Kania78
...
Roxannka moja by padła ok 18 gdyby od 14 niespała, staram się nie myśleć ale od poniedziałku znów wracam do pracy i pozostał taki jakiś niesmak :-( super że się już obrobiłaś, pewnie jak wrócisz to ja będę na co zerkać :-)
Makuc mam stałą pensję (najniższą) do tego dodatek funkcyjny i premie. Tej ostatniej własnie mnie pozbawili :-( ojej Ty masz wymyślać? żeby jego zainteresowało? wrrrrrrrrrr mój siedzi też przed kompem teraz, tak jak ja ale między czasie gadamy, śmiejemy i planujemy jakiś filmik pooglądać. Daj mu popalić tak, żeby wiedział że tak się nie robi !!!
Ika współczuję @, szkoda że w takim momencie... ;-)
Kasis wow 38 super, choć na Ciebie to raczej 36 :-) udanej zabawy mimo wszystko a kiecka super.
Kroma szkoda gadać jaka kasa ale z drugiej strony w domu tego nie wysiedzę, zawsze to jakiś grosz tyle że jest mi przykro, że tak mnie traktują :-(
Makuc mam stałą pensję (najniższą) do tego dodatek funkcyjny i premie. Tej ostatniej własnie mnie pozbawili :-( ojej Ty masz wymyślać? żeby jego zainteresowało? wrrrrrrrrrr mój siedzi też przed kompem teraz, tak jak ja ale między czasie gadamy, śmiejemy i planujemy jakiś filmik pooglądać. Daj mu popalić tak, żeby wiedział że tak się nie robi !!!
Ika współczuję @, szkoda że w takim momencie... ;-)
Kasis wow 38 super, choć na Ciebie to raczej 36 :-) udanej zabawy mimo wszystko a kiecka super.
Kroma szkoda gadać jaka kasa ale z drugiej strony w domu tego nie wysiedzę, zawsze to jakiś grosz tyle że jest mi przykro, że tak mnie traktują :-(
Ostatnia edycja:
jeszcze dobrze komputera nie wyłączyłam, a mój mąż już zaczął mi chrapać za plecami
próbowałam jeszcze się z nim komunikować, ale śpi snem kamiennym ... dobrze podlanym % 
Szkoda tylko, że Patryk już drugą pobudke w ciągu godziny zaliczył
nie wróży to dobrze oj nie 

jutro gipsowanie ścian, Miśka sama sti, jeszcze niepewnie ale craz częściej próbuje. niom. co u was czytałam ale mocy nie mieć coby odpisnąć:-(dziekuję za opinie o pistlecie (teraz moze napiszcie coś o tych pistletowych, bo chyba niedługo skorzystam - z okna skakać to trochę wieśniacko
a na niego : a kysz!!!!
tylko, że człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja i teraz jest ból :-(a gry to tez u nas wieczorkiem som i mąż się mną wtedy nic a nic nie interesuje ;-) i głupot mi tu prosze nie gadać, że ty mu do niczego nie potrzebna, bo facet bez kobiety to by zginął marnie
trzymam kciuki za szybkie ululanie Misialinki i ślę dużo słoneczka do ciebie na jutrzejszy dzionek to może i humorek lepsiejszy bedzie :-)