Kania78
...
Dziś chyba wyjdę z siebie i stanę dalekooooo...miłego popołudnia.
Roxi współczuję nocki, poranka, trzymaj się dzielnie.
Sarisa mam nadzieję, że Zuzi przejdą histerie, obstawiam skok, współczuję bolącego kręgosłupa - koniecznie masaż.
Makuc niestety nocka do d...co do % to winko poszło w ruch, ale całkiem przyzwoicie :-) a zemsta musi być :-) jak się najara to Ty go wtedy zlej heh :-) książeczka o kupie rewelacyjna :-)
Rysia super, że Miłosz tak śpi, naprawdę pozazdrościć.
Sheeney ja koniecznie dziś pozytywnych fluidów potrzebuję...dzięki.
Dziulka super, że w końcu się wsypałaś :-) dziś wrzuć na luz i odpoczywaj :-)
Mała_mi współczuję nocki, małego marudki, złego samopoczucia i życzę zdrówka Łukaszowi, żeby mu szybko ten katar przeszedł, Oliwka też ma ale sama woda cieknąca...
Kasia33 to fajnie, że mama śpi z Pawciem, Ty masz czas na BB :-)
Kroma Ty to masz zajefajne to szkolenie, nawet na BB posiedzisz heh :-)
Roxi współczuję nocki, poranka, trzymaj się dzielnie.
Sarisa mam nadzieję, że Zuzi przejdą histerie, obstawiam skok, współczuję bolącego kręgosłupa - koniecznie masaż.
Makuc niestety nocka do d...co do % to winko poszło w ruch, ale całkiem przyzwoicie :-) a zemsta musi być :-) jak się najara to Ty go wtedy zlej heh :-) książeczka o kupie rewelacyjna :-)
Macie na to czas ???SARISKA z tym "zmięciem" mam podobnie. Jak wstanę, poszwędam sie po domu i potem położę się, żeby dospać to po przebudzeniu czuje sie jeszcze gorzej niż wsześniej
Rysia super, że Miłosz tak śpi, naprawdę pozazdrościć.
Padłam :-)!!!...AAAA!I jeszcze zpaomniło mi się napisać,żebyś,Maqcku,swojemu D.powiedziała,jak przylezie koza do woza,żeby go Wiedźmin (albo i 2) chędożył))
Sheeney ja koniecznie dziś pozytywnych fluidów potrzebuję...dzięki.
Dziulka super, że w końcu się wsypałaś :-) dziś wrzuć na luz i odpoczywaj :-)
Mała_mi współczuję nocki, małego marudki, złego samopoczucia i życzę zdrówka Łukaszowi, żeby mu szybko ten katar przeszedł, Oliwka też ma ale sama woda cieknąca...
Kasia33 to fajnie, że mama śpi z Pawciem, Ty masz czas na BB :-)
Kroma Ty to masz zajefajne to szkolenie, nawet na BB posiedzisz heh :-)
Ostatnia edycja: