Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluję drugiego ząbkaodnalzlam chyba przyczyne histeri mego dziecka przebija sie na dole zab drugi
smacznegoA mój Arek zbiera płatki z podłogi i je bo je Olka rozsypała

miłej zabawy. sukienka śliczna mi też się takie podobają ale ostatnio w sukience to byłam na ślubie w sukni ślubnej o nie przepraszam jeszcze na obronie pracy dyplomowej:-)no to jestem,młody padł dziś lajtowo))
Teraz Was poczytam
i odrazu sie pochwalę kupiłam kiecke i wlazłam w 38 i to mnie bardzo cieszyjutro weselicho za dużo nie potańcuje,ale to jakieś oderwanie
![]()

,Tomek zasnal na sofie,dziecko grzecznie spi 

...ale to były "miłe złego początki"...
:-(

;-)
W sumie to sie pod tym względem z Inką zgrałyście- ciekawe,która pierwsza nowym uzębieniem błyśnie?;-)A,no i moje gratulejszyny dla stojącej Inki

:-)- teraz moment i będzie sama biegać.A co do usypiania,to chyba tatuś z córeczką jaiś spisek zawiązali...albo co...
...ja niestety,nie mam na kogo "zgonić",bo sama tak nauczyłam to i sama sie męczę

- z przyjemnością popatrzę:-)
,albo sama sobie radzi i nie zawraca d...y innym- takie jest moje zdanie...a tego całego zamieszania z noclegami nie ogarniam

-faktycznie meksyk niezły...
- Ja kiedys tak sie wciągnęłam w Harvest Moon- na Playstation.Och,jak ja to uwielbiałam

.Nie ma to ,jak symulator rolnika-oł,jeee
.
:-)
- odpoczniesz.A co do pozycji przyjmowanych przez Leane,to u nas przed raczkowaniem też tak było- "niedźwiadek" i "cocker-spaniel"
.

.W końcu wzięłam do siebie,mysląc,że może jak sie przytuli,to wreszcie zaśnie na dłużej,niż kwadrans...tia...jasne
.No,to ostateczność,czyli Ibum i z powrotem do łóżeczka.Pojęczała jeszcze,pomarudziła,dałam jeszcze "kubusia" i wreszcie o 2.00 zasnęła.Czyżbym wracała do starych zwyczajów- posty o tej godzinie????

- solenizantów dzisiejszych
:-).A są nimi
:***
no i jak ja mam sie nie złościć???? ehhh....