reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziś chyba wyjdę z siebie i stanę dalekooooo...miłego popołudnia.

Roxi współczuję nocki, poranka, trzymaj się dzielnie.
Sarisa mam nadzieję, że Zuzi przejdą histerie, obstawiam skok, współczuję bolącego kręgosłupa - koniecznie masaż.
Makuc niestety nocka do d...co do % to winko poszło w ruch, ale całkiem przyzwoicie :-) a zemsta musi być :-) jak się najara to Ty go wtedy zlej heh :-) książeczka o kupie rewelacyjna :-)
SARISKA z tym "zmięciem" mam podobnie. Jak wstanę, poszwędam sie po domu i potem położę się, żeby dospać to po przebudzeniu czuje sie jeszcze gorzej niż wsześniej
Macie na to czas ???
Rysia super, że Miłosz tak śpi, naprawdę pozazdrościć.
...AAAA!I jeszcze zpaomniło mi się napisać,żebyś,Maqcku,swojemu D.powiedziała,jak przylezie koza do woza,żeby go Wiedźmin (albo i 2) chędożył;)))
Padłam :-)!!!
Sheeney ja koniecznie dziś pozytywnych fluidów potrzebuję...dzięki.
Dziulka super, że w końcu się wsypałaś :-) dziś wrzuć na luz i odpoczywaj :-)
Mała_mi współczuję nocki, małego marudki, złego samopoczucia i życzę zdrówka Łukaszowi, żeby mu szybko ten katar przeszedł, Oliwka też ma ale sama woda cieknąca...
Kasia33 to fajnie, że mama śpi z Pawciem, Ty masz czas na BB :-)
Kroma Ty to masz zajefajne to szkolenie, nawet na BB posiedzisz heh :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej melduję się na chwilkę,aby powiedzieć że nocka u nas super.Młody dziś się obudził po godz 7.00,w nocy nie wstawał ani razu!:-) Zajrze później,zaraz idziemy na spacerek.Miłego dnia :-)

Rysia no to dobrze, że siostra już lepiej się czuje i wyjechała odpocząć. Dużo zdrówka dla Miłoszka.:-)
Sarisa, no to faktycznie słabo z tym kręgosłupem,dbaj o siebie :( tulam i dużo zdrówka !
Mamaagusi super że wczoraj tak humorek córci dopisywał,życze dziś powtórki i czekam na fotki małej :-)
Alicja,Paolcia,Kasis-wszystkiego naj naj dla Was i Dzieciaczków,gratki!
Happy -Super,że nocka w miarę dobra,a co do koleżanki to ładnie ją załatwiłaś.Wiesz ja w sumie lubię gości w domu,Ty pewnie również,ale pod warunkiem że ktoś da znać wcześniej,odpowiednio wcześniej - nie na zasadzie - "Cześć co robisz,jesteś w domu? Aha to otwórz bo stoję pod domofonem..."
Kania dobrze ze spotkanie sie udało,ale powiem Ci że i mnie czasem męczy jak ktoś u nas za długo siedzi.Szczególnie po jakies nieprzespanej nocy.
Elwirka współczuję nocki.
Doris Tobie życze kochana też zdrówka i szybkiego ogarnięcia wszystkiego przed urlopem.
Kasia super,że zakupy się udały i nocka ok.
Natolin ja bylam na basenie z Krzysiem,zwykłym,chlorowanym(ale lekko,bo nie czuć było wcale zapachu),Siedzieliśmy z małym w brodziku dla dzieci.
Sheeney super,że u Ciebie taka rewelka,nocka,zakupy,niedługo wyjazd.Żyć nie umierać! I oby tak dalej !
Roxi znowu kiepska nocka?Tulam:-*Dobrze,że chociaz pogoda dopisuje,to spacerek zaliczysz.
Sarisa,ja jak dosypiam rano to później tez jest taka "zmięta" Włąsnie brakowało mi tego słowa w moim słowniku :-)
Makuc oj przyjdzie koza do woza...oj przyjdzie :-)
E-lona współczuję nocki,już kolejna mamusia ze slabą nocką,ehh coś się te maluchy popsuły ze spankiem.
Dziulka wow! To ładnie pospałaś,super bo już byłaś padnięta na maxa.
Mała_Mi ale się porobiło! Wspólczuję Ci bardzo chorego synka i życzę dużo zdróweczka,Tobie odpoczynku i dużo siły,a co do Twojej drugiej połówki to bardzo dobrze mu powiedziałaś,dokładnie tak - Tobie tez się coś od życia należy!
Kroma miło,że nawet na zajęciach o nas myślisz :-)

Prawie 3 godzinny spacerek zaliczony, pogoda cudna więc zaraz lece jeszcze :-)

dziulka,
super że Leane się nad Tobą zlitowała ;-) ładnie sobie pospała, chyba musiała sobie odbic poprzednie nocki :tak:

mała_mi, zdrówka dla Łukaszka! Bardzo dobrze że powiedziałaś mężowi co o tym wszystkim myślisz :angry:

makuc, takie oficjalne firmowe imprezki to w sumie ma 3 razy w roku, w twoim mieście :-) a teraz to sobie robią z kolegami takiego grillika na fajrant ;-)
a wiesz, że on sam mi proponuje takie wyjścia i że on sie Ptyśkiem zajmie, ale mi się ostatnio towarzystwo wykruszyło, kilka koleżanek wyjechało, kilka w ciąży, a te co niby by mogły to średnie do imprezkowania :-(

kroma, nie za dobrze Ci na tym szkoleniu :-p:rofl2:

kania, co się dzieje kochana, że chcesz wychodzić z siebie ? Spokojnie, policz do 1000000000 i ci przejdzie ;-) tulaski ślę :*

czarodziejka, ciesze się że Krzyś tak ładnie śpi :-) tobie też miłego spacerowania :tak:

elwirka, u nas duchota i gorąc, ale jest też wiaterek więc da się wytrzymać :tak: i chyba mamy taka sama przyczyne marudzenia ... górne dziąsła są mega spuchięte :baffled:

mam nadzieje, że doris do nas jeszcze zajrzy przed urlopem :sorry::rolleyes2:

Dobra, pora na obiadek i lece dalej spacerować :-)

Hejka!
Ogromniaste dzięki za suwaczkowe gratki dla Julci :tak: jesteście Kochane!
Ja natomiast składam najszczersze gratki dla Kasis i Alicji oraz Błażejka i Isi :-)

Może zacznę najpierw odpisywać, bo nadrabiania mam sporo od wczoraj:

natolin
dziękujemy za życzonka imieninkowe, ale Julcia obchodzi swoje 10 grudnia! Ale i tak miło, że o nas pomyślałaś! :tak:
happy ja Ci powiem, że moja też jakaś taka niedojedzona ostatno, i zmieniłam jej wszystkie butle. Teraz pije 2 razy po 210 i 2 razy po 180 i o dziwo wszystko wypija! Może też byś musiała zwiększyć ilości Amelci?
Kania fajnie, że spotkanie sie udało! No i Twoja Oliwka ma dużą stopkę w porównaniu do mojej! U nas 18 za duże i też nic nie dostałam!
rysia oj jak zazdraszczam tak długiego spanka!! Super!
dziuluś i Tobie również zazdraszczam! I dobrze, że trochę wypoczęłaś! Wynagrodziła Wam córcia te nieprzespane noce!
mała_mi zdrówka dla Łukaszka! Oby choróbsko szybko minęło! I przykro mi, że masz taki nastrój :-( Przesyłam pozytywne fluidki i tulę :*
Elwirka gratki zębolków, mojej też chyba się przebija ząbek bo czuć go już wyraźniej!
czarodziejkaM wow zero pobudki w nocy? super!!

To by było na tyle bo moja jubilatka dzisiajsza się zbudziła i mnie woła!:tak: idę jej pośpiewać sto lat :-D

już w domu
makuc- widziałam ta książkę i są fajne, chyba się skuszę na taką o kupie
czarodziejka i roxanka- mam dostęp do neta i okryłam to dzisiaj, ale tak się wczułam w robienie pocztówek, wizytówek że już nie klikałam i prawie 16 był.

A mój Arek zbiera płatki z podłogi i je bo je Olka rozsypała

Roxannka podły dzień... a najbardziej mnie praca dobija, a jak zobaczyłam dziś swoje wynagrodzenie to się załamałam :-( ehhh szkoda gadać.
Paolcia dopiero w sklepie jak zaczęliśmy przymierzać buciki to się okazało, że 18 nie ma szans, 19 ledwo ledwo. Mam nadzieję, że uda mi się kupić jakieś spoko :-)

Męża wysłałam na spacer z Oliwką a sama muszę pobyć ze sobą, wyciszyć się i pobyć w samotności choć przez chwilę.
Mam nadzieję że dołek mnie nie dopadnie, bo wtedy to już nie będzie zafajnie...
Jeszcze katarzysko się przyplątało, bóle mięśni i stawów :-(

reklama
normalnie dzien dzisiaj okropny wszystko nie tak apozatym to juz wiem ze nocka bedzie do bani bo moje dziecko zasnelo o 17.30 musialam dac jej lek na te zeby bo masakra histeria okropna biedactwo
kania zycze humorku i zdrowka

a co do pogody to tez sie goraco zrobilo

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry