reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
P7291212.jpgna żywo wygląda lepiej, ja lubie klasyczne sukienki:)
Roxi i Elwirka trzymajcie sie dzielnie na placu boju
Sarisa mam nadzieje,że dziś lepiej:)))

Ostatnia edycja:
KASIS no, no :))) podobuje mi się :laugh2:

P.S D. znowu ma na mnie wyj****e :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zasiadł przed kompem i obiecał, że jak skończy oglądac jakis tam filmik to przyjdzie i razem cos porobimy. I co? ifilm dobiegł końca a on do mnie, zebym go zawołała na tulaska jak spac bede szła :crazy: jak mu wygarnęłam, ze wieczór mieliśmy RAZEM spedzicć to powiedzial, ze jak wymyślę coś co go zainteresuje to może ze mną posiedzi i poszedł do komputera. nosz :angry:

Ostatnia edycja:
ja nie lubie z falbanami czy koronkami coprawdaz szukałam kolorowej,ale nic nie było,a zresztą często mam takie czarne kiecki bo wyszczupla hehe
Napewno wrzuce siebie na galerie jak sie upodobnie do człowieka hihi

KASIS trzymam za słowo:) ja tego typu sukienki też do swoich ulubionych zaliczam :laugh2:

na razie spadywuje D. "glowe suszyć". oj zrobię mu zaraz cudowny wieczór, który na dłuuugo popamięta ;-)

Witam się wieczorkiem!:):-)
juhuuuu weekend:-)uwielbiam piątkowe wieczory i cieszy mnie ogromnie perspektywa dwóch całych dni z Weruszką:-D:-D:-D:-D
Alicja, Paolcia, kasis wszystkiego naj dla Waszych dzieciaczków:-)
sarisko współczuję bólu kręgosłupa oby jak najszybciej przeszło...mnie po ciąży bardzo też bolał ale już mi na szczęśćie ból nie dokucza
happy co za upierdliwa ta Twoja "koleżanka" pewno tak częśto Cie nachodzi bo pewnie inni znajomi, których miała nie wpuszczają jej do domu;-)
Kania ja też mam problem z kupnem bucików bo Wercia ma bardzo malutką nóżke, najmniejsze rozmiary są jeszcze za luźne. lepszego humorku i zdrówka życzę:)
doris uuu zazdroszcze Ci tego urlopu.....u mnie jeszcze dwa tygodnie czekania:-)
sheeney zazdroszcze tego wyśmienitego nastroju:-)
Roxannka tulę:****mam nadzieję, żę reszta dnia nie była aż taka zła:-)może już humorek lepszy?oo widzę, że lepszy:)) pogody zazdroszcze u nas leje cały dzień:(
rysia no Miłoszek supr prezencik mamie zrobił....łał moja córa tak maks do 3 miesiąca:-)zazdroszcze......marzenie żęby Wera tak chociaż na łikenda pospała:-)
mała mi duuużo zdrówka dla Łukaszka!!!!
Dziulka nocka super!!:-)
Elwirka szybkiego przebicia się ząbka życzę:-)
natolin a Piotrusiowi rozumiem też się podobało?
kasis w 38 to ja nie pamietam kiedy wchodziłam:crazy: udanej zabawy na weselu!!:-)
makuc no za taki tekst to ja bym już mu coś takiego ekstra wymyśliła żeby popamiętał na długo!!

A ja wieczorem dziś na nic nie liczę bo pierwszy raz od porodu @dostałam:wściekła/y: eh a weekendzik przede mną, wineczko wrrrrr:wściekła/y:, zawsze jak mam@ to wtedy mam ogromną ochote na fafarafa

Ufff udało się i to bezproblemowo :-) powiem wam że jak sama go kąpie i usypiam to się lepiej ogarniam niż jak z mężem :eek:
No w każdym razie niuniek śpi, ale jak nocka bedzie wyglądała to nigdy nie wiadomo ...już pierwsza pobudka za nami :confused2:

kasis, kiecka mnie się podoba :tak:ja też lubie takie raczej "proste" bez udziwnień ;-) no i jak szukam koloru to na ogół z czarną ląduje, ale ciesz się bo czarna uniwersalna i na każdą okazje :-)

elwirka, może u ciebie jak u dziulki zdarzy się cud i Oli pośpi do rana ;-) tego ci życze, a przy okazji sobie :sorry:

makuc, dzięki za kciuki, przydały się :* a co do D. to brak słów, weź i nim tam potrząśnij troche, niech się chłopak ogarnie i zadba troszke o żonke :angry: dobrze, że jedziecie do tego spa, może odnajdzie tam troszke romantyzmu :rofl2:

ika, dzięki kochana, faktycznie było dzisiaj troszke lepiej niż się spodziewałam ale to głównie dzięki pogodzie i mogłam pół dnia spędzić poza domem, w domu to bym chyba dzisiaj po ścianach chodziła ;-) ślę do ciebie troszke słoneczka i ciesze się razem z tobą z weekenda :-)
a @ co wcale nie współczuje bo ja na swoją drugą po porodzie czekam już ponad tydzien i nic :/

Mój mąż wrócił w nie najgorszym stanie i nawet filmik ma jeszcze chęć ze mną oglądać :shocked2: cosik jednak czuje że nie dobrnie do końca bo oczka mu się zamykają ale ide spróbować ;-) mam nadzieje, że forum bedzie tętnić życiem ... I'll be back :cool2:

edit. a to dla wszystkich na poprawe humoru ... mnie rozczuliły te dwa pysiaczki

283403_260914713922371_226306587383184_1265359_1372207_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry