reklama

Październikowe Mamy 2010

MALA MI wspolczucia.... a jak widze twoj suwaczek z zabkami to smiac mi sie chce:))) fajnie mu te zabki rosna:))
a co do wyjscia- po prostu mowiac- kazdej z nas nalezy sie wyjscie samej bez dziecka/chlopa!!!! i ja z moim mezem ustalilam ze w tygodniu on ma swoj dzien, ja tez mam swoj dzien i np niedziela wspolnie albo inny dzien tygodnia. to zalezy od dnia kiedy ja w pracy mam wolne.

reklama
ROXANNKA to ja widocznie jestem niekulturalna, bo ja chodzę czasem do kogoś niespodziewanie i w sumie wolę jak ktoś do mnie niezapowiedziany przychodzi. Co więcej, żałuję, że teraz już ludzie się tak nie odwiedzają przy okazji.
a zapraszać tak wolałam, bo chyba w życiu bym nie skończyła, przy takich godzinach pracy jak my mieliśmy
SARISKA ja mam problemy z kręgosłupem od dziecka, ale mi kiedyś ortopeda powiedział, że mam na siebie po prostu uważać - nie dźwigać, nie tyć itd, bo tak to się z tym za wiele nie zrobi
SHEENEY butelka może dotarła, ale ja nie jestem w domu :-)
E-LONA i tak nie rozumiem, ja bym na pewno wróciła do łóżka, zresztą znowu w nim jestem ;-)
DZIULKA normalnie szok! zazdroszczę takich nocy! u mnie nie ma na to szans
MALAMI zdrówka dla Łukaszka!

Dziulka ja tyż zazdraszczam takiej nocki :)

Moja mama przyszła do mnie na kawkę, kawka spita a mama padła z Pawciem w sypialni i chrapią, taka gościnna jest hi,hi.

Sheeney fajnie, że Twój T już na urlopie będzie, super macie z tymi wyjazdami.Mój na razie nie ma szans na urlop, za dużo ma zleceń buuu.

Nat ja wracam do łóżka i próbuję zasnąć, ale jak się nie udaje to wstaję i ćwiczę, robię śniadanie dla siebie i syna. Muszę jakoś wszystko ogarnąć z dwójką dzieciaków.

Akwarium umyte, pralka załadowana to teraz chwila relaksu. :)

witam noc jak zwykle masakra wiem co to z tym spaniem mojego dziecka.............a teraz marudzi bo niewyspana jest
mamaagusi to kiedy moge zapakowac przecko i przeslac do ciebie;-)
dawaj kiedy chcesz:-D

roxannka pogoda nie za goraco nie za zimno moze byc
a u mnie okropnie gorąco:confused2:
beti ja się dziwię, że ty jeszcze ją wytrzymujesz
mała mi dużo zdróweczka dla Łukaszka
Alicja,Paolcia,Kasis suwaczkowe gratki dla waszych maluchów
Agusia dzisiaj spała do 6:40. jak na nią to naprawdę wcześnie. Ale dzisiaj rano było grzeczniutka a teraz znów marudna. małż przyjdzie to pojedziemy na zakupy to może będzie grzeczniejsza...

reklama
okropny dzien mam dzisiaj a moje dzieckpo jest dopelnieniem na sparze bylo ok a w domu histeria
mamaagusi to podaj sadres to juz ja pakuje bo zwariuje
dziulka piszesz jak sie rozwija twoje dziecko to normalnie jak bym o swoim czytala
mala mi zdrowka dla łukaszka
e-lona w dzien ladnie spi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry