)
CzarodziejkaM "głodny głodnemu zawsze wypomni" :-) u mnie też cisza jak makiem zasiał, mąż też coś tam słucha i klika, ja Was podczytuję i "leję" z niektórych tekstów a mój mąż pyta - co Cię tak bawi ? Heh za chiny mu nie powiem heh. Dobrze, że Krzyś już śpi i nie wymiotuje, powiem Ci że jak mi Oliwka kilka razy tak zwymiotowała po kolacji to miałam schiza przy położeniu jej spać. Siedziałam przy jej łóżeczku i patrzyłam czy wszystko jest ok, ale wtedy była jeszcze mała, chociaż nie dawno też niestety się to zdarzyło ale po prostu się przejadła.

Ostatnia edycja:
czarodziejka, fajnie tak czasem powsłuchiwać się w cisze :)

kania
, e tam pojechałam, ja to odezwać się w takie sytuacji nie potrafie, ale gotowałam sie od środka cała, bo żeby to był jeden raz, ale to jakiś maraton i tak kilka razy w tygodniu wrr...

no to licytacja trwa, właśnie była kolejna pobudka ... 3 pobudki w ciągu 2 godzin, kto przebija ?

Ika ja się też nie będę rozpychać rękami i nogami ale moja córcia może ma parcie na pudło, miejsce nr 1 ;-)
Roxannka u mnie dwie w ciągu godziny heh.
E tam nie mów że nie potrafisz, bo jak trzeba to się odezwiesz i tak ma być :-)

czarodziejka, zaraz tam na prezydenta, wystarczy mi jakaś ciepła posadka prezesa z jedyneczką i sześcioma zerami miesięcznie :-D śpij dobrze!

kania, a ile mnie to stresu kosztuje :zawstydzona/y:

reklama
Roxannka to nie masz zbyt wygórowanych wymagań :-) ja tylko w totka 6 chcę wygrać i to wszystko, czy to tak wiele? a stres? teraz każdy się stresuje więc myślę że dla niej to też był stres heh, może gdzie obcasy z tego powodu połamała.
CzarodziejkaM jak to spać??? piątek jest weekend się zaczął a Ty znikasz :-( ja chyba też uderzę w kimono jak jutro na pudle mam stać hahahahaha tylko ciekawa jestem co za pierwsze miejsce się należy? mam nadzieję że dzbanek kawy przynajmniej dostanę :-)
Kasis oby szybko padł, nawet na stojąco niech uśnie :-)
Makuc mam nadzieję, że dałaś mu popalić !!!

Słodkich, kolorowych snów i przespanej nocki :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry