reklama

Październikowe Mamy 2010

A my już w domku, tym razem 2 godzinki zaliczone, w tym godzinka na placu zabaw :-) Zaprzyjaźniliśmy się dzisiaj z 4 latką :-D śmiesznie było ;-)

kroma
, super, że wciągnełaś się w szkolenie :tak: a Arkowi smaczego skoro płatki wcina :-p

kania
, przykro mi :-( dobrze, że mąż zajął się Oliwką a ty może się zrelaksuj i nie myśl o robocie, tulam :*

Patryk już zaczyna wyć :dry: bo jest zmęczony ostatnia drzemka była o 14 ale nie kłade go teraz bo to bez sensu ... jeszcze go przeciągne i mam nadzieje że o 20 padnie! Trzymajcie kciuki to zajrze później ;-)

reklama
ROXI kciuki 3mam [Alutek już blanocia :rofl2:]
KANIA współczuję. dobrze, że mąż dał ci chwilę odetchnąć i uspokoic myśli zabierając Oliwkę na spacer. Oby dołek nie dopadł a wszelkie chorobowe dolegliwości won poszły :* P.S. Ty nie masz uzgodnionego stałego wynagrodzenia? czy jak to jest z tą Twoją wyplatą?

bez kitu pustki :rolleyes2:
ELWIRKA sama nie wiem jak to będzie. na razie śpi snem kamiennym ale to z minuty na minutę zmianie niestety ulega... może i Oli będzie dzisiaj ladnie blanociała? oby:)

no to jestem,młody padł dziś lajtowo:)))
Teraz Was poczytam:)
i odrazu sie pochwalę kupiłam kiecke i wlazłam w 38 i to mnie bardzo cieszy:)jutro weselicho za dużo nie potańcuje,ale to jakieś oderwanie:)

roxanka- nie mam wyboru, wszyscy robią to ja nie będę się obijać.
makuc- mój Arek wędruje po całym łóżku w nocy.
kania- nie martw się i tulę, szkoda, że nie dadzą porządnie zarobić, ja jak szukam pracy i mi mówią jak płacą to mi się nóż w kieszeni otwiera.
elwirka- może nie będzie tak źle, czasem mi Arek pada o 18 i już śpi na noc, a szkoda malutkiej, że się biedna z ząbkowaniem męczy.
kasis- miłego balangowania i oczywiście pokaż się w sukni chudzinko :)

Dla wszystkich zmęczonych, znerwicowanych i napalonych

‪Cazwell - Ice Cream Truck [HD]‬‏ - YouTube

Ostatnia edycja:
KROMA video wymiata. Szczególnie moment pokoju pełnego facetów :laugh2: u nas z wędrowaniem przez sen jest identycznie. Pozycja wyjściowa jest zawsze inna od tej porannej. Co do zarobków natomiast to :wściekła/y: czasami patrząc na to wszystko mozna dojśc do wniosku, że wcale sie nie opłaca pracować...
KASIS baw się dobrze:))) a jak to sukienka? no i brawo za rozmiar :))))

co do kasy to u mnie jest masakra mam malutko strasznie,ale mam kredyt i musze na niego zarobic i dooopa:(((
Kromaoj chciałabym być chudzinką a daleko mi do tego, chciałabym mieć figurę makuc:)
Kania nie martw zawsze to jakoś jest,raz lepiej a raz gorzej z kasą

makuc- też tak myślę, siedzisz 8 godzin, dzieci stęsknione, ty znerwicowana po pracy i to co dostaniesz to nie wiesz co z tym zrobić.
kasis- ja też bym chciała taką figurę jak makuc

reklama
co do kasy to u mnie jest masakra mam malutko strasznie,ale mam kredyt i musze na niego zarobic i dooopa:(((
Kromaoj chciałabym być chudzinką a daleko mi do tego, chciałabym mieć figurę makuc:)
dobra, dobra :-p ja się podzielic moge i to z chęcią, bo mnie od tego niedomiaru kość ogonowa boli jak na twardym siedzę ;-) p.s ponawiam pytanie o wygląd sukienki;)
KROMA dokładnie. doslownie się w tej naszej PL mydlem pociąc idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry